دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 اسفند 1399 - 14:18

مردم میانمار با سلاح صهیونیستی و نرم‌افزار آمریکایی سرکوب می‌شوند

بر اساس گزارشی که در روزنامه نیویورک‌تایمز منتشر شد، ارتش میانمار برای سرکوب مردم این کشور از سلاح‌های ساخت رژیم صهیونیستی و نرم‌افزارهای آمریکایی استفاده می‌کند.
کد خبر : 568238
3.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، شبکه آی ۲۴ رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه با اشاره به اینکه شورای نظامی میانمار از هواپیماهای شناسایی ساخت اسرائیل و دستگاه‌های هک کننده و نرم‌افزارهای آمریکایی برای سرکوب مردم این کشور استفاده می‌کند، افزود: بر اساس گزارشی که دیروز (دوشنبه) در روزنامه نیویورک‌تایمز منتشر شد، خودروهای زرهی ساخت اسرائیل و نرم‌افزارهای آمریکایی و سخت‌افزارهای اروپایی، ارتش میانمار را کمک می‌کند تا معترضان را سرکوب کند.


بر اساس این گزارش، نظامیانی که قدرت را در میانمار به دست گرفته‌اند از هواپیماهای شناسایی ساخت رژیم اسرائیل و دستگاه‌های حک تلفن و نرم‌افزارهای آمریکایی که می‌تواند به کامپیوترها نفوذ و اطلاعات آن را تخلیه کند برای سرکوب مخالفان استفاده کرده‌اند.


اسناد به‌دست‌آمده توسط نیویورک‌تایمز نشان می‌دهد که دولت از زمان کودتای نظامی در میانمار در اول فوریه که محکومیت و تحریم‌های بین‌المللی را در پی داشته است، فعالیت خود را در شبکه‌های اجتماعی برای نظارت و دستگیری مخالفان، سه برابر افزایش داده است.


در این گزارش به نقل از یک قانون‌گذار آمده است که از سوی دولت غیرنظامی تحت‌فشار قرارگرفته است تا بودجه نظارت عالی را بپذیرد زیرا بیشتر این فناوری استفاده دوگانه است به این معنی که می‌توان از آن هم در اجرای قانون مدنی و هم در امور نظامی استفاده کرد.


رسانه‌های منطقه با استناد به گزارش نیویورک‌تایمز نوشتند که ظهور تجهیزات نظامی اسرائیلی برای سرکوب مردم در میانمار در حالی به وقوع پیوست که رژیم صهیونیستی ادعا کرده بود از سال ۲۰۱۸ فروش تجهیزات نظامی به میانمار را به دنبال نسل‌کشی اقلیت روهینگیایی که بیشتر آن‌ها مسلمان هستند را متوقف کرده است.


این رسانه‌ها نوشتند که سربازان مستقر در روز کودتای نظامی در میانمار همراه با کامیون‌های تولیدشده توسط شرکت اسرائیلی Gaia Automotive Industries به‌ویژه مدل‌هایی که پس از ادعای رژیم صهیونیستی مبنی بر توقف فروش وسایل و تجهیزات نظامی به میانمار به تولید انبوه رسیده است، ظاهر شدند.


در همین حال، شلومی شراگا رئیس شرکت یادشده پس‌ازاین انتقادها گفت که همه خودروهای صادرشده به میانمار تأییدیه لازم را از وزارت امنیت اسرائیل دریافت کرده‌اند.


ارتش میانمار که به نام تاتمادا شناخته می‌شود، روز اول فوریه (۱۳ بهمن) با ادعای تقلب در انتخابات پارلمانی آبان ماه اقدام به تصاحب قدرت کرد.


این کودتا یک دهه پس از پایان حکومت‌نظامی ۴۹ ساله روی داد و منجر به یک کارزار نافرمانی مدنی شامل اعتصابات و تظاهرات در سرتاسر این کشور جنوب شرقی آسیا شده است.


سازمان ملل به‌تازگی با استناد به اطلاعات معتبر اعلام کرد براثر شلیک روز یکشنبه نیروهای امنیتی میانمار به معترضان ضد کودتا دستکم ۱۸ نفر کشته و بیش از ۳۰ تن دیگر مجروح شدند.


این بالاترین تعداد تلفات روزانه در جریان سرکوب اعتراضات در میانمار بوده است. معترضان خواستار بازگشت به قدرت دولت غیرنظامی آنگ سان سوچی هستند که با کودتای روز اول فوریه برکنار شد. گفته می‌شود که در جریان اعتراضات روز یکشنبه حدود یک هزار نفر بازداشت‌شده‌اند.


دفتر حقوق بشر سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کرد که مرگ معترضان بنا به گزارش‌ها براثر تیراندازی با تیر جنگی در شهرهای یانگون، داوی، ماندالای، مییک، باگو و پوکوکو روی داده است و نیروهای نظامی همچنین از گاز اشک‌آور و سلاح‌های دیگری هم استفاده کرده‌اند.


انتهای پیام/4106/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب