دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 اسفند 1399 - 15:10
بطحایی خبر داد؛

راه‌اندازی دانشکده مهارتی و کارآفرینی در مراکز استان‌ با نگاهی متفاوت

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی از راه‌اندازی دانشکده مهارتی و کارآفرینی در مراکز استان‌ها خبر داد و گفت: دانشکده مهارتی با نگاهی متفاوت و مجزا در کنار مدارس عالی مهارت فعالیت خواهد کرد.
کد خبر : 568224
DSC_0345.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، سیدمحمد بطحایی در نشست شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان که با حضور رئیس دانشگاه آزاد استان هرمزگان، رؤسای واحدهای دانشگاهی و شوراهای تخصصی برگزار شد، با اشاره به روند توسعه دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی مسیر پرپیچ و خمی را طی کرده و به اینجا رسیده است و اکنون مأموریت دانشگاه تفاوت چشمگیری یافته و به‌دلیل تغییر شرایط در جهان، باید استراتژی جدید و نوپایی را در این مسیر تجربه کرد.


وی با تأکید بر اینکه اصرار بر استمرار روش‌های منسوخ آموزشی و پژوهشی فقط وقت تلف‌کردن است، افزود: حرکت به سمت فناوری‌های نوین آموزشی پرسرعت، نوگرا، جذاب، در دسترس و سهل می‌تواند ما را در بازار رقابت موفق‌تر کند.



معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: باید خود را با ورود به دنیای جدید با فناوری پیشرفته آماده کنیم و اگر نتوانیم در این پروسه با توسعه علم و فناوری همراه شویم، بدون شک عواقب بدی در انتظارمان خواهد بود.


بطحایی با  بیان اینکه سه مؤلفه دانش، مهارت و تعهد می‌تواند شاکله شایستگی یک فرد را رقم بزند، ادامه داد: مدیران شایسته با برنامه‌ریزی صحیح، استراتژی حرکت نوین و کیفیت‌بخشی هدفمند می‌توانند چیدمان یک پازل را در حوزه رقابت بر محور مهارتی برای رسیدن به هدف غایی، تضمین و استمرار بخشند که حضور مدیران شایسته، نیاز مبرم برای ماندن در میدان  رقابت است.


وی مهارت‌آموزی را رویکردی مهم دانست و تأکید کرد: راه‌اندازی دانشکده مهارتی در کنار مدارس عالی مهارت می‌تواند رویکرد جدیدی در راستای تربیت نیروهای کاردان و متخصص رقم بزند، عنوان کرد: دانشکده مهارت و کارآفرینی در راستای اجرای قانون جامع آموزش‌های فنی، حرفه‌ای و مهارتی مجلس شورای اسلامی است که پس از تحصیل، شخص موفق به اخذ مدرک رسمی کاردانی یا کارشناسی  می‌شود.


معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: امید است این مدارج تا مقطع دکتری نیز ارتقا یابد؛ اما در مدارس عالی مهارت شخص مدرک رسمی دریافت نمی‌کند و با دیدن آموزش‌های دوره‌ای می‌تواند مهارت لازم را در زمینه مورد نیاز کسب و  مدرک مهارت دریافت کند.



بطحایی ابراز امیدواری کرد با نگاهی نو و برنامه‌ریزی درست بتوان همگام و همراه با فناوری و تکنولوژی همراه و در حوزه آموزش و تربیت نیروهای کاردان و مجرب، بتوان میدان‌دار عرصه  رقابت شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز دانشگاه آزاد اسلامی را به‌عنوان بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی عالی استان هرمزگان خواند که در اکثر نقاط استان دارای واحد و مرکز دانشگاهی است و حدود نیمی از بار آموزش عالی استان را به دوش کشیده و در حوزه‌های علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، منابع طبیعی و کشاورزی پاسخگوی نیاز استان است.


75 درصد کارکنان و مدیران ادارات، سازمان‌ها و ارگان‌ها دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی هستند


احسان کامرانی با بیان اینکه 75 درصد کارکنان و مدیران ادارات، سازمان‌ها، ارگان‌ها و ... دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی هستند، متذکر شد: این نشان از نظام ظرفیتی بالای تعلیم و تربیت در این دانشگاه است.


وی ادامه داد: دانشگاه آزاد در استان هرمزگان علاوه‌بر اینکه در حوزه آموزش عالی موفق عمل کرده است در حوزه آموزش و پرورش و ایجاد مدارس سما نیز موفقیت‌های چشمگیری داشته و این مدارس از مقطع پیش‌دبستانی تا دبیرستان در دو بخش خواهران و برادران به‌عنوان یک برند آموزشی مطرح فعالیت می‌کنند و در بیشتر مقاطع به‌دلیل محدودیت توسعه، پاسخگوی متقاضیان ثبت‌نام نیستند.


دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با تأکید بر به فعلیت‌رساندن بسیاری از ظرفیت‌های بالقوه  در استان هرمزگان یادآور شد: ظرفیت‌های بزرگ کشاورزی در شمال، شرق و غرب هرمزگان، صنایع بزرگ در غرب، بنادر و مناطق آزاد تجاری در جنوب، بهره‌مندی از خلیج‌فارس و دریای عمان از ظرفیت‌های عظیم و بزرگی است که تاکنون به نحو احسن مورد بهره‌برداری قرار نگرفته است.


کامرانی با بیان اینکه دریای آزاد جنوب خود به‌تنهایی ظرفیت عظیمی را در حوزه‌های نفت، پتروشیمی، تجارت دریایی، شیلات، گردشگری، ورزش‌های آبی و ... در خود نهفته است، گفت: فقط 15 درصد از ظرفیت این دریا مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد که می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح در حفظ زیست‌بوم‌های منطقه و حفظ محیط زیست و ذخایر ارزشمند دریایی این ظرفیت را تا بالای 50 درصد افزایش داد، بدون اینکه لطمه‌ای به دریا از نظر استانداردهای زیست‌محیطی اتفاق بیفتد.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب