دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 اسفند 1399 - 11:33
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل خبر داد؛

ورود 20 درصدی اعضای هیئت علمی به حوزه فناوری‌ و فعالیت‌های دانش‌بنیان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: هدف‌گذاری این دانشگاه برای مهر 1400 ورود 20 درصد از اعضای هیئت علمی و پنج درصد از دانشجویان به حوزه فناوری‌ و نوآوری‌ و فعالیت‌های دانش‌بنیان است.
کد خبر : 568132
omran99-2.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اردبیل، اسحاق رسولی در همایش نقش مهندسان عمران در اقتصاد مقاومتی و بیانیه گام دوم انقلاب که در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد، درباره جایگاه ویژه اخلاق و تربیت در اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: موتور حرکت و انگیزه لازم برای توسعه اقتصادی، اخلاق و تربیت است که از جانب دین در انسان بروز پیدا می‌کند. در ایران اسلامی آموزه‌های مذهب شیعه این توان و انگیزه لازم را برای جهش تولید و تحقق اقتصاد مقاومتی در جوانان دانشجوی ایجاد می‌کند.


وی افزود: هدف‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برای مهر 1400 این است که 20 درصد از اعضای هیئت علمی و پنج درصد از دانشجویان این دانشگاه را وارد حوزه فناوری‌ و نوآوری‌ و فعالیت‌های دانش‌بنیان کنیم. اقداماتی در این زمینه در مرکز رشد و پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد صورت گرفته که البته با توجه به انگیزه بالای دانشجویان جوان در انجمن علمی مهندسی عمران در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب انتظار اقدامات بیشتری داریم.


https://media.ana.press/1399/12/12/637502780584687292_md.jpg


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل عنوان کرد: موضوع امروز در دانشگاه تبدیل نوآوری به عادت در زندگی دانشجویان است. دانشگاه در زمینه توسعه کسب‌وکارهای وابسته به دانش و نوآوری نقش پررنگی دارد و صنایع متکی به دانشگاه در اکثر کشورهای پیشرفته گسترش یافته است.


نقش علم و فناوری در توسعه اقتصادی کشور


رئیس بنیاد ملی نخبگان استان اردبیل نیز در زمینه تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب گفت: نقش علم و فناوری در توسعه اقتصادی کشور اهمیت بسیار بالایی دارد و تأکید مقام معظم رهبری بر نقش علم و نوآوری در بیانیه گام دوم نشان‌دهنده اهمیت و جایگاه ویژه این موضوع است. توجه ویژه به ایجاد کسب‌وکار در زمینه‌های عمرانی می‌تواند از برنامه‌های انجمن علمی مهندسی عمران در دانشگاه باشد. دانشگاه وقتی موفق است که برای افراد اشتغالزایی کند.


حسین شایقی با یادآوری ساخت پل بعث اروند در عملیات والفجر ۸ ادامه داد: نقش مهندسان عمران در توسعه کشور از همان سال‌های جنگ به چشم می‌آید. ساخت پل استراتژیک بعثت در دوران دفاع مقدس با توجه به پیچیدگی‌های فنی و سختی‌های ساخت پل در آب خروشان رودخانه اروند نشان از همت ویژه مهندسان عمران برای حل مشکلات و مسائل داخلی است.


لزوم تقویت سیستم‌های نظارتی


عضو هیئت علمی رشته عمران دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نیز عنوان کرد: توجه ویژه مقام معظم رهبری به استفاده از تخصص و تعهد جوانان در بیانیه گام دوم برای تحقق اقتصاد مقاومتی از ضروریات توجه به این امر است. دانشجویان مهندسی عمران علاوه بر فراگیری پایه درسی قوی و متخصص شدن باید توجه ویژه‌ای به اخلاق مهندسی و تعهدشان به اجرای پروژه‌های عمرانی در کشور داشته باشند.


https://media.ana.press/1399/12/12/637502780589843743_md.jpg


یوسف ساجد در زمینه اقتصاد مقاومتی اضافه کرد: تقویت سیستم‌های نظارتی درست و لزوم توجه به کیفیت در ساخت پروژه‌های عمرانی برای جلوگیری از هدررفت انرژی در مهندسی عمران ضروری است. این امر با تولید مصالح استاندارد طبق مباحث ساختمان‌سازی و تعیین درجه کیفیت ساخت با برچسب‌های کیفیت محقق می‌شود.


میثم جمشیدزاده دبیر انجمن علمی مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نیز تشریح کرد: در انجمن علمی مهندسی عمران به فرموده مقام معظم رهبری درباره اهمیت قوی شدن و اقتصاد مقاومتی در بیانیه گام دوم لبیک گفته و گام‌های عملی برای تحقق این امور در صنعت ساخت‌وساز در دست اجرا داریم که با توکل به خدا و همت تیم انجمن علمی مهندسی عمران به سرانجام خواهند رسید. نگاه علمی بر حل مسئله‌های استان در دستور کار انجمن قرار دارد.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب