پذیرش طرحهای پژوهشی واحد تاکستان در سامانه فن بازار/ دستگاه سیلر اتوماتیک کیسه خون و قفل الکترونیکی ضد سرقت خودرو و منازل
رییس واحد دانشگاهی تاکستان در مورد سامانه فنبازار به خبرنگار آنا گفت: همزمان با آغاز هفته پژوهش سامانه فن بازار که به معنای بازار فناوری و محلی برای مبادلات تکنولوژی است، توسط وزارت علوم راه اندازی شد و هرکدام از واحدهای دانشگاهی طرحهایی را که قابلیت تجاری سازی دارند را در این سامانه وارد کرده و پس از طی مراحل داوری طرحها تایید یا رد قرار میشوند.
دکتر عباس جهانبخشی افزود: دو طرح از اساتید واحد تاکستان در این سامانه ثبت و مورد تایید قرار گرفت که طرح اولی دستگاه سیلر اتوماتیک کیسه خون توسط استاد هیات علمی دکتر مهدی جعفری طراحی شده است. این طرح پژوهشی قابلیت استفاده در صنایع انتقال خون را دارد.
وی درباره طرح دوم اظهار کرد: طرح دوم، طرح قفل الکترونیکی ضدسرقت خودرو و در منازل است که از سوی یکی از واحدهای فن آور مستقر در مرکز رشد واحد تاکستان به ثبت رسیده است.
جهان بخشی گفت: این طرحهای پژوهشی در هفته پژوهش در نمایشگاه دستاوردهای دانشگاهی در نمایشگاه بین المللی تهران که مورد بازدید سرمایه گذاران و صاحبان صنایع بود و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان خاطرنشان کرد: اکنون 8 شرکت فن آور هستهای در مرکز رشد این واحد دانشگاهی مستقر شدهاند که پیش بینی میشود در سال آینده طرحهای موجود در این شرکتها در فن بازار مورد پذیرش قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/