اگر دولت از یک گزینه خاص حمایت کند فاتحه فوتبال را بخوانید/ فدراسیون ورشکسته است و رئیس آینده باید درآمدزایی کند
ناصر ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: انتخابات چهار نامزد دارد که به نظرم باید تعداد آنها بیشتر بود و افراد مختلف با رویکرد و برنامههای بیشتری برای حضور در فوتبال اعلام آمادگی میکردند، قطعاً هر چقدر تعداد نفرات بیشتر بود دست اعضای مجمع هم برای انتخاب آنها باز بود و خروجی بهتری داشت. من از بین این نفرات که برای ریاست فدراسیون فوتبال اعلام آمادگی کردند سه نفر را میشناسم اما روی عزیزی خادم شناخت ندارم. علی کریمی شاگرد خود من بوده است و حضور او انتخابات را جذاب میکند، کیومرث هاشمی و آجرلو هم از افرادی هستند که سالها در ورزش حضور داشتند و روزمه آنها مشخص است و قطعاً با برنامه و هدفمند جلو آمدند.
پیشکسوت فوتبال ادامه داد: هر کدام از این افراد که در مجمع توانستند رأی بگیرند باید ابتدا تأمین بودجه و منابع مالی را اولویت خود قرار دهند. فدراسیون فوتبال ایران ورشکسته و بدهکار است و اداره کردن آن کار هر کسی نیست، این افراد باید بدانند اولویت اصلی آوردن پول در این فدراسیون است، فدراسیونی که میخواستند در آن را پلمپ کنند مشخص است که وضعیتاش خوب نیست و نامزدها تنها به درآمدزایی و تأمین بودجه باید فکر کنند.
وی در مورد حضور علی کریمی در انتخابات اظهار کرد: فوتبال باید به دست فوتبالیها اداره شود اما متأسفانه سالهاست که این اتفاق نیفتاده و امسال برای اولین بار شاهد آن هستیم. علی کریمی از تیم قوی استفاده خواهد کرد و همین موضوع میتواند نقطه قوت او باشد. چرا باید امثال دادکان و عابدینی در بیرون از فوتبال باشند و کار به دست افراد دیگر باشد. شنیدم برخی از افراد میگویند علی کریمی تحصیلات مدیریتی ندارد، در صورتی که اصلاً این مسائل مهم نیست، نمونههایی در دنیا داریم که چنین شرایطی داشتند. مهم این است که نفراتی که کنار او هستند، از جمله دبیر و معاونانش، از دانش حقوقی و اقتصادی برخورد دارد باشند. ممکن است رئیس حتی زبان هم نداند یا دارای تحصیلات دیپلم باشد، این مسائل اهمیتی ندارد. علی کریمی چهره فوتبالی است که میتواند از همین طریق حامیان مالی زیادی جذب کند، از طرفی فوتبال آلمان و نوع مدیریت کردن آنها را دیده و تجربه زیادی دارد بنابراین به درد ریاست فدراسیون فوتبال میخورد. اما موضوعی که نامزدها باید به آن توجه کنند این است که آنها میدانند الان شرایط فوتبال ایران به لحاظ اقتصادی به چه صورت است بنابراین پس از انتخاب شدن توسط مجمع نباید بگویند که فدراسیون ورشکسته است و نمیتوانند از پس منابع مالی آن بربیایند.
ابراهیمی در مورد حمایت دولت از یک گزینه خاص گفت: نباید این اتفاق بیفتد، فدراسیون مستقل باید جلو برود و اعضای مجمع هم نباید تحت تأثیر کسی گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنند، اما یک واقعیت این است که آقایان به ورزش علاقمند نیستند، الان سالهاست که میگویند استقلال و پرسپولیس را میخواهیم خصوصیسازی کنیم اما این اتفاق نمیافتد چون عزم جدی وجود ندارد، بنابراین در انتخابات هم فکر میکنم در نهایت گزینه خودشان انتخاب میشود. اگر قرار است این بار هم شاهد حمایت دولت از یک گزینه خاص باشیم باید فاتحه این فوتبال و فدراسیون بعدی را از همین الان بخوانیم.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/