دستجردی: زنان در همه امور به مجاهدت مشغول هستند/ افتخاری: زنان پس از انقلاب اسلامی نقشآفرینیهای مؤثری داشتهاند
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، مرضیه وحید دستجردی در همایش بانوان جبهه انقلاب گفت: امیدوارم بتوانیم از حضور زنان در جمهوری اسلامی و نقش آنها در پیشبرد اهداف کشور به نحوه احسن استفاده کنیم. همچنانکه در سنوات گذشته از حضور زنان استفاده شده به عنوان مثال بنده در دور چهار و پنجم به همت جامعه روحانیت مبارز از مردم تهران رای گرفتم و وارد مجلس شدم. این جامعه تلاشها و زحمات آن در پیروزی انقلاب نقش به سزایی داشت.
وی ادامه داد: باید به عنوان زنان، جایگاه و نقش خود را در جامعه ایفا کنیم. چندی پیش چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب را جشن گرفتیم. در دوره سیاه پهلوی زنان هیچ نقشی در امور خود نداشتند، البته برخی زنان به صورت فرمایشی پستهایی را برعهده میگرفتند.
رئیس شورای مشورتی کمیته بانوان شورای وحدت افزود: زنان در مراکز تحقیقاتی و آموزشی و در همه امور به صورت کارآمد و موثر به مجاهدت مشغول هستند. این قشر نیمی از جامعه هستند که نیمی دیگر از جامعه را در دامن خود تربیت میکنند. چارهای جز حضور در اجتماع و سیاست نداریم. یکی از مهمترین این مشارکتها مسئله نقش زنان در جامعه است. نهادی که قرار است پایا و مانا باشد شکل گرفته و این نهال باقی خواهد ماند و دیگران از برکات آن استفاده میکنند. نهاد زنان جامعه روحانیت مبارز باقی میماند و یک شورای مشورتی است که میتواند به جامعه روحانیت مبارز مشورت بدهد و هم از تجربیات این جامعه بهره بگیرد.
وحید دستجردی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد انتخابات تصریح کرد: مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی در مورد اینکه خودمان مسئولیت کشور را برعهده داریم، بیانات روشنی داشتند. باید همه اقشار جامعه در این انتخابات شرکت کنند. انتخابات برای مردم یک ذخیره است. در آینده انتخابات شوراها و ریاستجمهوری را پیش رو داریم و طبق فرمودههای مقام معظم رهبری باید با کمک یکدیگر در آن حضور پررنگ داشته باشیم.
وی در پایان تأکید کرد: باید در انتخابات ۱۴۰۰ افراد مفیدی را که حضور مثمر ثمر دارند، بر روی این کرسیها بنشانیم تا فقر از این کشور رخت ببند.
زنان پس از انقلاب اسلامی نقشآفرینیهای مؤثری داشتهاند
لاله افتخاری نیز در ادامه این همایش گفت: خداوند ولایت عمومی را برای جامعه در نظر گرفته که مختص مردان نیست بلکه زنان و مردان را شامل میشود. اگر همه دور هم جمع شدیم که این ولایت را محقق کنیم پس باید منتظر پیروزیهای دیگر باشیم. بعد از پیروزی انقلاب، زنان در قالب تشکلها نقشآفرینی مؤثری کردند. در انتخابات؛ ریاستجمهوری و شوراها مهم هستند اما از یک نماینده مجلس و نماینده خبرگان رهبری هم نباید غفلت کنیم چراکه اینها حلقههای به هم پیوسته هستند.
وی افزود: با حمایت بزرگانی همچون آیتالله مهدوی کنی و آیتالله موحدی کرمانی به مجلس هفتم راه پیدا کردم و در آنجا حقوق زنان را با نگاه اسلامی به تصویب رساندیم. دولت هشتم تلاش کرد کنوانسیون رفع تبعیض علیه زنان را که سراسر اشکال است، تصویب کند اما در مجلس هفتم از طریق قانون مسئولیت فرهنگی زنان، دست دولت هشتم برای پیوستن به کنوانسیون رفع تبعیض علیه زنان را بستیم.
سخنگوی کمیته بانوان شورای وحدت ادامه داد: کشور بلاروس هم تلاش کرد قانون مسئولیت فرهنگی زنان را تصویب کند چرا که دنیا تشنه این قوانین است. یکی دیگر از قوانین که در این دوره مجلس مصوب شد قانون تسهیل ازدواج جوانان است که اگر به خوبی به اجرا شود، بسیار موثر است. همچنین بیمه زنان خانهدار هم در همین مجلس تصویب شد که به دلیل ناتوانی دولت اجرا نشد. در این قانون دورکاری را برای زنان در نظر گرفتیم. اینها گوشهای از قوانین مجلس هفتم برای زنان است. البته فمینیستی عمل نکردیم و نگاه جامع به عملکرد زن و مرد داشتیم.
افتخاری ادامه داد: دنیا در مسائل زنان مانده و مظلومترین قشر زنان هستند. هیچ عاقلی راحت از حق خود نمیگذرد البته تکلیف هم داریم که از خون شهدا دفاع کنیم. زنان باید در تداوم انقلاب عمل کنند. بهبود وضعیت کشور و فراهم کردن بستر مطالبه گری از جمله وظایف ما است.
انتهای پیام/۴۱۵۸/
انتهای پیام/