لزوم درآمدزایی غیرشهریهای با اقدامات مدبرانه و عقلانی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، اسماعیل عبداللهی در نشست شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با تأکید بر اینکه این جلسات برای مشخص شدن نقاط ضعف و قوت و رفع دغدغههاست، گفت: واکاوی و ریشهیابی نقاط ضعف و قوت باید در این جلسات انجام شود.
وی با بیان اینکه خودمراقبتی نخستین گام برای جلوگیری از بروز خطاهای انسانی و سیستمی است، توضیح داد: اگر انجام امور با دقت و نظارت همراه شود، ضمن رضایتمندی مجموعه و ارباب رجوع از صرف هزینه و زمان برای کارهای تکراری جلوگیری خواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با ابراز امیدواری از استمرار و تعامل میان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: در چهار سال گذشته با وجود کاستیها اعم از گرانی و افزایش هزینهها، سیل، زلزله، کرونا پیشرفتهای خوبی در حوزه آموزشی و فناوری داشتهایم.
عبداللهی با تأکید بر درآمدزایی غیرشهریهای و زیرساختهای تحقق این مهم اعم از املاک، اموال، تجهیزات، ساختارهای علمی تا نیروی انسانی متخصص و پای کار عنوان کرد: یکی از مهمترین این ظرفیتها، مراکز تحقیقاتی است که چهار مرکز تحقیقاتی در استان بوشهر فعال است.
30 تفاهمنامه با نهادهای اجرایی و صنعتی استان بوشهر منعقد شده است
وی با اشاره به فعالیت کنسرسیوم تخصصی انرژیهای نو و تجدیدپذیر دانشگاه آزاد اسلامی در استان بوشهر یادآور شد: این کنسرسیوم چهارمین کنسرسیوم مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی بعد از کنسرسیومهای نانو، گیاهان دارویی، امنیت غذایی است و میتواند برندی معتبر برای استان بوشهر در کشور و عاملی مهم در تبدیل ظرفیتهای بالقوه استان و دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه 30 تفاهمنامه همکاری با نهادهای اجرایی و صنعتی استان بوشهر منعقد شده است، تبیین کرد: همواره باید امور را با تدبیر و خردجمعی پیش برد و از تصمیمهای شخصی و هیجانی جلوگیری کرد.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه از مدیران و مسئولان انتظار مدیریت و راهبری است بر ضرورت گسترش سطح تعاملات میانبخشی و برون دانشگاهی تأکید کرد و گفت: راستی، صداقت، احترام و تکریم ارباب رجوع باید در عمل ما نهادینه شود.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/