جنگ قدرت بر سر صندلی ریاست فداسیون شطرنج/ گزینه مورد نظر حذف شد!
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، از اسفندماه سال گذشته که دوره ریاست مهرداد پهلوانزاده در فدراسیون شطرنج به پایان رسید تا به امروز که تقریبا یک سال از آن میگذرد، فدراسیون شطرنج با حواشی بسیار زیادی روبهرو شد، البته در دوره پهلوانزاده هم شرایط به همین صورت بود، بدهیهای سنگین فدراسیون شطرنج به فیده، تغییر تابعیت علیرضا فیروزجا، کنارهگیری سارا خادمالشریعه از تیم ملی در دوران ریاست پهلوانزاده رقم خورد تا کارنامه این مدیر ورزشی هم چنگی به دل نزند.
در خردادماه سال گذشته پس از چندین ماه که از حضور فرهاد نیکوخصال سرپرست فدراسیون میگذشت، ثبتنام از نامزدهای انتخابات این فدراسیون آغاز شد، تعداد زیادی از مدعیان کسب صندلی ریاست وارد گود انتخابات شدند و ثبتنام کردند، در این میان برخی چهرهها آشنا بودند و همچون سالهای گذشته برای ریاست در هر فدراسیونی پیشقدم شدند، برخی دیگر هم چهرههای ناشناخته بودند که مدعی ریاست در فدراسیون بودند، برخی دیگر هم از اهالی شطرنج بودند که سودای ریاست در این فدراسیون را داشتند.
قرار بود در ششم آبانماه سال جاری مجمع انتخاباتی فدراسیون شطرنج برگزار و تکلیف رئیس آن مشخص شود که البته با شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا به دستور ستاد مقابله با کرونا تمامی مجامع انتخاباتی لغو شدند. در دیماه سال جاری برخی مجامع برگزار شد و در حالی که زمان مجمع انتخابات فدراسیون شطرنج از تمامی مجامع زودتر مشخص شده بود اما تعیین تکلیف نشد تا اینکه معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان از ثبتنام مجدد برای انتخابات فدراسیون شطرنج خبر داد.
شطرنج که تا سالهای پیش بدون حاشیه و درگیری فعالیت خود را ادامه میداد،از آخرین سال ریاست پهلوانزاده تا دوران سرپرستی با حواشی بسیار زیادی روبهرو شد،در ابتدا حواشی حول محور یکی از نامزدهای ریاست فدراسیون شطرنج چرخید و شاید همین موضوع سبب شد تا وزارت ورزش و جوانان عقبنشینی کند و ثبتنام مجدد از نامزدها را در دستور کار قرار دهد. نکته جالب توجه اینکه همان فردی که برای انتخابات ثبتنام و حواشی زیادی هم برای او بهوجود آمده بود گفته میشد از گزینه وزارت ورزش و جوانان است، اما به یکباره ورق برگشت.
ثبتنام مجدد از نامزدهای فدراسیون شطرنج این احتمال را به وجود آورد که برخی نامزدها تایید صلاحیتشان محرز نشود، اما افرادی همچون شادی پریدر مثل دوره قبل برای حضور در انتخابات ثبتنام کردند و بالطبع حاشیههای جدیدی هم به وجود آمد.
شادی پریدر نایبرئیس بانوان فدراسیون شطرنج هفته گذشته با اعلام وزارت ورزش و جوانان از سمت خود کنار گذاشته شد، او پس از برکناری به این موضوع به شدت واکنش نشان داد چرا که معتقد بود وزارت ورزش باید در اولین قدم ابلاغ او را لغو میکرده و بعد برای او جانشین مشخص میکرد. پریدر همچنین به عملکرد سرپرست فدراسیون شطرنج هم انتقاداتی مطرح کرد. او آذرماه امسال که به عضویت کمیسیون روابط بینالملل کمیته ملی المپیک درآمده بود، با ارسال نامهای از این سمت هم استعفا کرد.
در دوره جدید ثبتنام از نامزدهای فدراسیون شطرنج، افشین داوری کارمند وزارت ورزش و جوانان و سرپرست فعلی فدراسیون دوچرخهسواری در انتخابات ورود کرد. او همچون سالهای گذشته سودای ریاست در یک فدراسیون ورزشی را در سر خود دارد و حتی گفته میشود گزینه مورد نظر وزارت ورزش و جوانان هم محسوب میشود.
اما نکته جالب توجه شرایط یک فدراسیون ورزشی است که در یک سال اخیر با حواشی و چالشهای زیادی روبهرو بوده است و این روند تا برگزاری انتخابات هم ادامه دارد، طبیعی است که در چنین شرایطی همه توجهها حول محور برگزاری انتخابات و تعیین تکلیف رئیس مورد نظر میچرخد و به مسائل دیگر توجهی نمیشود.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/