نهادینهکردن فرهنگ و تفکر بسیجی برای خروج از بحران اقتصادی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، مهدی سعادتی در نشست همافزایی و همفکری با دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل بیان کرد: فعالیتهای علمی، پژوهشی و فرهنگی باید در حول محور دین و ارزشهای اسلامی و انقلابی نهادینه شود و دانشگاه در تولیدات محصولات علمی و ارائه خدمات به مردم پیشگام باشد؛ چراکه تنها راه برای خروج از بحران اقتصادی و اجتماعی کشور نهادینهکردن فرهنگ و تفکر بسیجی است.
وی افزود: شهدا برای امنیت، اقتدار و آرامش کشور جان خود را اهدا کردند. حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی، اندیشههای سیاسی و مذهبی امام(ره) و رهبری باید در دانشگاه تبیین شود. شهدا برای کشور آزادی، استقلال و افتخار به ارمغان آوردند. دانشگاه آزاد اسلامی یکی از بزرگترین دستاوردهای فرهنگی و علمی انقلاب است که باید به جایگاه اصلی خود برگردد و تراز دانشگاه باید تراز انقلاب باشد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: وظیفه دانشگاه دانشجو تربیت کردن نیست؛ بلکه در کنار تعلیم و تربیت دانشجویان و نخبگان علمی در فعالیتهای علمی و آزمایشگاهی باید در جامعه منشأ اثر باشند تا کشور پیشرفت کند.
سعادتی ادامه داد: شهرستان بابل به لحاظ موقعیت جغرافیای، کشاورزی، صنعتی و کسبوکار دارای ظرفیت بسیار بالای است. دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر مراکز آموزشی با ارائه طرحهای کاربردی و درآمدزایی اتصال بین دانشگاه و صنعت بیشتر شود و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به دانشگاهیان و نخبگان در این امر کمک میکنیم.
وی درباره استفاده از توان فکری و اخلاقی استادان مطرح کرد: در مجلس شورای اسلامی با همکاری دیگر نمایندگان از حقوق همه کارکنان و اعضای هیئت علمی درباره یکسانسازی حقوق دانشگاهیان دفاع خواهیم کرد. استادان و مسئولان دانشگاه در کنار تعلیم و تربیت دانشجویان به مسائل علمی، انسانسازی و اخلاقی در حوزه تربیت مدیریتی با برنامه و طرحهای نو و تحولگرا در جامعه منشأ اثر باشند.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: باید در شرایط کنونی کشور از فضای سنتی خارج شویم. با سیاستهای جدید و با رویکرد مثبت و بهرهگیری از بیانیه گام دوم انقلاب در حول محور و مسیر انقلاب، ارزشهای دین و رهنمودهای مقام معظم رهبری حرکت کنیم و اجرای نقشه راه توجه به کیفیت و اثربخشی مدنظر باشد.
فعالیتهای علمی، پژوهشی و فرهنگی واحد بابل
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل نیز گفت: این واحد دانشگاهی خرداد سال 1365 هجری شمسی با هدف بالابردن سطح اطلاعات علمی مردم در زمینههای مختلف و تعلیم و تربیت نیروهای متخصص و متعهد برای رفع نیازهای علمی و فنی جامعه با تأسیس سه رشته پزشکی، مامایی و پرستاری در مقطع کارشناسی و 170 دانشجو وارد جرگه مقدس آموزش عالی شد.
سیدمیرالله حسینی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل اکنون دارای 12میلیون و 590 هزار و 181 مترمربع زمین، 74 هزار و 920 مترمربع فضای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی، 126 رشته آموزشی، حدود 6 هزار دانشجو، 128 نفر اعضای هیئت علمی تماموقت و 120 نفر حقالتدریس و حدود 35 هزار و 132 دانشآموخته از این واحد فارغالتحصیل شدهاند.
وی شفافسازی در حوزه پژوهش و آموزش بهویژه پایاننامههای دکتری و کارشناسی ارشد و مقالات ارائهشده را مهمترین کار در مدیریت خود عنوان کرد و ادامه داد: از مهمترین کارها در دوران مدیریت جدید راهاندازی مجدد مرکز تحقیقات رجه بهویژه در بخش درآمدزایی غیرشهریه، پرورش ماهیان گرمابی و سردآبی، ساماندهی قراردادهای حقوقی اماکان و ساختمانهای دانشگاه، دریافت مطالبات دانشگاه از برخی پیمانکاران، پرداخت مطالبات کارکنان بازخرید و بازنشسته و دادن وام بلندمدت به کارکنان و اعضای هیئت علمی برای رفاه کارکنان دانشگاه بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل تشریح کرد: احیای مرکز رشد واحدهای فناور این واحد دانشگاهی و بهکارگیری فعالیتهای علمی و آموزشی و تولیدات علمی در حوزه شیلات، علوم انسانی و دامپزشکی با همکاری پارک فناوری استان مازندران، نصب تابلوی سعید العماء در میدان اصلی دانشگاه نامگذاری مجتمع فرهنگی به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و سالن آمفی تتاتر دانشکده علوم پزشکی بهنام شهید محسن فخریزاده ازجمله فعالیتهای علمی، پژوهشی و فرهنگی این واحد دانشگاهی است.
به گزارش آنا، در حاشیه این نشست مهدی سعادتی به اتفاق سیدمیرالله حسینی و هیئت همراه از آزمایشگاههای مرکزی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کردند و از نزدیک با فعالیتهای علمی و تحقیقاتی استادان و دانشجویان آشنا شدند.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/