صمیمیت همسران در فضای مجازی نشانه رابطه خوب آنهاست؟
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، اگر اهل استفاده از شبکههای اجتماعی باشید، به احتمال زیاد صفحاتی را دیدهاید که صاحبان آن، اصرار زیادی در نمایش رابطه صمیمانه خود با همسرشان دارند. در این مطلب سعی کردهایم نگاهی به موضوع نمایش رابطه با همسر در شبکههای اجتماعی بیندازیم و ببینیم آیا واقعا میزان نمایش رابطه در شبکههای اجتماعی می تواند حرفی درباره کیفیت واقعی رابطه افراد بزند؟
مخفی نکردن همسر، یکی از نشانههای رضایت از رابطه
تا به این جا چند مطالعه خوب در موضوع ارتباط بین نمایش رابطه با همسر در شبکههای اجتماعی و رضایت از رابطه بین همسران، انجام شده است. هر چند نتایج این مطالعات با توجه به تفاوتهای فرهنگی بین کشورها، به شکلی کامل قابل تعمیم به کشور ما نیست اما میتواند ایدههایی در این زمینه به ما بدهد.
در یکی از مطالعات محققان کانادایی و آمریکایی در سال 2013 به بررسی میزان رابطه بین رضایت از رابطه بین همسران و به اشتراک گذاشتن اطلاعات و عکس از همسر در فضای فیس بوک پرداختند.
این مطالعه نشان میدهد وقتی افراد از رابطه با همسرشان احساس رضایت بیشتری دارند، بیشتر احتمال دارد که درباره او اطلاعاتبدهند یا عکسهایی از او را به اشتراک بگذارند.
مطالعه دیگری در مجارستان در سال 2015 مشخص کرد وقتی افراد در فیس بوک به صورت رسمی همسر خود را معرفی میکنند، از نظر عاطفی رابطه قویتری با همسر خود دارند و در عین حال احتمال شدت حسادت عاشقانه بین این همسران بیش از دیگران است.
به صورت خیلی خلاصه میتوان حسادت عاشقانه را نگرانی توصیف کرد که افراد درباره از دست دادن همسر خود دارند. شایان ذکر است که وجود این احساس به خودی خود منفی نیست.
اما هر دوی این مطالعات درباره افرادی بود که در حدی معمول رابطه خود را به نمایش گذاشته بودند. سوال دیگری که مطرح میشود این است که داستان درباره افرادی که به صورتی اغراقآمیز درخصوص رابطه عالی خود با همسرشان صحبت میکنند، از چه قرار است؟ آیا این نمایش افراطی هم دلیلی بر خوشحالی و رضایت آن ها از رابطه است؟
نمایش اغراقآمیز رابطه نشانه چیست؟
مطالعهای که توسط سه محقق آمریکایی در سال 2017 انجام شد، مشخص کرد که گاهی این احساس دور افتادن از همسر است که باعث میشود افراد شروع به اشتراک گذاشتن اغراقآمیز عکس و اطلاعات درباره رابطه خود کنند. به عبارتی این رفتار اغراقآمیز رفتاری جبرانی برای احساس خلائی است که در زندگی واقعی وجود دارد.
البته این که کدام فرد در این دسته قرار میگیرد، کاری نیست که ما به عنوان مخاطب صفحات در شبکههای اجتماعی بتوانیم انجام بدهیم اما شاید بتوانیم با توجه به مواردی که تا به این جا گفته شد، دست کم به چند نکته توجه داشته باشیم:
1- افسوس روابط زیبای بقیه را نداشته باشیم، چرا که ما از واقعیت رابطه آن ها اطلاعی نداریم.
2- با دیدن کارهای عاشقانه اغراقآمیز همسران برای همدیگر، همسرمان را سرزنش نکنیم، چرا که ما درباره این که ایده انجام این کارها از چه کسی و با چه نیتی بوده است، چیزی نمیدانیم.
3- و در نهایت این که نقش صنعت تبلیغات را در این بین دست کم نگیریم؛ چرا که بخشی از این نمایشها صرفا برای فروش کالا و قراردادهای این زوجها با شرکتهاست.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/
انتهای پیام/