دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 بهمن 1399 - 12:51

آیا کووید 20 در راه است؟!

رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی بیمارستان مسیح دانشوری درباره خبر‌ی مبتنی بر انتشار ویروس جدید به نام کووید ۲۰ توضیح داد.
کد خبر : 564018
219_031053_image_15e3210fda3ec1_700x400.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، خبری از ورود کووید ۲۰ به دنیا منتشر شده است. کرونایی که می‌گویند با ورود به بدن، در هفته نخست، همچون سرماخوردگی ساده شروع می‌شود، اما در هفته دوم اوج گرفته و تنها سراغ ریه نمی‌رود و ایست قلبی و سکته نیز از عوارض آن است. آیا این خبر صحیح است؟ آیا کووید ۲۰ از راه رسیده است؟ رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی بیمارستان مسیح دانشوری توضیح داد.


 دکتر سید علیرضا ناجی، رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی بیمارستان مسیح دانشوری با بیان اینکه گفتن از کووید ۲۰ تصحیح نیست چنین  توضیح داد: ویروس کووید ۱۹ تغییری نکرده است. کووید ۱۹ از سارس ۲ است یکسری بیماری‌های جانبی به جز درگیری که در ریه ایجاد می‌کند با خود همراه دارد. کووید ۱۹ برای کسانی که بیماری قلبی دارند مشکلاتی و برای کسانی که مبتلا به آن می‌شوند تا مدتی بیماری قلبی نیز ایجاد می‌کند.


کسانی که موفق می‌شوند کووید ۱۹ را شکست دهند نیز تا مدتی با عوارض جانبی آن گرفتار هستند که بیماری قلبی نیز یکی از نشانه‌های این عوارض است. به طور کل یکی از بیماری‌های هم در زمان درگیری فرد با این ویروس و هم پس از گذر از روز‌های بحرانی، فرد مبتلا با آن درگیر است، مشکلات قلبی است. این حمله کووید ۱۰ به قلب، نکته تازه‌ای نیست، از قبل هم بوده است.


دکتر ناجی با تاکید بر اینکه کرونا طیفی از علائم را با خود همراه دارد ادامه داد: امکان دارد کرونا با یک بیماری خفیف همچون سرماخوردگی در هفته اول درگیری، آغاز شود و در هفته دوم بیماری شدیدتر شود. همه افراد مبتلا به کرونا دارای علائم نیستند و بروز علائم را بعضی از مبتلایان دارند. علائمی که افراد نشان می‌دهند نیز شبیه هم نیست.


پس حمله کووید ۱۹ به قلب نکته جدیدی و تازه‌ای نیست. در عده‌ای زیادی از افراد امکان دارد که کرونا همچون سرماخوردگی ساده بروز کند. ممکن است حتی تب هم نداشته باشند، ولی کرونا آن‌ها پیشرفت کند و تنگی نفس ایجاد کند و حتی به بستری هم برسند.


رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی بیمارستان مسیح دانشوری در مورد اینکه گفته شده است کووید ۲۰ از راه رسیده است و نشانه‌های آن حمله اکثرا به قلب است اینگونه بیان داشت: کووید ۱۹ در سال ۲۰۱۹ شناسایی شد واسم آن را کووید ۱۹ گذاشتند. اگر بخواهیم بگوییم که کووید ۲۰ آمده است، یعنی در سال ۲۰۲۰ شکل گرفته باشد باید ویروس کاملا متفاوت از ویروسی باشد که اکنون با آن مواجه هستیم. کووید ۱۹ تغییر شکل نداده است که از آن به عنوان کووید ۲۰ نام ببریم.


وقتی می‌گوییم کووید ۲۰ یعنی یک کروناویروس جدیدی که در سال ۲۰۱۰ شکل گرفته است. کووید ۱۹ تغییر کرده است، جهش یافته است، ولی همان ویروس است، همان کروناویروس سارس ۲ است، تغییری نکرده و یک ویروس جدید به جهان وارد نشده است. به نظر بنده، بیان ورود کووید ۲۰ نادرست است.


منبع: رکنا


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب