انقلاب اسلامی، منظومه بزرگ فکری بر مبنای جهانبینی توحیدی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ساری، حجتالاسلام احمد اسلامی در مراسم گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی ایران که با حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در مسجد حضرت ولیعصر(عج) این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: پیروزی انقلاب اسلامی را باید نتیجه تحول فکری عظیم که در مردم رخ داد، دانست.
وی عنوان کرد: مردم قبل از انقلاب در گوشهوکنار کشور حتی جرئت حرفزدن را نداشتند، اما با درخشش جرقههای انقلاب پا به میدان گذاشتند و به برکت این تحول فکری که با مدیریت امامراحل در دل مردم ایجاد شد، استبدادستیزی جای بردگی را گرفت.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مازندران گفت: امام منتصب به حوزه علمیه و احکام شرعیه نبود؛ چراکه حکومت انقلابی منحصر به فقه، فلسفه، حکمت و عرفان نمیشود، بلکه امام اصل مجاهدت بود فقه را عملیاتی و پویا، سیاست را معنا و اجتماع را توسعه داد.
این مبلغ مذهبی انقلاب اسلامی و حرکت امام راحل را یک منظومه بزرگ فکری، اعتقادی، اجتماعی و سیاسی برمبنای یک جهانبینی توحیدی دانست و افزود: دلیل توسعه انقلاب اسلامی همین بوده و ظرفیت مظلومان عالم برای پذیرش این انقلاب بسیار بالاست و چشم به صدور آرمانهای امام راحل دارند.
این استاد حوزه و دانشگاه منطق جغرافیایی و منظومه فکری امام راحل و انقلاب را منطبق بر هفت رکن مستحکم دانست و توضیح داد: اگر این هفت اصل مراعات شود نظام برمبنای آن حرکت میکند و به تحلیل و گفته مقام معظم رهبری بهسمت تمدن اسلامی حرکت میکند.
اسلامی افزود: نخستین رکن مبتنی بر اصل تفکر واقامه انقلاب اثبات اسلام و معنا کردن اسلام ناب محمدی است، دومین منطق، اتکا و اعتقاد به کمک و صدق وعده الهی است و این در سایه توکل واستقامت به وعده خداست و انقلاب اسلامی ایران با این توکل از اربعین گذشته و قرآنکریم شرط رسیدن به مددالهی را استقامت و پرهیز از ترس دانسته است.
وی رکن سوم را اعتقاد به اراده مردم و باور به نیروی مردمی دانست و گفت: انقلاب اسلامی با همین قدرت بزرگ مردمی به رهبری امام پیروز شد، چهارم طرفداری از جبهه محرومان و مستضعفین ومخالفان نابرابری اقتصادی و اشرافیگری و موافق عدالت اجتماعی است.
عضو هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی مازندران مخالفت با قلدران بینالمللی و مستکبران را رکن پنجم بیان کرد و افزود: استقلال کشور و نفی سلطهپذیری یعنی آزادی در مقیاس یک ملت و مسئله وحدتملی و توجه به توطئه و تفرقهافکنی میان احزاب و گروهها را جزء رکن ششم و هفتم منطق جغرافیایی و منظومه فکری امام و انقلاب بیان کرد.
انتهای پیام/4117/
انتهای پیام/