دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 بهمن 1399 - 12:00
در گفت‌وگوی آنا با حمیدی مطرح شد؛

پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دانشگاه در اولویت/ هزینه‌ها در دوره آموزش مجازی کاهش نداشته است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین گفت: با وجود پرداخت‌ها در بخش‌های هزینه‌ای و امور مالی جاری دانشگاه اولویت با پرداخت حقوق و مزایای کارکنان در واحدهای دانشگاهی است.
کد خبر : 562170
637465847342181666_lg.jpg

ناصر حمیدی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین در حل مشکل پرداخت حقوق و مزایای واحدهای دانشگاهی (کارکنان، استادان و ....) را تشریح و با مقایسه وضعیت فعلی پرداخت حقوق و مزایای در مقایسه با دو سال قبل اظهار کرد: تقریباً درآمد کل دانشگاه در مقایسه با سال‌های 96 و 97 پایین‌تر آمده است؛ چراکه در تمام واحدهای دانشگاهی افت دانشجو داشته‌ایم.


وی با بیان اینکه میزان فارغ‌التحصیلان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین از میزان ورودی‌ دانشجویان کمتر بوده است، اضافه کرد: سال‌های گذشته پذیرش دانشجو بسیار زیاد بود؛ اما ورودی‌ها در واحدهای استان قزوین مانند بویین‌زهرا، تاکستان و شال از 35 تا 36 هزار نفر به زیر 20 هزار نفر رسیده به همین دلیل درآمد کل‌ دانشگاه نیز پایین آمده است.


تأثیر منفی کرونا روی درآمد دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین عنوان کرد: از زمانی که در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستم، درآمدها خودگردان شده است و با این شرایط تمام حقوق و مزایای کارکنان و استادان را به‌صورت کامل حتی قبل از آغاز ماه بعد پرداخت کرده و هیچ مشکلی در این زمینه نداشته‌ایم.


حمیدی متذکر شد: متأسفانه کرونا روی درآمدهای دانشگاه تأثیر گذاشته و مجبوریم با مردم کنار بیاییم؛ چراکه کسب‌وکارها دچار مشکل شده و صاحب کسب‌وکار، دانشجو یا والدین دانشجویان برای پرداخت شهریه دچار مشکل هستند.


وی توضیح داد: این موضوع موجب شده است درآمدی که روی آن حساب می‌کردیم، تحقق پیدا نکند، اما جزء محدود دانشگاه‌هایی هستیم که تمام دیون خود را به اعضای هیئت علمی، استادان و کارکنان به‌طور کامل پرداخت کرده‌ایم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین در پاسخ به این پرسش که مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید تا چه حد توانسته در سازماندهی حقوق و مزایای کارکنان و اعضای هیئت علمی با توجه به شرایط اخیر موفق باشد؟ مطرح کرد: دکتر طهرانچی با سبک خاص مدیریتی در دانشگاه آزاد اسلامی هویت جدیدی در این دانشگاه ایجاد کرد که یک بخش آن به این موضوع برمی‌گردد که سامانه یکپارچه شناخت واحدها ایجاد شده و سازمان مرکزی دانشگاه از موجودی واحدهای دانشگاهی مطلع است.


وی ادامه داد: این نقطه قوت سیستم مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی بوده و از شهریور 99 که درآمدها خودگردان شده است، تمهیداتی اندیشیده شد که واحدهای ضعیف‌تر متضرر نشوند و از منابع دانشگاهی استفاده کنند و این سیستم موجب می‌شود هیچ واحدی در پرداخت ناتوان نباشد.


واحدهای در قبال دریافت پول کار می‌کنند


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین عنوان کرد: مسئولان واحدهای دانشگاهی در دوره جدید موظف هستند که فعالیت‌ خود را بالا ببرند تا مطالباتی که سازمان مرکزی از این واحدها به‌عنوان حقوق و مزایا دارد، به صندوق بازگردانند، این سیستم در مقایسه با سیستم دوره مدیریت قبلی بسیار خوب بوده و اثرگذار بوده است.


حمیدی اضافه کرد: البته دوره دکتر طهرانچی قابل مقایسه با دوره‌های قبلی نیست؛ چراکه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی در دوره‌های قبلی با وفور دانشجو و هزینه‌های مناسب در مقایسه با امروز مواجه بود. به‌عنوان مثال سال 1396 هزینه‌های آب، برق و تلفن ما به‌طور فرضی 10 میلیون تومان بود و این هزینه‌ها امسال حدود 9 برابر یعنی 90 میلیون تومان شده است.


اولویت با پرداخت حقوق و مزایای کارکنان


وی یادآور شد: با وجود اینکه درآمد واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بابت چنین پرداخت‌هایی هزینه می‌شود و هزینه‌ نگهداری ساختمان‌ها و مکان‌های دانشگاه بالا رفته؛ اما با این‌ حال طبق بخشنامه سازمان مرکزی، اولویت با پرداخت حقوق و مزایای کارکنان و هزینه‌های جاری دانشگاه است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مجازی شدن آموزش در دانشگاه و تفکر کاهش هزینه‌ها به آنا گفت: والدینی که احساس‌ می‌کنند به‌دلیل مجازی شدن دانشگاه آزاد اسلامی و حضورنیافتن دانشجویان هزینه‌ها پایین آمده است، اشتباه می‌کنند.


حمیدی گفت: هزینه‌ها کاهش پیدا نکرده است و شاید برای عده‌ای این سؤال پیش بیاید که چون دانشجو نیست پس پول‌ها کجا می‌رود؟ باید به خانواده‌ها اطلاع‌رسانی شود که کلاس‌های مجازی تفاوتی با کلاس‌های حضوری ندارد و مجبوریم حقوق و مزایای کارکنان و اعضای هیئت علمی و استادان را پرداخت کنیم.


وی تشریح کرد: والدین و دانشجویان بدانند که دانشگاه از آنان پول اضافه‌ دریافت نمی‌‌کند و سعی‌ کردیم کسانی که در این دوره به‌دلیل کرونا متضرر شده‌اند به آنان وام‌های مختلف با اقساط بلندمدت پرداخت کنیم.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب