دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 بهمن 1399 - 13:55
دانشگاه همراه با انقلاب/87 محمدنژاد:

نقش رهبری امام(ره) در شکل‌گیری و تشکیل انقلاب اسلامی بی‌نظیر بود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز مهم‌ترین و بارزترین وجه تمایز انقلاب اسلامی با دیگر انقلاب‌ها را نقش بی‌نظیر رهبری امام خمینی(ره) عنوان کرد.
کد خبر : 562132
DSC_0893.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرگز، مجید محمدنژاد به مناسبت ایام‌الله دهه فجر در جمع استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز به تشکیل انقلاب اسلامی اشاره و اظهار کرد: در تاریخ شکل‌گیری این انقلاب همه نقش داشتند؛ اما نقش کلیدی و تأثیرگذار امام راحل و عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی ایران بی‌نظیر و بی‌بدیل و در شکل‌گیری انقلاب به گونه‌ای الهام‌شده و خاص بود.


عضو هیئت علمی واحد بندرگز خاطرنشان کرد: رهبری امام(ره) یک رهبری پیامبرگونه و به نوعی الهام‌شده بود که واقعا دنیا را متحیر کرد و وقتی که در تاریخچه این انقلاب اسلامی نگاه می‌کنیم و مردمی که از ستم نظام استکبار و رژیم شاهنشاهی و مستبدانه به ستوه آمده‌اند و با تبعیت از رهبری مدبرانه امام خمینی(ره) بساط ظلم و استبداد نظام 2 هزار و 500 ساله شاهنشاهی را برچیدند و به جمهوری اسلامی رأی دادند؛ متوجه می‌شویم که بدون‌شک حق چنین ملت و مردمی، انقلاب اسلامی در پرتوی رهبر امام(ره) بود.


نشست استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز


وی به وصیتنامه امام خمینی(ره) اشاره و عنوان کرد: امام(ره) در وصیتنامه سیاسی الهی خود انقلاب اسلامی را هدیه غیبی و تحفه الهی برشمرد که از جانب خداوند منان به ملت مظلوم و غارت‌زده ایران اسلامی عنایت شده است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز مهم‌ترین و بارزترین وجه تمایز انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب‌های دنیا را نقش رهبری انقلاب عنوان و بیان  کرد: نقش رهبری امام خمینی(ره) در شکل‌گیری و تشکیل انقلاب اسلامی نقشی بی‌بدیل و بی‌نظیر بوده است که دنیا را متحیر کرد.


محمدنژاد اضافه کرد: با توجه به مقایسه شخصیت امام(ره) با بزرگانی مانند آیت‌الله مدرس، آیت‌الله کاشانی و ... که انسانهای بزرگی بودند؛ متوجه می‌شویم که این بزرگان نتوانستند مأموریت بزرگی مانند انقلاب اسلامی را انجام دهند و اینجا نقش و شخصیت امام مشخص می‌شود.


وی خاطرنشان کرد: در زمان مرجعیت آیت‌الله بروجردی، حضرت امام(ره) آنچنان که در فضای حوزه شناخته شده بودند، در فضای سیاسی کشور بروز و ظهور چندانی نداشتند؛ اما پس از فوت آیت‌الله بروجردی از سال ۱۳۴۰ به‌تدریج وارد فضای سیاسی شدند و مأموریت بزرگی که شاید به ایشان الهام شده بود و آن تشکیل انقلاب اسلامی بود به سرانجام رساندند.


رئیس واحد بندرگز با اشاره به اینکه جز شاگردان، اطرافیان و مردم قم که پای منبر ایشان بودند، عموم مردم کشور نه ایشان را دیده بودند و نه درک کرده بودند و عملاً نیز سال‌های زیادی از دوران مبارزاتی انقلاب، ایشان در تبعید خارج از کشور بودند، توضیح داد: شاهکار امام(ره) همین بوده که با تسخیر قلوب و فقط با چند تا پیام و اعلامیه و سخنرانی توانست دل‌های یک ملت را با خود همراه کند و چنین انقلاب شگفت‌انگیزی را در دنیا ایجاد کند.


نشست استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز


محمدنژاد با تأکید بر مطالعه در زمینه ابعاد شخصیتی امام(ره) یادآور شد: پیروزی انقلاب اسلامی مدیون رهبری پیامبرگونه امام(ره) است و شخصیت والای ایشان جای تحقیق و پژوهش بسیار دارد که باید اندیشمندان و پژوهشگران آن را جست‌وجو کرده و به نسل‌های آینده جامعه انتقال دهند.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب