ایجاد حکومت اسلامی آرزوی علما، مجتهدان و دانشمندان اسلامی بود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، حجتالاسلام سیدمهدی قاضیزاده در سومین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و برنامههای مناسبتی ویژه این دهه در جمع دانشگاهیان با بیان اینکه مقابله با دشمن اگر قدرتی وجود نداشته باشد در نهایت به یک عملیات انتحاری ختم خواهد شد، اظهار کرد: بسیاری از دستورات شرعی در صورتی عملی خواهند شد که قدرت در اختیار حاکمان دینی و عادل قرار داشته باشد در غیر اینصورت اجرای احکام الهی و شریعت تعطیل خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه نبی خاتم(ص) هم زمانی که در مدینه قدرت را به دست گرفت، گسترش مکتب و دین را آغاز کرد، عنوان کرد: مولای متقیان علی(ع) نیز برای اینکه بتواند دستورات مکتب اسلام را اجرا کند، بسیار تلاش کرد که حکومت را به دست بگیرد؛ اما با خیانت عدهای، این قدرت از ایشان دور و همین امر موجب ورود بدعتها و انحرافات در دین شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه انحراف در مسیر حکومتها آثار بسیار منفی بهدنبال خواهد داشت، افزود: بدعت و انحراف به حدی مخرب است که حضرت علی(ع) پس از 25 سال خلافت نتوانست جامعه را اصلاح کند که بهطور مثال میتوان به اقامه نماز تراویح در سپاه امام اشاره کرد.
زمانی که قدرت از هدف اصلی دور شد، باید منتظر بدعت و انحراف بود
قاضیزاده با بیان اینکه زمانی که قدرت از هدف اصلی و الهی خود خارج شود و در مسیر اشتباه حرکت کند، باید منتظر بدعت و انحراف بود، تشریح کرد: امامان معصوم از زمان بنیامیه تا بنیعباس همواره مورد تعرض قرار داشتند؛ چراکه حکومت زمان را طاغوت میدانستند و به آنان معترض بودند و طاغوتیان برای حفظ حکومت خود بسیاری از اهل بیت و سادات علوی را به شهادت رساندند.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه اقدام امام خمینی(ره) و ایجاد حکومت اسلامی آرزو و نهایت آمال علما، مجتهدان و دانشمندان اسلامی بود، بیان کرد: قویترین قدرت، قدرتی است که پشتوانه مردمی داشته باشد و از آنجا که عالمان دینی قدرت اتحاد تمام مردم را نداشتند، همواره برای ترویج اسلام، بهدنبال اصلاح روند حکومت طاغوت بودند.
وی با بیان اینکه پس از کسب تجربیات مختلف از مواجهه با حکومت طاغوت، عالمان دینی بر آن شدند که برای کاهش و تقلیل انحراف حکومت طاغوت، حکومت را از دوران پادشاهی وارد فاز جدید کنند، ادامه داد: این اقدام، ایجاد مجلس و تصمیمگیری شورایی بود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر یادآور شد: دشمنان دین و مکتب بیکار ننشستند و برای منحرفکردن این مسیر، استبداد دیگری به نام حکومت رضاخانی را ایجاد کردند.
قاضیزاده خاطرنشان کرد: تجربیات و آسیبهای حاصل از نقل و انتقال قدرت سبب شد تا شخصیت عظیمالشأنی مانند امام خمینی(ره) با حمایت مردم، مقابل طاغوت زمان قد علم کند و ولایت فقیه که برگرفته از کتاب و سنت الهی و روایات اهل بیت بود را در ابتدا در حوزه علمیه مطرح، بالنده و شاگردپروری کند و بعد از آشناکردن علما و دانشمندان با حمایت مردمی برای هدف خود اجتماعات میلیونی را به راه بیندازد.
وی توضیح داد: امام(ره) مردم را وارد صحنه کرد و این بار این مردم فهیم بودند که با تجارب ناموفق سالها مبارزه با استعمار و ظلم، طاغوت را کنار زدند و حکومت جانشین و نایب امام عصر(عج) را در عصر غیبت کبری شکل دادند.
هیچ حکومتی در طول تاریخ به اقتدار، صلابت و گستردگی انقلاب اسلامی شکل نگرفته است
این مقام مسئول با بیان اینکه در طول تاریخ هیچ حکومتی به اقتدار، صلابت، استمرار و گستردگی انقلاب اسلامی شکل نگرفته که زمامدار آن نایب امام زمان باشد، اضافه کرد: باید ارزش این نعمت الهی را دانست و برای قدرتمندترشدن آن تلاش کرد. امام با ورود به صحنه مبارزه سختیهای بسیاری مانند تبعید به جان خرید و با همراهی مردم انقلاب را شکل و به پیروزی رساند.
قاضیزاده با بیان اینکه بدون شک استمرار این انقلاب و نظام الهی، معطوف به تلاش و کوشش همگان است، تأکید کرد: در هر حکومتی از زمان نبیاکرم تاکنون افراد کارشکن، غیرمتعهد و منحرف وجود دارند که اقدامات آنان نه تنها مغایر اهداف حکومت؛ بلکه مذموم و ناپسند است؛ اما این مسئله نباید موجب جمعبندی بیاعتمادی و ناامیدی شود. هر فرد باید مراقب باشد هم خود دچار انحراف نشود هم از بروز انحراف در ساختار حکومت جلوگیری کند.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/