دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 بهمن 1399 - 13:12
در جلسه اعضای کنسرسیوم انرژی‌های نو تأکید شد؛

شبکه‌سازی ظرفیت‌های مراکز تحقیقاتی در کنسرسیوم انرژی‌های نو و تجدیدپذیر

دومین جلسه دبیرخانه کنسرسیوم انرژی‌های نو و تجدیدپذیر برگزار و بر شبکه‌سازی یکپارچه برای استفاده بهینه از ظرفیت‌ مراکز تحقیقاتی برای تصویب طرح‌های ملی و مسئله‌محور در صنایع و ارتباط دانشگاه با صنعت تأکید شد.
کد خبر : 561086
photo_۲۰۲۱-۰۱-۰۴_۱۳-۳۰-۰۳.jpg

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، دومین جلسه دبیرخانه کنسرسیوم انرژی‌های نو و تجدیدپذیر دانشگاه آزاد اسلامی با حضور عبدالله محمدی مدیرکل آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی، اسماعیل عبداللهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و اعضای کنسرسیوم به‌‌صورت برخط و ویدئوکنفرانس به میزبانی دبیرخانه این کنسرسیوم در واحد بوشهر برگزار شد.


محمدی در این جلسه بر شبکه‌سازی ظرفیت‌های مراکز تحقیقاتی زیر نظر کنسرسیوم انرژی‌های نو و تجدیدپذیر، بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع مختلف و ارتباط دانشگاه با صنعت با توجه به وجود مراکز تحقیقاتی مختلف زیر نظر دبیرخانه کنسرسیوم و اداره کل آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.


مدیرکل آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید  بر تصویب طرح‌های کلان و جامعه‌محور و حل مسئله جامعه و صنعت بیان کرد که در این راستا باید بتوان طرح‌های کلان ملی، منطقه‌ای و استانی را انجام داد.


مهدی نکیسا دبیر دبیرخانه کنسرسیوم انرژی‌های نو و تجدیدپذیر دانشگاه آزاد اسلامی هم بر استفاده از ظرفیت‌های مراکز تحقیقاتی در استان‌های مختلف و هم‌افزایی فکری و تجربیات اعضای هیئت علمی در مراکز تحقیقاتی تأکید کرد.


عبداللهی نیز با توجه به اهمیت یک‌پارچه‌سازی مراکز تحقیقاتی گفت: استفاده از ظرفیت‌های مراکز تحقیقاتی مختلف می‌تواند در رسیدن به اهداف عالی دانشگاه آزاد اسلامی کمک کند.


به گزارش آنا، رؤسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای رشت، سمنان، تنکابن و تهران مرکزی هم در این جلسه با ارائه برنامه‌ها و طرح‌های مرکز خود بر استفاده از ظرفیت‌ها و طرح‌های دیگر مراکز تأکید کردند.


این طرح‌ها شامل بهینه‌سازی مصرف انرژی و برق خانگی و صنعتی با طراحی اپلیکیشن و توربین‌های آبی در تنکابن بود که در نوار ساحلی و رودخانه‌ها قرار دارند و می‌توان از این طرح‌ها برای استفاده از ظرفیت‌ها استفاده کرد تا درآمدزایی خوبی برای دانشگاه داشته باشد.


در این جلسه مقرر شد همه مراکز تحقیقاتی، برنامه‌ها، طرح‌ها و پیشنهادهای خود را در راستای درآمدزایی و حل مسئله و مشکلات جامعه و صنعت به دبیرخانه کنسرسیوم ارسال کنند تا در نهایت برنامه‌ای جامع برای کنسرسیوم انرژی‌های نو و تجدیدپذیر دانشگاه آزاد اسلامی مدون و برای اجرا تصویب و به استان‌ها ابلاغ شود.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب