یک شغل عجیب در آلمان
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، شاید باورتان نشود موسسهای در آلمان به طور علنی و رسمی کار خود را که کمک به مشتریان برای پنهان کردن اسرارشان و دروغ گفتن است، شروع کرده که بازتاب زیادی در فضای مجازی داشت. همین موضوع باعث شد تا در کنار معرفی کار این شرکت به چند شغل عجیب و غریبی بپردازیم که در کشورهای مختلف وجود دارد.
آلمان - کمک به دروغگویی و پنهان کاری
همان اول به نظر میرسد هیچ کس حاضر نیست پولی برای یاد گرفتن راه و رسم دروغگویی و پنهان کاری بپردازد، اما گزارشگر رادیو برمن گزارشی با عنوان «دروغ به عنوان یک مدل کار تجاری» تهیه کرده که نشان میدهد بسیاری از مردم آلمان حاضر به پرداخت پول برای یادگرفتن دروغ و پنهان کاری هستند.
محور اصلی کار بنیان گذار و مدیر این موسسه را میشود کمک به دروغ گفتن و پنهانکاری توصیف کرد. او را میتوان دروغگویی حرفهای دانست و خودش میگوید از این بابت عذاب وجدان ندارد.
او میگوید: «من دروغ گفتن را نه به عنوان امری منفی بلکه ضروری میبینم. ما انسانها برای حفاظت از حریم خصوصی و خانواده یا برای این که کسی را نرنجانیم و به او آسیب نزنیم، اغلب دروغ میگوییم.» به گفته اشتفان آیبن، تقاضا برای استفاده از خدمات شرکت او بسیار زیاد است و همه مشتریانش انگیزه مشابهی دارند و نمیخواهند مجبور به توجیه خود شوند.
مدیر موسسه میگوید تنها بخش کوچکی از مشتریان از خدمات آن برای پنهان کردن روابط عاشقانه استفاده میکنند. البته راستیآزمایی این آمار با توجه به دروغگو بودن مدیران آن ممکن نیست. این موسسه اکنون در اتریش، سوئیس و اسپانیا هم فعالیت میکند.
ژاپن - عذرخواهی کننده حرفهای
برای برخی از مردم، عذرخواهی کردن کار سادهای نیست، اما برای افرادی دیگر گفتن ببخشید کاری بی ضرر و بسیار آسان است. اگر شما جزو گروه دوم قرار میگیرید، میتوانید یکی از شغلهای عجیب جهان را انتخاب کنید و به کار مشغول شوید. شرکتی در ژاپن وجود دارد که از طرف فردی که میخواهد معذرت خواهی کند یک عذرخواهی حرفهای به شخص دیگری میفرستد.
معذرت خواهی که پای تلفن انجام یا با ایمیل فرستاده شود، حدود ۹۵ دلار است و اگر شخصی بخواهد عذرخواهی کننده حرفهای رودررو عذرخواهی را انجام دهد، حدود ۲۲۵ دلار باید بپردازد. بله! استخدام فردی با این شغل چندان هم ساده یا ارزان نیست!
چین - سرویس بهداشتی سیار
بد نیست بدانید حدود ۴.۵ میلیارد نفر در خانه هایشان توالت ندارند و از سرویسهای بهداشتی عمومی استفاده میکنند و حدود یک سوم مردم دنیا یعنی ۲.۳ میلیارد نفر اصلا به سرویسهای بهداشتی ایمن و سالم دسترسی ندارند.
شاید به همین دلیل باشد که شرکتهایی در چین وجود دارند که شغلشان تامین سرویس بهداشتی سیار در جامعه است. افراد شاغل در این شرکتها یک توالت فرنگی روی پشت شان میگذارند و در ازای پولی که از مردم میگیرند، سرویس بهداشتی را در اختیار آنها قرار میدهند.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/
انتهای پیام/