امکان پذیرفتهشدن دانشجویان برگزیدگان المپیادهای علمی در رشتههای غیرمرتبط
به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، علی خاکی صدیق صبح امروز در گردهمایی مجازی مدیران دفاتر استعداد درخشان دانشگاهها اظهار کرد: در 20 ماه گذشته اقدامات متعددی در حمایت از دانشجویان استعدادهای برتر صورت گرفته است که از جمله آنها میتوان به تسهیلات بدون آزمون در دورههای تحصیلات تکمیلی، کارورزی دانشجویان برتر و حمایت از رتبههای برتر المپیاد علمی اشاره کرد.
وی افزود: در جلسهای با وزیر علوم مقرر شد که برگزیدگان دارای مدال طلای المپیادهای علمی دانشجویی بتوانند با شرط کسب 85 درصد نمره آخرین فرد قبولشده در هر کدرشته، این برگزیدگان بتوانند در هر رشته حتی در رشتههای غیر مرتبط پذیرفته شوند، در واقع اینگونه شرط پذیرفته شدن در رشته مرتبط حذف میشود.
معاون آموزشی وزارت علوم گفت: در ادامه جلسات متعددی با بنیاد ملی نخبگان، وزارت آموزشوپرورش و وزارت بهداشت برای حمایت بیشتر از دانشجویان برتر برگزار میشود.
وی با اشاره به بیماری کرونا افزود: بیماری کرونا برای دانشجویان برتر تبعات زیادی داشت برای کاهش تبعات تسهیلاتی در روند پذیرش این دانشجویان استعداد برتر صورت گرفته است تا بخشی از مشکلات آنها برطرف شود.
معاون آموزشی وزارت علوم بیان کرد: عمده وقت معاونان آموزشی و روسای دانشگاهها صرف مسائلی میشود که مربوط به دانشجویان ضعیفتر است و دانشجویان برتر کمتر مورد توجه قرار میگیرند. ضروری است که دفاتر استعدادهای درخشان درباره این مسئله تأملی کنند و راهکارهای حمایت ویژه از دانشجویان استعداد برتر در نظر گیرند.
خاکی صدیق ادامه داد: بسیاری از دانشگاهها درخواستهایی برای دانشجویان برتر دارند اما چون در چارچوب مقررات دفاتر نمیگنجد با آنها مخالفت میشود. اگر بتوانیم با اصلاح قوانین مربوطه تسهیلات را فراگیر کنیم تا دانشجویان برتر بیشتری را حمایت کنیم حتماً برای کشور مفید و سودمندتر است.
انتهای پیام/4040/
انتهای پیام/