چرا مصرف ماهی برای انسان مفید است؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از دیسکاور، مطالعات دانشمندان دانمارکی در دهه 1970 میلادی حاکی از آن بود که جمعیت اینوئیتها که در سواحل گرینلند زندگی میکنند، کمتر از باقی ساکنان دانمارک به بیماریهای قلبی و دیابت مبتلا میشوند و این امر به نتیجه رژیم غذایی اینوئیتهاست که بخش اعظمی از آن را ماهی تشکیل میدهد. تاکنون مطالعات بسیاری در این خصوص انجام شده و نتایج تمامی آنها نشان میدهد که مصرف ماهی برای سلامتی انسان مفید است.
متخصصان و پزشکان توصیه میکنند که هر فرد بالغ دو بار در هفته غذایی دریایی مصرف کند. مطالعات علمی نشان میدهد که مصرف ماهی منجر به کاهش حملات قلبی، نارسایی قلبی، سکته مغزی و سرطان کبد میشود. خطر مرگ بر اثر بیماریهای قلبی عروقی در افرادی که یک بار در هفته ماهی مصرف میکنند، 15 درصد کمتر از دیگران است. تحقیقات در حوزه تغذیه نشان میدهد که مصرف ماهی برای انسان بسیار مفید است. با این حال هنوز مشخص نیست که مصرف ماهی چگونه از انسان در برابر بیماریهای قلبی عروقی محافظت میکند.
بسیاری از متخصصان بر این باورند که ارزش غذایی ماهی به دلیل وجود اسیدهای چرب اومگا3 است. این نوع اومگا3 نقش مهمی در طیف وسیعی از عملکردهای سلولی دارد و باتوجه به این که بدن انسان نمیتواند این اسیدهای چرب را بسازد، تنها مصرف مواد غذایی حاوی این مواد است. سه نوع اومگا3 اصلی وجود دارد که یکی از آنها در گردو، بذر کتان و دانه سویا پیدا میشود. دو نوع دیگر تنها در ماهیهای چرب مانند سالمون، ساردین و ماهی تن وجود دارند.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/