دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 بهمن 1399 - 14:37
علیرضا دبیر:

کلاس‌های مربیگری خط قرمز من است/در کشتی فرد نداریم کارها باید گروهی انجام شود

رئیس فدراسیون کشتی معتقد است فعالیت‌های این رشته به‌صورت سنتی انجام می‌شود و فدراسیون باید کارهایش را بر مبنای فناوری اطلاعات انجام دهد.
کد خبر : 558660
139804261456516617908254.jpg

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، نشست مدیران فدراسیون کشتی صبح امروز (شنبه) با حضور رئیس فدراسیون کشتی و حسن رنگرز مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران به‌عنوان میهمان برگزار شد.


در ابتدای این نشست علیرضا دبیر با اشاره به اینکه رنگرز یکی از مدیران کاربلد و بزرگان کشتی فرنگی ایران است و حقش کسب مدال طلا در المپیک بود، گفت: رنگرز کارش را بلد است و تا زمانی که در فدراسیون کشتی در کنار ما بود، مانند یک برادر به ما کمک کرد. آرزو می‌کنم با توانایی‌های زیادی که در رنگرز وجود دارد، شاهد حضورش در مدیریت‌های کلان‌تر باشیم.


در ادامه حسن رنگرز گفت: خودم را مکلف می‌دانم که به کشتی خدمت کنم و از اینکه این امکان میسر بود که مدت زمانی را در خدمت کشتی باشم، خوشحالم. از نزدیک با این فدراسیون کار کردم و می‌دانم با چه ذهنیت و نیتی به دنبال تلاش و کار برای اعتلای کشتی کشور است. اکنون که از کشتی فاصله گرفته‌ام و در فضای دیگر مشغول به کار هستم، می‌بینم فضایی را که فدراسیون در کشتی ایجاد کرده، منحصربه‌فرد است.


وی ادامه داد: حجم کارهای اجرایی به دلیل شیوع کرونا پایین آمده است، اما فدراسیون کشتی با تلاشی که انجام داده، موفق شد رقابت‌های لیگ را با گردش مالی مناسب، رقابت‌های انتخابی را با کیفیت بالا و اردوهای تیم‌های ملی را برگزار کند. ضمن اینکه رئیس فدراسیون با حضور در شهرستان‌ها، در شرایط شیوع کرونا خطر می‌کند و با جلسات بسیار فشرده، سعی در راه انداختن چرخ کشتی کشور دارد. قطعاً قطاری را که در حال حرکت است، سنگ می‌زنند و از فدراسیون می‌خواهم بدون توجه به غرض‌ورزی‌ها، همینطور پُرتلاش و با برنامه به کار خود ادامه دهد.


علیرضا دبیر در ادامه در جلسه مدیران گفت: همه کمیته‌ها باید بدانند کاری که در فدراسیون انجام می‌شود، کار یک شخص نیست؛ بلکه کار همه اعضای فدراسیون است و از این به بعد هم لطف کنید هرکاری که انجام می‌شود، به نام فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی ایران باشد.


وی ادامه داد: در کشتی فرد نداریم و کار باید با خردجمعی و همکاری گروهی پیش برود. از هیئت‌های کشتی هم می‌خواهم همانطور که با رئیس اداره ورزش و جوانان جلسه می‌گذارند، با حضور در شهرستان‌ها با مسئولین ارشد شهری و استانی همچون استاندار، نمایندگان مجلس، فرماندار، شهردار و سایر نهادهای دولتی و غیر دولتی جلسه بگذارند، کارهای‌شان خروجی داشته باشد و مدیر عملیاتی باشند.


رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به برنامه سند راهبردی فدراسیون کشتی تصریح کرد: یک کارگروه در فدراسیون تشکیل شود و در راستای برنامه راهبردی فدراسیون کشتی، برنامه‌های هر کمیته را به صورت مشخص تهیه و به آنها ابلاغ کند. ضمن حفظ مسائل اخلاقی، اولویت فدراسیون کشتی کسب مدال طلای المپیک در کشتی آزاد و فرنگی است و سایر موارد در اولویت‌های بعدی هستند.


دبیر با اشاره به اینکه دنیا به سمت دولت الکترونیک پیش می‌رود، گفت: در کشتی فعالیت‌ها به‌صورت سنتی انجام می‌شود. این اصلاً خوب نیست و باعث کند شدن کار می‌شود. قطعاً باید فدراسیون تا چند ماه آینده، آی تی محور شود و همه چیز به‌صورت شفاف و مشخص، در معرض دید همگان قرار گیرد.


وی با تأکید بر اینکه باید تمامی اطلاعات مربیان و داوران فعال روی بستر فضای مجازی مورد مشاهده و بررسی باشد، تصریح کرد: باید بدانیم که چه کسانی در کشتی در حال فعالیت هستند و چه کسانی از اسم آن استفاده می کنند.


رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به اینکه بحث مربیان در کشتی بسیار حائز اهمیت است، گفت: کلاس‌های مربیگری خط قرمز من است. انستیتوی کشتی باید شرایطی را فراهم کند تا مربیان با هزینه پایین در این کلاس‌ها شرکت کنند، اما سطح کلاس‌ها بسیار بالا و پُربار باشد. رک بگویم نباید با گرفتن پول، مدرک مربیگری بدهیم و نباید از این راه به دنبال درآمدزایی باشیم. در حال حاضر اولویت ما انستیتوی کشتی است، چرا که جمع‌آوری اطلاعات مربیان، داوران و کسانی که در کشتی فعالیت مؤثر دارند، برای ما و مجموعه فدراسیون کشتی حائز اهمیت است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب