دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
امیررضا واعظ آشتیانی در گفتگو با آنا:

رأی‌گیری انتخابات بین بد و بدتر است/ هر کسی رئیس شود به حال فوتبال تغییری نمی‌کند

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال گفت: انتخاب رئیس فدراسیون با این شرایط تحولی در فوتبال ایجاد نمی‌کند و شاید تنها در مدت کوتاهی فضا آرام شود که این مسائل نان و آب برای توسعه فوتبال نمی‌شود.
کد خبر : 557993
_HZS0094.jpg

امیررضا واعظ آشتیانی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره انتخابات فدراسیون فوتبال و ورود افراد برای صندلی ریاست این فدراسیون گفت: به نظر من هر کدام از این افرادی که برای حضور در انتخابات نامزد شده‌اند رأی بیاورند، هیچ‌ تحولی در فدراسیون فوتبال اتفاق نمی‌افتد. به این خاطر که یک فرد باید طبق شاخصه‌ها ریاست یک فدراسیون را برعهده بگیرد تا اتفاق بزرگی رقم بخورد. برخی از افرادی که برای ریاست فدراسیون فوتبال ثبت‌نام کرده‌اند، در واقع سهام‌دار وضع موجود کشور هستند و مدیریت آنها شاه سلطان حسینی بوده و خاصیتی از مدیریت در آنها دیده نمی‌شود. شاخصه‌هایی مانند سرمایه و دانش مدیریت، باید در کنار هم قرار بگیرند تا بتوانند در ریاست فدراسیون فوتبال کارایی داشته باشند. حالا باید دید کدام‌یک از این افراد تمام شاخصه‌ها را در اختیار دارند.


انتخابات فدراسیون فوتبال رأی‌گیری بین بد و بدتر است


وی افزود: در حال حاضر فوتبال در کشور ما فقیر است و شرایط قابل قبولی ندارد. خیلی از افراد دارای شاخصه‌های لازم برای ورود به انتخابات فدراسیون فوتبال بودند اما به این دلیل که اعتقاد دارند تحولی اتفاق نمی‌افتد به این عرصه ورود نکردند. یک عقیده و دیدگاه در جامعه به وجود آمده مبنی بر اینکه هیچ زمانی مدیریت بدی نرفته که به جای آن مدیریت خوبی بیاید. این موضوع تا حدودی جا افتاده و در تمام عرصه‌ها از جمله سیاست، اقتصاد و ورزش رسوخ کرده است. به نظر من انتخابات فدراسیون فوتبال در واقع رأی‌گیری بین بد و بدتر است. هیچ زمانی یک شاخص به تنهایی نمی‌تواند ملاک موفقیت در انتخابات باشد. باید همه امور در کنار هم جمع شوند تا بتوانند موفقیت را تضمین کنند.


امیدوارم نامزدها مدیریت شاه سلطان حسینی نداشته باشند


مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال در خصوص نامزدهای فوتبال اظهار کرد: همان‌طور که گفتم موفقیت در انتخابات نیازمند این است که یک نامزد تمامی شاخص‌ها را در کنار هم داشته باشد. به این معنی که یک نفر به لحاظ فنی اگر فوتبال را می‌فهمد، نمی‌تواند مدیریت فدراسیون را برعهده بگیرد یا افرادی که تنها در مسائل اقتصادی حرفی برای گفتن دارند. هیچ‌کدام از آنها تنها با یک شاخص نمی‌توانند برای مدیریت این فدراسیون کارایی داشته باشند. خیلی از افراد سال‌هاست که پست‌ها را اشغال کرده‌اند و اثربخشی لازم نداشته‌اند. این افراد موفق نیستند. نفرات زیاد دیگری هم هستند که طبق توصیه و سفارش در جایگاه قرار گرفته‌اند. بالطبع این افراد هم نمی‌توانند موفقیتی کسب کنند. من به موضوع انتخابات فدراسیون فوتبال بدبینانه نگاه نمی‌کنم اما طبق شرایط موجود وضعیت را تحلیل می‌کنم که البته امیدوارم اشتباه باشد و هر کدام از این افراد برای انتخابات رأی آوردند، حداقل مدیریت شاه سلطان حسینی نداشته باشند.


مدعیان ریاست از شرایط فوتبال آگاه هستند و بهانه‌تراشی نکنند


واعظ آشتیانی در خصوص چالش‌های پیش روی پس از انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: ای کاش زمانی که ثبت‌نام از نامزدهای فدراسیون فوتبال صورت می‌گرفت، یک فرم هم برای افرادی که مدعی ریاست فدراسیون بودند کنار می‌گذاشتند تا آن را پر کنند و در این فرم قید می‌شد که افراد کاملاً از شرایط فدراسیون آگاه هستند و با اطلاع از وضع موجود در انتخابات شرکت کرده‌اند. این اتفاق سبب می‌شد که آنها پس از انتخاب به عنوان رئیس درجا نزنند و مدعی نشوند که پول در این فدراسیون نیست یا مشکلات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری دارند. در واقع آنها با اطلاع کامل از شرایط حال حاضر فوتبال ما تصمیم به ریاست گرفته‌اند و در صورت انتخاب باید پیش بروند و بهانه‌تراشی نکنند.


رئیس فدراسیون باید دیپلماسی سیاسی و ورزشی داشته باشد


وی تأکید کرد: برخلاف همه افراد که ریاست فدراسیون را پستی با اهمیت می‌دانند، من هیئت رئیسه را مهم می‌دانم، چرا که در هیئت رئیسه خط و مشی‌های فدراسیون تعیین می‌شود و آن را به رئیس فدراسیون می‌دهند. پس از آن رئیس این دستورالعمل‌ها را به دبیر فدراسیون می‌دهد تا آنها را اجرا کند. در واقع به اعتقاد من رئیس فدراسیون تنها باید دیپلماسی سیاسی و ورزشی را بلد باشد و بتواند در مجامع بین‌الملل خوب لابی کند و در داخل هم با سران سه قوه تعامل برقرار کند. فدراسیون فوتبال خواه ناخواه با این سه قوه سروکار دارد و از نظر مسائل سیاسی، ورزشی و اقتصادی باید رایزنی صورت بگیرد. از طرفی هیئت رئیسه هم باید شجاعت این را داشته باشد که اگر خط مشی و دستورالعمل‌ها در فدراسیون اجرا نشد، از مجمع درخواست کند که جلسه بگذارند و آنها هم این شجاعت را داشته باشند که اگر رئیسی نالایق بود، برای چهار سال با آن مدارا نکنند.


انتخاب رئیس فدراسیون تحولی در وضعیت فوتبال ایجاد نمی‌کند


واعظ آشتیانی همچنین در مورد مهندسی شدن انتخابات و نامه تهدیدآمیز رؤسای هیئت‌ها مبنی بر اینکه اگر شخص سومی در انتخابات دخالت کند، آن را به اطلاع فیفا خواهند رساند، اظهار کرد: من فکر می‌کنم مهندسی ظریفی صورت می‌گیرد و یکی از افرادی که سیاست و مدیریت شاه سلطان حسینی را دارد، به عنوان رئیس انتخاب می‌شود. البته همانطور که گفتم انتخاب رئیس فدراسیون با این شرایط تحولی در فوتبال ایجاد نمی‌کند و شاید تنها در مدت کوتاهی فضا آرام شود که این مسائل نان و آب برای توسعه فوتبال نمی‌شود. رئیس فدراسیون باید به تک تک مسائل و مشکلات پاسخ دهد و اصل شفاف‌سازی که در واقع حقوق اولیه مردم است را رعایت کند اما متأسفانه مسئولان ما به قدری شفاف صحبت نمی‌کنند که اگر کسی این کار را انجام دهد، فکر می‌کنند چه اتفاق بزرگی رقم خورده است، در صورتی که او طبق وظیفه‌اش عمل می‌کند.


انتهای پیام/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب