خشم آمریکا از تولید واکسن کرونا در ستاد اجرایی فرمان امام (ره)/ وقتی «ما میتوانیم» معجزه میکند
گروه بینالملل خبرگزاری آنا-مجتبی اسماعیلی، «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا با وجود ادعاهایش درباره تأثیر فشار حداکثری بر ملت مقاوم ایران، در برابر ایستادگی دولت و ملت شکست خورد، ساختار تحریم آمریکا و اروپا فروریخت و این زاییده تفکر «ما میتوانیم» است که در باطن جوانان ایران زمین ریشه دوانده.
تاریخ معاصر کشورمان ثابت کرده است هر کجا از مواضع انقلاب عدول شده، خسارتهای جبران ناپذیری به کشور وارد آمده، ازجمله اینکه در بحث برجام موفقیتی عاید کشور نشد. در مقابل هرجا از موضع اقتدار عمل کردیم و به دشمن نهیب زدیم علاوه بر وارد کردن خسارت به آن، قدرت خود را به ابرقدرتها نشان دادیم. این تقابل قدرت است که باعث شد آمریکا عصبانی شود و چندین نهاد خدماترسان و مؤثر کشور ازجمله ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره)، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر مجموعههای انقلابی را تحریم کند.
برخلاف اهمال برخی نهادها، مجموعههای انقلابی در سالهای اخیر خوش درخشیدند که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) از آن جمله است. در سالهای اخیر که بسیاری از امور کشور معطل ماند، ستاد اجرایی فرمان امام سعی کرد کمکاری برخی نهادها را جبران کند و پیشرفتهای خود را در حوزههای معیشت، اقتصاد، سلامت، فناوری و... به رخ کشید.
این نهاد انقلابی همواره در کنار مردم در صحنههای مختلف حضور داشت و با اتکا به توان و ظرفیتهای داخلی و نه با چشم امید داشتن به غرب، توانست در کمترین زمان ممکن، بیشترین امکانات را فراهم کند و تولید واکسن کرونا آخرین نمونه از اقدامات درخشانشان است.
مأموریتها و دستور کار ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره)
ستاد اجرایی فرمان امام(ره) که موسسه برکت (سازنده واکسن کویران) از زیر مجموعههای آن است، به استناد اصل 49 قانون اساسی در راستای فراهم آوردن امکان مشارکت مردم بهویژه کارآفرینان، مخترعان و نخبگان کشور با اولویت دادن به اقشار محروم جامعه در مناطق محروم کشور فعالیت میکند.
درآمد حاصل از اجرای اصل ۴۹ قانون اساسی و همچنین فعالیتهای اقتصادی منطبق با اصل ۴۴ قانون اساسی، پایه و اساس ظهور بنیادی به نام «برکت» شد. مأموریت اصلی این نهادها صرفاً اقتصادی نیست و بر همین اساس، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و بنیاد برکت بخش قابل توجه کار خود را در مناطق روستایی و محروم کشور انجام میدهند.
ساخت مدارس مجهز به امکانات روز در مناطق روستایی و محروم، راهاندازی بیش از ۱۰۰ طرح اقتصادی در مناطق محروم کشور با محوریت اشتغالزایی و انجام بیش از یکهزار طرح زیربنایی از قبیل راهسازی، احداث خانه محرومان، آب، برق، مخابرات، مسجد، طرحهای کشاورزی و... بخش کوچکی از خدمات ماندگار این ستاد است.
بنیاد برکت، وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) همچنین با سرمایهگذاری در بخش دارو و درمان کشور و با در اولویت قرار دادن سلامت جامعه با بهرهگیری از توان متخصصان و نخبگان کشور، نسبت به بهرهبرداری از نخستین کارخانه تولید داروهای ضدسرطان «سبحان انکولوژی» در شهر رشت، ایجاد مرکز تلفنی سلامت به نام «برکت تل»، سرمایهگذاری برای بهرهبرداری از خط تولید سرنگهای آماده تزریق به نام «پریفیلد» در کارخانه «البرز دارو»، سرمایهگذاری در پروژه احداث بزرگترین مرکز تولید مواد اولیه دهها نوع آنتیبیوتیک از سلول زنده در کارخانه «شفا فارمد» و سرمایهگذاری برای احداث شهرک دارویی البرز اقدام کرده است.
راهاندازی خط تولید واکسن کرونا در ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره)
ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) در بیش از 40 سال از آغاز فعالیتهایش در بستر انقلاب اسلامی خدمات و اقدامات شایستهای در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و بهتازگی مقابله با شیوع کرونا انجام داده است.
تولید واکسن کرونا ماهها بود در دستور کار قرار داشت تا اینکه صبح امروز خط تولید داروی ضدکرونایی «ایورمکتین» با حضور «محمد مخبر»، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در شهرک دارویی برکت افتتاح شد. همچنین در این مراسم از خط تولید دو داروی «ایورمکتین» و «موکوسیل» و مواد اولیه چند داروی بیماریهای قلب و عروق، فشارخون، صرع و تهوع رونمایی شد.
بیشتر بخوانید:
نقش ستاد اجرایی فرمان امام در تولید واکسن کرونای ایرانی قابل قدردانی است
این پیشرفت در صنایع داروسازی کشورمان درحالی رخ داد که انحصار تولید «ایورمکتین» که در زمینه پیشگیری و درمان کووید-۱۹ تجویز میشود، تاکنون در اختیار چند کشور دنیا بود.
نقش بنیاد برکت در قطع وابستگی دارویی به غرب
در واقع میتوان گفت تولید واکسن کرونا و تأمین مواد بهداشتی و درمانی کشور و قطع وابستگی به غربیها در صنایع دارویی که بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان امام پرچمدار آن هستند، خباثت غرب علیه این نهاد انقلابی را برانگیخته است. اهمیت این کار زمانی بیشتر مشخص میشود که ایران توانست از سویی با در پیش گرفتن سیاست قرنطینه پزشکی و خانگی، تعداد مبتلایان را بهطور محسوسی کاهش دهد و از سوی دیگر با ساخت واکسن و جلوگیری از خریدن واکسن آمریکایی و انگلیسی که مقام معظم رهبری دولت را به صراحت از آن بازداشتند، وابستگی به خارج را برای مهار کووید-19 تا حد قابل توجهی کاهش دهد.
تحریم ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) هزینه استقلال در حوزه پزشکی و مقابله با تروریسم احتمالی بیولوژیک است که جمهوری اسلامی ایران با اتخاذ سیاست مقاومت در برابر استکبار جهانی آن را به جان خریده است تا نسلهای آینده کشورمان، تبعات جنایت غربیها علیه بشریت را نپردازند.
آمریکا، دشمن درجه یک ملت ایران از پیشرفت ایرانیان ناخرسند است و با تحریم و به هر بهانه واهی مانع تداوم آن میشود.
سیگنال انتخاباتی غرب
بُعد دیگر تحریم غربیها را میتوان در ارسال پیام به حامیان غرب در داخل کشور عنوان کرد که در صورت روی کار باقی ماندن دولتی غربگرا در ایران، تحریمها برداشته میشود و تحریمهای کنونی و گذشته مشمول حال آن دسته از مسئولان، شخصیتها و نهادهای انقلابی است که سیاستهای استکباری آمریکا را برنمیتابند.
آمریکا مدتهاست سیگنال منفی علیه عناصر انقلابی جمهوری اسلامی به داخل و خارج کشور ارسال میکند و تحریم نهادهای انقلابی ازجمله آستان قدس رضوی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ستاد فرمان اجرایی حضرت امام خمینی (ره) در این راستاست.
واشنگتن بهدنبال فریب جریانهای غربگرای داخلی است تا آنها باور کنند هر سیاستمداری که خواهان روابط با غرب باشد نهتنها تحریم نمیشود، بلکه میتواند زمینههای بهبود معیشت و سرمایهگذاری خارجی را نیز فراهم کند؛ سرابی که البته دولت تدبیر و امید یکبار آن را تجربه کرد. ملت ایران تجربه تلخ مذاکره با غرب را فراموش نخواهد کرد که 100 درصد تعهداتمان را انجام دادیم، اما بیسابقهترین تحریمها علیه کشورمان اعمال شد.
انتهای پیام/4033/
انتهای پیام/