حضور علی کریمی جلوی مهندسی شدن انتخابات را میگیرد/ حضور بزرگان فوتبالی در مجامع بینالمللی اعتبار میدهد
سعید فائقی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: من تعجب میکنم که چرا بزرگان فوتبال در انتخابات حضور پیدا نکردند. کسانی که نامشان پیشاپیش مطرح شده بود اما در انتخابات ورود نکردند. شاید یکی از دلایل آن بحث بازنشستگی بود. اما این انتظار وجود داشت افرادی که در فوتبال نام و نشان دارند، در انتخابات هم حضور پیدا کنند. در حال حاضر پنج نامزد برای ریاست فدراسیون ثبتنام کردهاند که البته شهاب عزیزی خادم با حیدر بهاروند یک نفر هستند، به این خاطر که در نهایت با توجه به لیستی که ارائه دادهاند، آنها ائتلاف خواهند کرد.
وی با اشاره به حضور علی کریمی در انتخابات فدراسیون فوتبال اظهار کرد: از نظر من شجاعت علی کریمی قابل تحسین است که در انتخابات شرکت کرد. بنیانگذار این موضوع که افراد مختص به آن رشته در انتخابات ورود کنند، من بودم و از این موضوع کاملاً حمایت کردهام. زمانی که امیررضا خادم بهعنوان رئیس فدراسیون کشتی انتخاب شد این بحثها مطرح بود و حتی خاطرم است که انتخابات با تشنج همراه شد و به تعویق افتاد اما در نهایت خادم به عنوان رئیس انتخاب شد و در آن یک سال و اندی که ریاست فدراسیون را برعهده داشت، بسیار خوب کار کرد.
معاون اسبق سازمان تربیتبدنی عنوان کرد: در خصوص علی کریمی هم چنین شرایطی وجود دارد. به خصوص اینکه او از بدنه فوتبال است و نایبرئیس خود را هم مهدی مهدویکیا انتخاب کرده است. این دو نفر صاحب توپ طلا شدهاند و هر دو در آلمان بازی کردهاند و کاملاً به مدیریت سبک آلمانی اشراف دارند. از طرفی دیگر از مشاهیر آسیا محسوب میشوند و به لحاظ ارتباطات بیرونی و بینالمللی امتیاز ویژهای دارند که هیچیک از نامزدهای ریاست فدراسیون فوتبال دارای آن نیستند.
فائقی عنوان کرد: قویترین مزیت حضور علی کریمی و مهدی مهدویکیا در انتخابات فدراسیون فوتبال، ارتباطات قوی بینالمللی و آسیایی این دو نفر است. به خصوص اینکه توپ طلا هم در آسیا از آن خود کردهاند و چهرههای شناخته شدهای محسوب میشوند. اگر مسائل مهندسی انتخابات را کنار بگذاریم، فکر میکنم برای مجمع تشخیص اینکه چه کسی مورد اعتماد است، کار راحتی خواهد بود. یکی از مزیتهای حضور علی کریمی در انتخابات این است که بحث مهندسی را سخت کرده. کریمی و مهدویکیا یک ترکیب خاص هستند. حضور جادوگر و موشک خودش عاملی است که میتواند جلوی مهندسی شدن انتخابات قد علم کند.
وی در واکنش به تهدید رؤسای هیئتها مبنی بر اینکه اگر شخص سومی به انتخابات ورود کند، این موضوع را به اطلاع فیفا میرسانند، عنوان کرد: من فکر میکنم این عکسالعمل رؤسای هیئتها را باید به فال نیک بگیریم. این برخوردها نشان میدهد که کاملاً همه تدافعی هستند و هیچکس اجازه مهندسی شدن انتخابات را نمیدهد. امیدوارم که در نهایت یک انتخابات سالم و پاک رقم بخورد. البته فکر میکنم مدیریت همه نامزدها در یک سطح باشد و خیلی تفاوت آنچنانی با هم نداشته باشند و هر کدام از آنها به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شوند، اتفاق خاصی نمیافتد اما علی کریمی و مهدی مهدویکیا بهلحاظ بینالمللی جایگاه ویژهای دارند و حضور آنها میتواند در مجامع بینالمللی برای فدراسیون فوتبال اعتبار ایجاد کند.
فائقی در پاسخ به این سؤال که برخی معتقدند علی کریمی ابتدا باید در بحث کارشناسی ورود کرده و پس از آن به حوزه ریاست میرسید، گفت: تجربه من برعکس این موضوع را ثابت میکند. وقتی که امیررضا خادم به عنوان یک کشتیگیر در عرصه انتخابات ورود پیدا کرد، نسبت به آن زمان، بدهیهای این فدراسیون و اعتبارات آن، همخوانی نداشت. اعتبار کشتی 50 میلیون تومان بود و فدراسیون 300 میلیون تومان بدهکار بود. وقتی که خادم از ریاست این فدراسیون کنار رفت، 80 میلیون در حساب فدراسیون پول بود. در واقع 16 برابر اعتبار ثروتآفرینی کرد.
وی ادامه داد: بنابراین به لحاظ ثروتآفرینی معتقدم چون علی کریمی و مهدی مهدویکیا چهرههای شناختهشدهای در فوتبال هستند، میتوانند اعتماد اسپانسرها را جلب و آنها را به این عرصه وارد کنند. البته آجورلو هم چنین ویژگی دارد. او به لحاظ ثروتآفرینی زمانی که در باشگاه پاس حضور داشت، بسیار موفق عمل کرد. هر چند که وضعیت فعلی فدراسیون فوتبال با توجه به شرایطی که دارد، شاید آنچنان تغییری نکند اما مهدویکیا و علی کریمی در زمانی که در فوتبال بازی میکردند، توانستند لژیونر شوند و برای خودشان و مملکت، ارز تحصیل کردند. بنابراین کارآفرینی این دو نفر ثابت شده است.
فائقی در پاسخ به این سؤال که شانس علی کریمی را برای انتخاب بیشتر میداند و همچنین انتقادهایی که به بحث مدیریتی او شده است، گفت: من 100 درصد شانس علی کریمی را بهواسطه اینکه در فوتبال چهره شناخته شدهای است، بیشتر میدانم. ضمن اینکه از لحاظ مدیریت هم اعتقاد ندارم که او نتوانسته کار مدیریتی انجام دهد و از این لحاظ نقطه ضعف او محسوب میشود، به این خاطر که یک جنبه مدیریت بحث هنرمندی اوست، وقتی که علی کریمی در دورانی که بازی میکرد، جامعه را به وجد میآورد که به او لقب جادوگر میدادند، به این معنی است که کاملاً مدیریت شده پیش میرفته است. مهدویکیا هم لقب موشک را به خود اختصاص داده است. در جامعه الان سرعت حرف اول را میزند و همین ویژگیها میتواند نقطه قوّت آنها محسوب شود و تحولآفرینی کنند.
انتهای پیام/4057/پ
انتهای پیام/