اجرای طرح توانمندسازی دانشجویان با رویکرد اشتغال
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، اسما کریمی در نشست با احسان کامرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان با تاکید بر موقعیت استراتژی استان هرمزگان و قرار گرفتن این استان در مسیر کریدور شمال به جنوب مطرح کرد: طرح توسعه سواحل مکران در شرق، وجود معادن بزرگ در شمال استان، صنایع در غرب و مناطق آزاد تجاری و کشتیرانی این استان را از سایر استانها متمایز کرده است.
وی از فعالیت 13 مرکز و 157 آموزشگاه فنیوحرفهای آزاد در بخشهای خدمات، کشاورزی، صنعت و هنر در استان هرمزگان خبر داد و گفت: در شهر بندرعباس بیش از 60 آموزشگاه آزاد در راستای ایجاد کسبوکار، اشتغالزایی و حرفهآموزی در حال فعالیت است که آموزشهایی را بر اساس نیاز جامعه و استانداردهای آموزشی در راستای ایجاد کسب و کار ارائه میدهند.
مدیرکل فنیوحرفهای هرمزگان اجرای طرحSCD در دانشگاهها را برای مهارتآموزی به دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهی از دیگر فعالیتهای این اداره کل برشمرد و گفت: مراکز مختلفی در این راستا کار خود را آغاز کردهاند تا دانشجویان جویای کار و فاقد مهارت را کمک و همراهی کنند.
این مدیر استانی در هرمزگان با تاکید بر ظرفیتهای اشتغال این استان توجه به مهارتآموزی و مهارتافزایی دانشجویان بیان کرد: تعامل موثر و همکاری با دانشگاه میتواند در اجرای طرح ملی "توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهی با رویکرد اشتغال " موفق عمل کند.
کریمی هدفگذاری در این اداره کل را بر اساس استانداردهای بینالمللی دانست و افزود: هدفگذاری کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت از برنامههای مهمی است که بر اساس پرکردن خلاهای موجود و کسری مهارتی دانشآموختگان برنامهریزی شده تا در دانشافزایی مهارتی ایفای نقش کرده و در کنار دانشگاه این طرحها را بهتر و عملیتر اجرا کنیم.
وی از تشکیل شورای مهارت با محول کردن برخی مسئولیتها به مبادی ذیصلاح خبر داد و افزود: این شورا برای کاهش نرخ بیکاری و جلوگیری از آسیبهای اجتماعی و کمکردن حاشیهنشینی، افزایش رضایتمندی و جلب سرمایهگذاران بخش آزاد و واگذاری آموزشهای مهارتی به صاحبان مهارت، تشکیل دپارتمانهای تخصصی تلاش میکند تا با ایجاد توازن در جمعیت و اشتغال ، کسب و کارها را افزایش دهد.
مدیر کل آموزش فنیوحرفهای استان هرمزگان با تاکید بر فرهنگ کار و مهارتآموزی به عنوان موثرترین مولفه ایجاد اشتغال جوانان گفت: اهمیت موضوع فرهنگ کار تنها با همافزایی و با استفاده از تشریک مساعی و تعامل موثر و پرکردن خلاهای موجود طرفین امکانپذیر است.
کریمی اظهار امیدواری کرد: با همکاری دانشگاه آزاد بتوان در تامین نیروهای کاردان، منخصص و تاثیرگذار در بخش صنعت، معدن و... با ایجاد اشتغال، راهاندازی مراکز کسب و کار قدمهای روشن و موثری در این راستا برداشته شود.
تغییر رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی یک امر منطبق بر منطق است
رئیس شورای تخصصی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در ابتدای این جلسه با خیر مقدم به حاضران از امضای تفاهم نامه همکاری با اداره کل فنیوحرفهای استان هرمزگان درراستای تعامل بیشتر با رویکرد کارآفرینی خبر داد .
علیرضا سایبانی افزود: امروز دانشگاه آزاد اسلامی از ماموریت آموزشی و پژوهشی صرف، فاصله گرفته و به دنیال نقشآفرینی در حوزه اشتغالزایی، فناوری، کارآفرینی، تولید و ... در کنار پژوهش و آموزش قرار گرفته است.
وی ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان را به عنوان بزرگترین مجتمع آموزشی و پژوهشی استان هرمزگان با دارابودن آزمایشگاهها مجهز، کارگاههای تخصصی، لابراتوراهای کمنظیر، هیئت علمی مجرب، زیرساختهای آماده فعالیت در استان دانست و یادآوری کرد: این دانشگاه بیش از نیمی از بار آموزش عالی استان را بدون بهرهگیری از بودجه دولتی به دوش کشیده و رسالت علمی و پژوهشی خود را تا کنون به نحو شایسته انجام داده است.
سایبانی تغییر رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی را یک امر منطبق بر منطق دانست و یادآورشد: دانشگاه امروز بر اساس حل مشکلات و بر طرف کردن نیازهای جامعه به همه بخشها ورود کرده و برای تربیت دانشجویان برای مهارتآموزی و فراهم کردن زمینه اشتغال، آمادگی دارد تا با همه مراکز فنی و حرفهای، صنایع و ... وارد همکاری و تعامل تنگاتنگ شود.
به گزارش آنا، این جلسه با بیان نظرات سایر صاحب نظران حاضر در جلسه ادامه یافت و در پایان تفاهمنامه ای در راستای ایجاد همکاری و تعامل بیشتر به امضای روسای دو موسسه رسید و کارگاههای برای آموزش دانشجویان در دانشگاه در اختیار اداره کل فنیوحرفهای قرار گرفت.
انتهای پیام/۴۱۱۷/
انتهای پیام/