فدراسیون هندبال بر مدار بیقانونی/ دورههای بینالمللی برای مربیان خودی!
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، در دوران ریاست علیرضا رحیمی در فدراسیون هندبال یک دوره کلاس مربیگری پیشرفته هندبال در ژاپن برگزار شد که در آن زمان شهرداد مرتجی و محمدرضا رجبی دبیری وقت فدراسیون برای گذراندن این دوره به کشور ژاپن اعزام شدند. در همان زمان فدراسیون هندبال برای حضور مربیان در این دوره بینالمللی هیچگونه اطلاعرسانی انجام نداده بود و همین موضوع باعث شد انتقادهای زیادی به سمت فدراسیون روانه شود. برخی افراد معتقد بودند که چرا دبیر فدراسیون در این دوره شرکت کرده است و چرا سلسله مراتب آییننامه دورههای مربیگری که از سوی وزارت ورزش و جوانان ابلاغ شده در این فدراسیون رعایت نشده است. در آن زمان محمدرضا رجبی مربیگری درجه سه را داشت و طبق آییننامه دورههای مربیگری باید مرحله به مرحله پیش میرفت اما بدون طی کردن کارگاههای آموزشی و حضور در دورههای پیشنیاز، در این دوره بینالمللی شرکت کرد.
این در حالی است که فدراسیون ورزشی طبق قوانین وزارت ورزش و جوانان پیش میرود و فدراسیون هم به عنوان مجری، نقش نظارت در استانها و هیئتهای تحت پوشش را دارد تا قوانین به درستی اعمال شود، اما حالا فدراسیونی که خود مجری قانون است خلاف قانون عمل میکند؛ حتی در همان زمان خیلی از اهالی هندبال به این موضوع اعتراض کردند و از فدراسیون خواستند که برای اعزام به دورههای مربیگری، ابتدا اطلاعرسانی کند و پس از برگزاری یک آزمون، نفرات شایسته انتخاب شود نه اینکه کسانی که مدنظر خودشان هستند در این دورهها شرکت کنند.
این اتفاق دوباره همزمان با دوره ریاست علی پاکدل در فدراسیون هندبال در حال رقم خوردن است. فدراسیون هندبال برای حضور در دوره مربیگری B اسامی نفراتی مثل مهدی رهبری، فرید علیمرادی، مسعود ظهرابی که کمکمربی و سرمربی تیم ملی هندبال جوانان هستند و همچنین خانم قانع از استان فارس را اعلام کرده است تا در این دوره شرکت کنند؛ این در حالی است که فردی مثل خانم قانع دوره مربیگری درجه D را گذرانده است اما دوره مربیگری C را نگذرانده و چطور حالا این فرد در دوره مربیگری B شرکت میکند؟! وضعیت فرید علیمرادی و مسعود ظهرابی هم به شکل است و نکته جالب توجه اینکه این افراد بدون گذاراندن دورههای قبلی در یک دوره بالاتر شرکت کردند!
بدون شک این مسائل نارضایتی اهالی هندبال را به دنبال دارد؛ چرا که باید شرکت در دوره مربیگری را به اطلاع تمامی مربیان تیمهای ملی در تمامی ردههای سنی میرساندند، در واقع فدراسیون باید از طریق هیئتهای استانی اطلاعرسانی میکرد و پس از معرفی نفرات برگزیده با برگزاری آزمونهای مختلف از طریق فدراسیون نفرات برتر به فدراسیون هندبال آسیا معرفی میشدند. فدراسیون هندبال در واقع مجری قانون است، اما با عدم رعایت این موارد خلاف قانون عمل کرده است.
البته ریشه این اتفاقات در گذشته هم وجود داشته و برخی داوران درجه دو یا سه در دورههای بینالمللی قارهای شرکت کردند، بدون اینکه حتی مراحل پیشنیاز را سپری کنند. بنابراین این بیقانونیها سبقه طولانی دارد و بحث امروز و دیروز نیست. حال این سؤال مطرح میشود که دفتر توسعه آموزشهای پایه و استعدادیابی چه نظارتی روی عملکرد فدراسیونها برای برگزاری دورههای بینالمللی دارد و اگر از سوی یک فدراسیون قوانین و آییننامه برگزاری این دورهها رعایت نشود، چطور با آن برخورد میکنند.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/