دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 دی 1399 - 11:08
یادداشت/ حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی؛

وظایف کلانتری

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی طی یادداشتی نوشت: عده‌ای مشکل آلودگی هوا در دولت قبل را مشکل تولید بنزین در کشورمان عنوان می‌کردند اما حالا که دولت در دستان عده‌ای خاص است و همراهان آنها هم در شهرداری و شورای شهر حضور دارند، باز مشکل استاندارد نبودن بنزین تولیدی علت آلودگی هوا اعلام می‌شود.
کد خبر : 554324
510863_764-1.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی طی یادداشتی در روزنامه وطن‌امروز نوشت: در حالی که آلودگی هوای تهران و کلانشهرها به وضعیت بغرنجی رسیده است و عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست بهتر است به جای آنکه اظهارات سیاسی داشته باشد و حضرت امام را زیر سؤال ببرد و به آن حضرت جسارت کند، به وظایف سازمانی خود بپردازد و درباره کارهای نکرده در جهت حفظ محیط‌زیست و بهبود وضعیت هوا به مردم توضیح دهد. 


عده‌ای مشکل آلودگی هوا در دولت قبل را مشکل تولید بنزین در کشورمان عنوان می‌کردند اما حالا که دولت در دستان عده‌ای خاص است و همراهان آنها هم در شهرداری و شورای شهر حضور دارند، باز مشکل استاندارد نبودن بنزین تولیدی علت آلودگی هوا اعلام می‌شود. 


رئیس‌جمهور پیش از تصویب برجام اعلام کرده بود آلودگی هوا به موضوعات تحریمی بازمی‌گردد که با تصویب برجام این مشکل برطرف می‌شود، این در حالی است که فردی که متولی محیط‌زیست و حفظ کیفیت هوا در کشور است، به جای برنامه‌ریزی در این حوزه، به دنبال مسائل سیاسی است یا به بنیان‌گذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) توهین می‌کند که البته به دلیل همین جسارت، دادگاه او را فراخوانده است. 


تعجب‌آور است که بعد از توهین رئیس سازمان محیط‌زیست به حضرت امام(ره)، دولت هیچ تذکری به او نداد و ‌ای کاش رئیس‌جمهور معاونش را که به بنیان‌گذار جمهوری اسلامی اهانت کرده بود عزل می‌کرد. متأسفانه در دوره‌ای هم تعدادی از جاسوسان زیست محیطی در این سازمان نفوذ کرده بودند و به نام «فعال محیط‌زیست» از تأسیسات هسته‌ای و موشکی کشورمان، جاسوسی ‌کردند.


  بهتر است سازمان محیط‌زیست به دنبال کارهای تخصصی خودش از جمله رفع معضل آلودگی هوا باشد تا اینکه برای عده‌ای خاص حاشیه امن ایجاد کرده و منجر به جولان جاسوسان در این سازمان شود و از آنها دفاع کند. 


در بحث آلودگی هوا مشکل اساسی مربوط به سهل‌انگاری سازمان حفاظت محیط‌زیست در انجام وظایف خود و همچنین بخش‌های مختلف دولت و مدیریت شهری است.  دولت اگر برنامه‌ریزی لازم را از سال‌ها قبل انجام داده بود، می‌توانست تعداد زیادی از کارخانجات صنعتی را از تهران خارج کند، در حالی ‌که در این باره اهمال کرده است. 


طبق قوانین زیست‌محیطی کارخانجات باید فیلتراسیون داشته باشند اما چنین چیزی یا وجود ندارد یا اینکه از ابتدای شب فیلتر را از مدار دودکش‌ها خارج می‌کنند تا از تاریکی نهایت سوءاستفاده را برای خروج دوده ببرند. 


متأسفانه در خیلی از کارخانجات صنعتی، شبانگاهان فیلترها را خارج کرده و با تمام ظرفیت به ریه‌های مردم شهر دود می‌خورانند ولی دولت صرفا شعاردرمانی می‌کند؛ مثل دیگر بحران‌ها که اعلام می‌کند مردم تخم‌مرغ نخورند، مرغ نخرند، خانه خریداری نکنند...!


در حالی که مدارس تعطیل است و حتی تنها یک‌سوم کارمندان دولت به سر کار می‌روند، شاخص آلودگی هوا در برخی مناطق تهران بیشتر از عدد 200 را نشان می‌دهد. 


دولت بهتر است به جای نظریه‌پردازی در روزهای پایانی عمرش، به تعهداتش عمل کند و به جای آنکه اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور به دنبال تحریف تاریخ باشد یا عیسی کلانتری، رئیس سازمان محیط‌زیست به امام امت جسارت کند، به وظایف‌شان عمل کنند. اخیرا شاهد آن هستیم جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور هم به دنبال تحریف تاریخ است و خاطراتی را تعریف می‌کند که فقط خودش و یک نفر دیگر در آن جلسه حضور داشته‌اند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب