دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در اختتامیه جشنواره برگزیدگان پژوهش، فناوری، کارآفرینان بر‌تر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی: علمی برای جامعه اولویت دارد که مولد ثروت و کارآفرینی باشد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی گفت: گسترش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی در راستای پیشرفت علمی کشور و تحقق مطالبات مقام معظم رهبری است.
کد خبر : 55425

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی فیروزنیا در مراسم اختتامیه جشنواره برگزیدگان پژوهش، فناوری، کارآفرینان بر‌تر و منتخبان خراسان شمالی که با حضور معاون مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی، مسئولان استانی و دانشگاهی در سالن فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد برگزار شد، با توجه به کسب رتبه اول دانشگاه آزاد اسلامی در تولید علم در چهارماه نخست سال میلادی ۲۰۱۵ اظهار کرد: تولید علم تنها با دوره‌های کاردانی محقق نمی‌شود بلکه باید با جدیت تمام به سمت گسترش تحصیلات تکمیلی که از مطالبات مهم مقام معظم رهبری است اقدام کنیم که دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه توانسته است عزم خود را جزم کرده و گام‌های موثری را بردارد.


دبیر کنگره کارآفرینی خراسان شمالی با تاکید بر بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر پیشرفت علمی در کشور گفت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری توسعه و پیشرفت علمی کشور با هیچ شرایطی نباید کند و یا متوقف شود و با برنامه ریزی‌های مدون باید دانش بومی به درستی پایه ریزی شود.


رئیس واحد بجنورد با توجه به نقش‌آفرینی دانشگاه آزاد اسلامی در تحقق اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: توسعه اقتصاد دانش محور، تجاری سازی یافته‌های پژوهشی و تحقیقاتی، حمایت از تاسیس مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان و... از دیگر اهداف دانشگاه آزاد اسلامی است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی افزود: امروز علم و ثروت هم افزایی خوبی با هم دارند و علمی برای جامعه امروز ما اولویت دارد که مولد ثروت و کارآفرینی باشد.


فیروزنیا افزود: در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی، حمایت از تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز رشد، ایجاد شهرک فناوری آزاد (شفا) در هر استان جز برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی است که دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی نیز اقداماتی را در این زمینه انجام داده است.


در ادامه مراسم رئیس دانشگاه بجنورد و دبیر کل ستاد هفته پژوهش و فناوری گفت: به‌رغم کسب دستاوردهایی که در سنوات گذشته در عرصه تحقیق و پژوهش داشته‌ایم همچنان مشکلات جدی در مسیر تحقیق و پژوهش وجود دارد که عدم توجه به آنها حرکت در این مسیر را دشوار خواهد کرد.


دکتر احمد محقر اظهار کرد: کمبود اعتبارات پژوهشی، عدم توزیع مناسب اعتبارات، موازی کاری در حوزه پژوهش، نهادینه نشدن امر پژوهش در جامعه، ضعف ارتباط حوزه پژوهش با جامعه و دستگاه‌های اجرایی و صنعت و... از مشکلات مهم عدم تحقق پژوهش و تحقیق است.


وی با توجه به فعالیت‌های مختلف هفته پژوهش افزود: فعالیت‌های هفته پژوهش از جمله برگزاری نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها فرصت مناسبی برای تامل، بازنگری و شناساندن پژوهش به جامعه و مردم است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب