تبیین ویژگیهای رفتاری و اجرایی شهید سلیمانی در دانشگاهها
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رشت، محمد دوستار در جلسه هماهنگی گرامیداشت دهه بصیرت و برگزاری مراسم سالگرد شهید سلیمانی که با حضور مسئولان سپاه قدس گیلان که در واحد رشت برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره سردار رشید اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: تشکیل جلسات، بحث و یادآوری رخدادهایی مانند ۱۲ فروردین، ۱۳ آبان، ۱۶ آذر و ۹ دی از الزامات است.
دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با بیان اینکه یاددآوری و نشر تاریخ رخدادهای انقلاب اسلامی برای نهادینهسازی در جامعه صورت میپذیرد، افزود: لازمه حفظ و دستاوردهای تاریخی اجرای مراسم تحلیلی و تبیینی است.
دوستار با بیان اینکه دستاوردهای تاریخی انقلاب اسلامی دارای زوایای پنهانی است که در گذر زمان باید برای نسل جوان روشنگری و تبیین شود، گفت: دشمن پس از پیروزی انقلاب اسلامی برنامههای بسیاری برای مهار و کم جلوهدادن دستاوردهای انقلاب داشته است.
وی شهادت شهید محسن فخریزاده را یکی دیگر از نقشههای پلید استکبار جهانی برای مهار دستاوردهای انقلاب اسلامی برشمرد و اظهار کرد: حذف فیزیکی افراد تأثیرگذار در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در دستور کار استکبار جهانی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با بیان اینکه شهید سرافراز حاج قاسم سلیمانی یکی دیگر از افراد مهم و کارآمد انقلابی بود و دشمن همیشه به دنبال صدمه زدن به وی بود، خاطرنشان کرد: شهید سلیمانی نمادی از ظرفیت مکتب اسلام در تربیت انسان است.
وی با تأکید بر اینکه شهید سلیمانی فقط یک فرمانده نظامی نبود؛ بلکه نمادی از یک مکتب اسلامی بود، افزود: یک فرمانده نظامی با نگاه مردمی، اثرگذاری ملی، بینالمللی و منطقهای، دارای ویژگیهایی است که باید برای جوانان بهویژه نسل جدید تبیین شود.
دوستار با بیان اینکه وظیفه دانشگاهها تبیین ویژگیهای رفتاری و اجرایی شهید حاج قاسم سلیمانی است، افزود: مراسم سالگرد حاج قاسم سلیمانی باید برای نسل جوان الگویی مناسب و مدیریتی داشته باشد.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/