بازنشستهها نمیتوانند رئیس فدراسیون فوتبال شوند/ فدراسیون باید بدهیاش به شستا پرداخت کند
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا، مهدی علی نژاد درباره زمان برگزاری انتخابات فدراسیون شطرنج گفت: برای فدراسیون شطرنج هم مسائلی مطرح شده که در حال بررسی هستیم و با حل شدن آنها انتخاباتش را برگزار میکنیم. در تلاش هستیم انتخابات این سه فدراسیون را قبل از پایان سال به شرط مساعد بودن وضعیت از لحاظ کرونا برگزار کنیم.
معاون وزیر ورزش درباره مطرح شدن شائبه دست کاری شدن در برگه های رای دهی عنوان کرد: همیشه از این حرف و حدیثها در انتخابات وجود دارد و هیچ وقت هم مستند نبوده است. رأی مجمع آزادانه و در حضور همه خبرنگاران به صندوق ریخته شد. هیچکس هم از رای کسی باخبر نمیشود. رای اکثریت با نصیرزاده بود و این حرف ها سندیتی ندارد. بیشتر فضاسازی نامزدها علیه یکدیگر قبل برگزاری انتخابات است و چندان نباید به آن توجهی کرد. دوره آقای قمری در فدراسیون دوچرخهسوراری هم به اتمام رسیده و مشغول بررسی هستیم تا انشالله گزینه مناسبی را برای سرپرستی این فدراسون انتخاب کنیم.
وی درباره ادعای یکی از روسای هیئتهای استانی فدراسیون پزشکی- ورزشی مبنی بر اینکه انتخابات این فدراسیون به دلیل تلاش وزارت ورزش برای منصوب کردن گزینه خودش به عنوان رئیس به تعویق افتاده است، توضیح داد: دلیل تعویق انتخابات را توضیح دادم. صلاحیت یکی دو نامزد که در کورس رقابت هستند خیلی دیر آمد و زمانی به دست ما رسید که در پیک کرونا بودیم اما وزارت ورزش علاقهمند بود انتخابات سریعتر برگزار شود. فدراسیون پزشکی- ورزشی هم برای ما به واسطه خدماتش به 50 فدراسیون دیگر خیلی مهم است. منابع فدراسیون پزشکی- ورزشی که از بیمه ورزشکاران تامین میشود باید صرف بهداشت و درمان همین افراد شود و به هیچ استفاده دیگری نرسد. این نکات مهم مدنظر وزارتخانه است و به همین دلیل فدراسیون پزشکی- ورزشی برای ما اهمیت دارد.
علی نژاد درباره اینکه جریانهایی مطرح شده مبنی بر اینکه وزارت ورزش نمیخواهد حق رأی استانها در فدراسیون پزشکی- ورزشی را رعایت کند، گفت: در کل انتخابات هر فدراسیونی طبق اساسنامه انجام میشود. 31 عضو از 45 عضو مجمع فدراسیون پزشکی- ورزشی و به عبارت بهتر دو سوم اعضای مجمع روسای هیئتها هستند و در این حالت آنها در تعیین سرنوشت رئیس فدراسیون نقش اساسی دارند. پزشکان روسای هیئتهای استانی در استان خود مدیریت کلان داشته و در این فدارسیون هم برای در رأی دادن استقلال دارند. به همین دلیل زیر بار توصیهها نمیروند.
وی درباره اینکه نمایندگان مجلس اعلام کردهاند بازنشستگان حق شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال را ندارند، اظهار کرد: تأکید فیفا بود که شروط سنی در انتخابات فدراسیون فوتبال وجود نداشته باشد. طبق تعریف موقت در اساسنامه فعلی فدراسیون این مجموعه یک موسسه با یک شخصیت حقوقی مستقل است که بر اساس قوانین جمهوری اسلامی فعالیت میکند. قوانین در مورد فدراسیونها روشن است و فدراسیون فوتبال باتغییر قوانین در کشورمان یک نهاد عمومی غیر دولتی است. ریاست فدراسیون، یک شغل است و بازنشستهها نمیتوانند بیایند اما عضویت در هیئترئیسه که یک کار موقت است و شاید در سال فقط 9 بار جلسهاش تشکیل میشود.
معاون وزارت ورزش عنوان کرد: به همین دلیل در خود قانون این ظرفیت دیده شده است. برای کار تمام وقت و اجرایی مثل ریاست بازنشستگی مانع میشود اما برای امور پاره وقت مثل سایر فدراسیونها محدودیتی نیست. طبق قانون بازنشستگان نمیتوانند رئیس فدراسیون فوتبال شوند اما برای مناصب دیگر محدودیتی وجود ندارد.
علینژاد در خصوص آخرین وضعیت واگذاری پرسپولیس و استقلال گفت: خوشبختانه روز چهارشنبه گذشته مجمع باشگاه پرسپولیس را برگزار کردیم که صورتهای مالی باشگاه به تصویب مجمع رسید و اقدامات مربوطه حسابرسی شد. ان شالله در چند روز آینده با همکاری باشگاه و شرکت مشاوری که در راستای جذب و پذیرش باشگاه در بازار سرمایه است، اسناد مربوطه به مجمع پذیرش باشگاه در بورس و فرابورس ارائه خواهد شد و از آنجا مسئولان فرابورس و بورس تصمیمگیری خواهند کرد.
وی ادامه داد: امروز هم ساعت دو مجمع باشگاه استقلال برگزار خواهد شد و ان شالله اسناد و صورتهای مالی استقلال هم به تصویب خواهد رسید. بعد از آن هم اقدامات بعدی برای پذیرش این باشگاه در فرابورس انجام خواهد شد. خوشبختانه در باشگاه پرسپولیس اقدام مربوط به افزایش سرمایه انجام شده و دو مجموعهای که برای آنها بوده در حدود 700 میلیارد تومان ارزشگذاری شده است.
معاون وزیر ورزش عنوان کرد: درباره استقلال هم بعد از حسابرسی افزایش سرمایه به هیئت واگذاری صورت میگیرد تا اقدامات بعدی انجام شود. برگزاری دو مجمع استقلال و پرسپولیس دو قدم بزرگ برای واگذاری این دو باشگاه بود، تقریباً شاید یکی دو هفته دیگر بیشتر برای امور مربوط به باشگاهها و وزارت ورزش باقی نمانده باشد و بقیه کارها در اختیار حوزه خصوصیسازی و فرابورس است.
علی نژاد درباره دلیل توقیف ساختمان باشگاه پرسپولیس در کنار فدراسیون فوتبال برای بحث بدهی به شستا گفت: اساس موضوع روشن است، شرکت شستا به دلیل طلب 2 میلیون یوروییاش از فدراسیون فوتبال در پرونده ویلموتس به مرجع قضایی شکایت کرده است؛ فدراسیون تاکنون 16 میلیارد تومان را برگردانده است و اگر مبنای ریالی بگذاریم یک عدد است و اگر مبنای یورویی باشد یک عدد دیگر است.
وی افزود: این پول به صورت خردخرد در حال پرداخت بوده ولی شستا به خاطر الزامهای قانونی که داشته به دستگاه قضا مراجعه کرده است. مذاکراتی شده تا اقدامات بعدی فعلاً متوقف شود تا انشالله یک توافق جدیدی شکل بگیرد و نهایتاً تا چند ماه آینده طلب باقیمانده شستا پرداخت شود. قطعاً فدراسیون فوتبال موظف است بدهیاش را پرداخت کند. سند ساختمان دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به نام فدراسیون فوتبال است. هرچند در اختیار سرخابیها است ولی سند مالکیت به نام فدراسیون است شستا هم به دنبال اسنادی بوده که متعلق به فدراسیون فوتبال باشد. ساختمان باشگاه پرسپولیس هم یکی از آنها بوده است. به هر حال اکنون نگرانی وجود ندارد و این موضوع هم با گفتوگو حل خواهد شد.
معاون وزیر ورزش درباره اینکه آیا امضاء کنندگان قرارداد ویلموتس میتوانند در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت کنند، گفت: فرایند انتخابات روشن است و نهادهایی که این فرایند را دارند در اساسنامه دیده شده، نهادها نظارتی مشخص هستند. اینکه در انتخابات میتوانند شرکت کنند یا نه در اختیار من نیست که اظهار نظر کنم. دولت و وزارت ورزش هیچ دخالتی در مورد شرکت یا عدم شرکت کاندیداها نخواهد داشت.
علینژاد در خصوص اینکه گفته میشود مجوز حرفهای استقلال و پرسپولیس به خاطر اینکه زیر مجموعه وزارت هستند باطل میشود، عنوان کرد: طبق آنچه که در رسانهها منتشر شده مجوز حرفهای این دو باشگاه به صورت اولیه صادر شده و نگرانی وجود نخواهد داشت.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/