دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 دی 1399 - 12:00
در مسیر نخبه‌پروری/ 51 کاظمی در گفتگو با آنا:

تولید محصول توسط پژوهشگران نیازمند بودجه بیشتری است

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر بیان کرد: بودجه باشگاه به اندازه‌ای نیست که بتوان با آن به تولید محصول رسید و در این راستا نیازمند بودجه بیشتری هستیم.
کد خبر : 553304
للللل.jpg

محمدجواد کاظمی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در ادامه پرونده «در مسیر نخبه‌پروری» با تشریح فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر اظهار کرد: این باشگاه سال 88 کار خود را آغاز کرد و از بدو راه‌اندازی تا سال 1391 بنده مسئولیت باشگاه را برعهده داشتم و از سال 1391 تا دی سال 1398 مسئولیت  باشگاه بر عهده ماریا فقیهی بود و مجدداً از دی سال گذشته این سمت به این‌جانب محول شد.




بیشتر بخوانید:


عبور از سرنوشت تلخ حیوانات آزمایشگاهی با ایده «جاودان‌سازی بافت‌های جانوری»


روبات مسیریاب «تگ‌خوان» ساخته شد


ساخت دوچرخه برقی توسط پژوهشگران جوان


از تولید داروی استنشاقی تا ایده‌پردازی در حوزه آزمایشگاهی




وی، چاپ مقاله، برگزاری سمینار نیم‌روز، اهدای بن کتاب و بازدید دانشجویی (نمایشگاه کتاب و مراکز تحقیقاتی) و وبینار ملی با عنوان پزشکی انفرادی را از اقدامات باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر در دوران کرونا عنوان کرد.


پیشنهادی برای ارتقا و توانمندسازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر در پاسخ به این پرسش که مهم‌ترین فعالیت‌های حال حاضر باشگاه چیست و چه سیاست‌گذاری‌هایی را در پیش گرفته‌اید؟ بیان کرد: به‌دلیل شیوع ویروس کرونا بسیاری از فعالیت‌ها مانند برگزاری کارگاه‌ها، بازدیدها و ... تعطیل است؛ اما با توجه به شرایط موجود و سیاست‌های باشگاه، برگزاری وبینار و مسابقه به‌صورت مجازی است.


کاظمی برای ارتقا و توانمندسازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر پیشنهاد کرد که به باشگاه‌های پژوهشگران جوان و نخبگان در سطح واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی اهمیت داده شود.


دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر دارای بیشترین انجمن‌ علمی است 


هدفمندبودن سیاست‌های کلی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در ستاد مرکزی، و اهمیت قائل شدن به دانشجویان از نظر کارآموزی، تخفیف شهریه، تسهیل در استخدام مراکز دولتی و خصوصی و امریه سربازی از دیگر پیشنهادهایی بود که رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر بیان کرد.


وی با انتقاد از بودجه ارائه شده به باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در سطح دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد: بودجه باشگاه به اندازه‌ای نیست که بتوان با آن به تولید محصول رسید، درحالی‌ که می‌توانستیم محصولات ضدکرونا تولید کنیم.


کاظمی با بیان اینکه به‌دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی آموزش حضوری دانشگاه‌ها، برنامه‌ها به‌صورت وبینار برگزار می‌شود، تعداد انجمن علمی دانشجویی در این دانشگاه را انجمن علمی «زیست‌شناسی»، «راهنمایی و مشاوره»، «مهندسی تکنولوژی تأسیسات» و «مهندسی برق قدرت» عنوان کرد.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر افزود: سال 98 بیشترین تعداد انجمن‌های علمی و دانشجویی فعال در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان یزد مربوط به واحد اشکذر بوده است.


وی یادآور شد: با توجه به شرایط موجود هرکدام از انجمن‌ها در حال آماده شدن برای برگزاری مسابقه و وبینار هستند و در صورت برون‌رفت از وضعیت موجود قطعاً برنامه‌های متفاوتی خواهیم داشت.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب