ارائه راهکار برای مسائل جوانان اولویت نخست دفتر ارتباط حوزه و دانشگاه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از آمل، حامد برجسته در مراسم گشایش دفتر ارتباط حوزه و دانشگاه که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی برگزار شد، گفت: از امام جمعه آمل در پذیرش پیشنهاد این دانشگاه برای راهاندازی دفتر ارتباط حوزه و دانشگاه سپاسگزارم و امیدوارم بتوانیم به اندازه بضاعت خود گامی برای وحدت حوزه و دانشگاه به صورت عملی و کاربردی برداریم.
وی دلایل و اهداف راهاندازی دفتر ارتباط حوزه و دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی را یادآور شد و خاطرنشان کرد: حوزه و دانشگاه میتواند در مسیر ایجاد تمدن بزرگ اسلامی حرکت کند، وحدت این دو نهاد برای سرعت بخشیدن این حرکت به سمت جامعهای اسلامی نوین و تمدنساز مؤثر بوده و البته از الزامات در این حرکت حل مسائل و کشور و ارائه راهحل عملی برای آن است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی با یادآوری منویات مقام معظم رهبری در ارتقای دانشگاه به تراز انقلاب اسلامی عنوان کرد: در این راستا چهار شاخصه و مؤلفه تفکر انقلابی، ولایی، بسیجی و جهادی دانشگاه را به سمت این اهداف متعالی پیش خواهد برد.
برجسته مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با مراجعه به اسناد بالادستی در نظام جمهوری اسلامی بر حاکمیت اصول اعتقادی و اخلاق اسلامی، گسترش فرهنگ اسلامی ایرانی، اعتلای فرهنگی فضای عمومی در واحد دانشگاهی، یکپارچگی در تفکر و عمل، تقدم تزکیه بر تعلیم تأکید دارد.
وی با تأکید بر ضرورت نهادینهسازی معارف و آموزههای اسلامی در جامعه دانشگاهیان بیان کرد: نهادینه کردن آرمانها و ارزشهای انقلاب، تولید دانش تمدنی بهویژه علوم انسانی و اسلامی، تعمیق خردورزی و تقویت روحیه آزاداندیشی، گسترش تعامل حوزههای علمیه استان با هدف شناخت اندیشههای انقلاب و آرمانهای امام راحل بهعنوان اهداف فرهنگی دفتر ارتباط حوزه و دانشگاه مشخص شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت: تشکیل شورایی متشکل از نمایندگان حوزه علمیه، دانشگاه و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه را برای اداره این دفتر پیشنهاد دادهایم که با تأیید امام جمعه شهرستان آمل فعالیت کند.
این مسئول دانشگاهی با بیان اینکه تلاش میکنیم تا دفتر ارتباط حوزه و دانشگاه کاربردی و برای حل مسئله جامعه گام بردارد، مطرح کرد: با توجه به حضور استادان و اعضای هیئت علمی در دانشگاه و علمای فاضلی که در شهر آمل فعال هستند، تلاش میکنیم تا مسائل جوانان در اولویت قرار گیرد.
برگزاری پودمانهای کاربردی با نگاه حل مسئله و مشکلات جوانان
برجسته ادامه داد: امیدواریم بتوانیم پودمانهای کاربردی در دانشگاه با نگاه حل مسئله و حل مشکلات جوانان برگزار کنیم، همینطور کرسیهای آزاداندیشی، هماندیشی مشترک حوزه و دانشگاه جزء برنامههای این دفتر خواهد بود.
وی با بیان اینکه در تقویم جمهوری اسلامی ایران 9 دی روز به یادماندنی است، ابراز کرد: این روز، روز تجلی وحدت ملت ایران حول محور ولایت و روز بصیرت و دشمنشناسی نامگذاری شد، به برکت حماسه 9 دی ملت شریف ایران نشان دادند که پشتیبان ولایتفقیه هستند و بر عزم و اراده ملت ایران خدشهای وارد نخواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی با طرح این پرسش که امروز نقش حوزه و دانشگاه درمورد بصریتافزایی و روشنگری در مورد حماسه نهم دی چیست؟ پاسخ داد: این روز نماد وحدت، بصیریت، میثاق امت با ولایت است و یکی از وظایف ما تبیین و روشنگری وقایع 88 و تبیین ضرروت فتنهشناسی، بصیرتافزایی، دشمنشناسی و ولایتمداری و انتقال پیام این روز ماندگار است.
برجسته عنوان کرد: هفته گذشته مصادف بود با تولد حضرت زینب کبری عقلیه بنیهاشم (س) ، جا دارد از پرستاران مدافعان سلامت تشکر کنیم و به ارواح شهدای مدافعان سلامت که در راه خدا جهاد کردهاند، سلام و درود بفرستیم.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/