دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 دی 1399 - 15:43
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی:

صاحبان فکر و اندیشه بیانیه گام دوم انقلاب را تبیین کنند

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه بیانیه گام دوم، انقلاب جدیدی است که مقام معظم رهبری فرمان آن را صادر و نقشه راه کشور را در آن ترسیم کردند، گفت: استادان دانشگاه به‌عنوان صاحب فکر و اندیشه وظیفه تبیین آن را دارند.
کد خبر : 552508
IMGwww_2223.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سوادکوه، وبینار فرهنگی به‌مناسبت گرامیداشت سالروز 9 دی (روز بصیرت و میثاق امت با ولایت) با موضوع «نقش بسیج اساتید در تشکیل تمدن نوین اسلامی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان به‌صورت آنلاین برگزار شد.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه در این نشست وبیناری با اشاره به متن بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که باید از افراد مؤمن، جوان انقلابی، دارای توانمندی و روحیه شجاعت برای مسئولیت دولت اسلامی استفاده کرد، گفت: تربیت این جوانان انقلابی با استادان مؤمن و در دانشگاهی اسلامی است.


عباس احمدی قزوینی اضافه کرد: بسیاری از کشورهای بزرگ دنیا انقلاب اسلامی را مانند انقلاب فرانسه، چین و شوروی گذرا می‌دانستند که شور انقلابی آن فروکش می‌کند؛ اما پس از مدتی متوجه شدند که این انقلاب متفاوت است و مهم‌ترین اتفاق که موجب شد به این نتیجه برسند، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست جوانان مؤمن و انقلابی بود.


بیانیه گام دوم یک انقلاب جدید است


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با بیان اینکه بیانیه گام دوم انقلاب جدیدی است که مقام معظم رهبری فرمان آن را صادر و نقشه راه کشور را در آن ترسیم کردند، گفت: در این انقلاب جدید تأکید رهبری بر نقش جوانان و دانشگاهیان بوده و تکلیف آنان در این مسیر سنگین‌تر است و استادان دانشگاه به‌عنوان صاحب فکر و اندیشه وظیفه تبیین آن را دارند.


احمدی قزوینی با یادآوری اینکه سال‌ها قبل انقلابی شد، نظام اسلامی در درون آن شکل گرفت و این انقلاب و حکومت نیاز به کارگزار انقلابی دارد که آن را باید در دانشگاه انقلابی و اسلامی تربیت کند، مطرح کرد: چند درصد از دانشگاه‌های ما می‌توانند افرادی مانند دکتر چمران، فخری‌زاده، تهرانی‌مقدم و سردار سلیمانی که خودشان مولد و صاحب سبک و مکتب بودند، تربیت کنند.


وی، مراحل پنج‌گانه تمدن اسلامی را از نظر مقام معظم رهبری تثبیت انقلاب اسلامی، شکل‌گیری نظام اسلامی، تشکیل دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن اسلامی عنوان کرد و توضیح داد: انقلاب و دولت اسلامی در راستای تشکیل تمدن اسلامی بود؛ اما اگر از بیرون به این جامعه نگاه کنیم؛ آیا فرهنگ، اقتصاد و سیاست ما اسلامی است و با این تفکر می‌توان به تمدن نوین اسلامی رسید؟


دانشگاه نباید خود را بازیچه احزاب و گروه‌ها کند


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با بیان اینکه دانشگاه نباید خود را بازیچه احزاب و گروه‌ها کند که این بزرگ‌ترین نقطه ضعف دانشگاه است، تبیین کرد: استادان دانشگاه باید جایگاه خود را پیدا کنند تا افراد غیر علمی جایگزین صاحبان علم نشوند و در نتیجه با نظریه‌های غیرکارشناسی مشکلات عدیده‌ اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی برای جامعه ایجاد کنند. 


احمدی قزوینی، حماسه 9 دی را بسیار تاریخ‌ساز دانست و تأکید کرد: در جامعه‌ای که استادان باید پیشرو باشند به‌دنبال عوام بودند و البته جای خرسندی دارد که مردم ما دارای شعور و فرهنگ بالایی بودند که توانستند در این روز، بد و خوب را از هم تشخیص دهند؛ اما خواص نتوانستند درست بشناسند و وظیفه استادان انقلابی تشکیل ساختار صحیح است.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب