دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 دی 1399 - 17:47
جهان‌بین در شورای سیاست‌گذاری شاهد و ایثارگران مطرح کرد؛

راه‌اندازی «تدبیرخانه» مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی پیشنهاد راه‌اندازی تدبیرخانه مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس را مطرح کرد.
کد خبر : 551932
637446841216639585.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دومین جلسه شورای سیاست‌گذاری حوزه شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست فرزاد جهان‌بین، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور احمد صالحی آرا، رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران، سید صالح هاشمی گلپایگانی، رئیس مرکز جذب و امور هیئت علمی، احمد یارمحمدی، معاون سابق آموزش بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، محسن مؤمنی شریف، عظیم ابراهیم‌پور، معصومه آباد از اعضای شورا و سید رضا موسوی‌نیا نماینده حوزه ریاست امروز در سازمان مرکزی برگزار شد.


جهان‌بین در این جلسه با گرامیداشت 9 دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت و همچنین سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی برنامه‌های مختلفی را به‌مناسبت بزرگداشت شهادت قاسم سلیمانی در نظر گرفته و با نامگذاری یک هفته به‌عنوان بزرگداشت شهادت این سردار و مکتب مقاومت، تلاش دارد نقش بسزایی در راستای تبیین ابعاد مختلف این سردار شهید و مکتب قاسم سلیمانی ایفا کند.


وی با بیان اینکه از 13 الی 18 دی ماه به عنوان هفته بزرگداشت شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی نامگذاری شده است، افزود: 13 دی به نام «حاج قاسم سلیمانی و دفاع از نظام انقلابی»، 14 دی به نام «حاج قاسم سلیمانی و ولایت فقیه»، 15 دی به نام «حاج قاسم سلیمانی و استمرار اندیشه و عمل امام راحل در اندیشه و عمل رهبر انقلاب»، 16 دی به نام «حاج قاسم و فداکاری برای مردم»، 17 دی به نام «حاج قاسم سلیمانی و نرم‌افزار مقاومت» و 18 دی به نام «حاج قاسم؛ قهرمان ملی» را نامگذاری کردیم.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: مهم‌ترین وظیفه دانشگاهیان تبیین مختصات مکتب حاج‌قاسم سلیمانی است. باید این مکتب را برای جامعه به روشنی و به خوبی تبیین کنیم.


جهان‌بین در ادامه پیشنهاد راه اندازی تدبیرخانه مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس را مطرح کرد و گفت: این تدبیرخانه باید بر روی فرآیند جذب و به‌کارگیری اساتید درس آشنایی با ارزش های دفاع مقدس نظارت داشته باشند و دوره‌هایی را برای اساتید برگزار کنند.


وی ادامه داد: مؤثرترین قطب اثرگذار در دانشگاه‌ها بعد از سلوک مدیران، اساتید هستند. باید از توانمندی اساتید متخصص متعهد که دغدغه این کشور را دارند، بهره ببریم.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: سرفصل دروس آشنایی با دفاع مقدس بسیار با اهمیت است و باید بدانیم برای جذب و علاقه مندی بیشتر دانشجویان چه مباحثی را در کلاس‌های آموزشی ارائه دهیم. همچنین باید از تجارب سایر کشورها در این زمینه استفاده کنیم.


جهان‌بین تأکید کرد: برگزاری و مصوبات جلسات شورای سیاست‌گذاری حوزه شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی بسیار حائز اهمیت است، چرا که تصمیمات این شورا در مقیاس ملی اثرگذار است.


در ادامه این جلسه صالحی آرا رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در همه واحدهای دانشگاهی خود در سراسر کشور دارای مجموعه شاهد و ایثارگر است که موظف به حمایت از جامعه هدف یعنی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی است.


وی با بیان اینکه یکی از وظایف اصلی مجموعه شاهد و ایثارگر در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ارائه درس آشنایی با دفاع مقدس است، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی در ارائه دروس آشنایی با دفاع مقدس در کشور سردمدار و پیشتاز است.


هاشمی گلپایگانی، رئیس مرکز جذب و امور هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین در این جلسه با تأکید بر خروجی کلاس‌های درس آشنایی با دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: باید عملکرد اساتید این حوزه به طور مرتب ارزیابی و رصد شود. نقاط قوت و ضعف کلاس‌ها باید بررسی و آسیب شناسی شود.


مؤمنی شریف نیز در این جلسه گفت: دفاع مقدس موتور محرکه انقلاب اسلامی است و باید درس آشنایی با دفاع مقدس از سوی سازمان‌ها و نهادها حمایت شود.


همچنین دکتر آباد با بیان اینکه درس آشنایی با دفاع مقدس سبب احیاء فرهنگ ایثار، شهادت، اخلاص و پایداری می شود، افزود: نخستین هدف درس آشنایی با دفاع مقدس، باید باورپذیری باشد. همچنین باید شیوه ارائه مطالب متناسب با زمان تغییر یابد.


موسوی‌نیا در این جلسه تأکید کرد: جلسات شورای سیاست‌گذاری حوزه شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی باید کاربردی‌تر و عملیاتی شود و با برنامه‌ریزی پیش رود.


ابراهیم پور نیز با تأکید بر اینکه باید مباحث و مطالب دفاع مقدس را برای دانشجویان جذاب کنیم، اظهار کرد: در حوزه دفاع مقدس باید سرفصل‌ها را متناسب با رشته‌ها تعریف کنیم تا برای دانشجویان جاذبه ایجاد و علاقه مند شوند.


انتهای پیام/4127/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب