رئیس جدید هیئت اندیشهورز دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی معرفی شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، در حاشیه بیست و ششمین جلسه هیئت اندیشهورز دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی آیین تکریم و معارفه روسای جدید و قدیم هیئت اندیشهورز این دانشگاه با حضور حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و اعضای هیئت اندیشهورز در سالن جلسات حوزه ریاست واحد اراک برگزار شد.
در این مراسم با قرائت حکم صادرشده از سوی حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، حجتالاسلام محمود قیومزاده به عنوان رئیس جدید هیئت اندیشهورز دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی معرفی و از تلاشهای حجتالاسلام مهدی ایمانیمقدم قدردانی شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در این نشست با بیان اینکه مبحث علوم انسانی باید با جدیت و تلاش فوقالعاده پیگیری شود، اظهار کرد: قدرت کشور ما بر دو مولفه استوار است؛ نخست قدرت نرم و دوم قدرت سخت. قدرت نرم انقلاب ما که یک انقلاب فرهنگی است بر پایه علوم انسانی بوده و اگر ما یک علوم انسانی قوی مبتنی بر بیانات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و سایر پیشینیانی که درحوزه اسلامی و ایرانی کار کردهاند، داشته باشیم و جهتگیری را در دانشگاه مشخص کنیم موفق خواهیم شد.
هیئت اندیشهورز باید بر مبنای انقلاب فرهنگی کار کند
حسین کلانتری اضافه کرد: هیئت اندیشهورز باید بر مبنای انقلاب فرهنگی کار کند و این پایه و اساس این مجموعه است و علوم انسانی ما اگر جهتگیری نداشته باشد موفق نخواهد بود.
وی با بیان اینکه پراکندگی کار در کشور ما بسیار است و در دانشگاه نیز وجود دارد، افزود: در حوزه علوم انسانی 400 نشریه علمی ـ پژوهشی و علمی ـ ترویجی، 100 انجمن و قطب علمی داریم و بیش 40 درصد دانشجویان در رشتههای علوم انسانی فعال هستند و اگر بتوانیم برای پژوهشکدهها و مراکز تحقیقاتی جهتگیری کار را مشخص کنیم، به نتیجه میرسیم.
مسئول سابق رئیس سابق هیئت اندیشهورز دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی نیز در این نشست دانشگاه آزاد اسلامی اراک را نسبت به سایر واحدهای دانشگاهی سرزندهتر و پویاتر ارزیابی کرد.
حجتالاسلام مهدی ایمانیمقدم بیان کرد: با توجه به تجربه 24 ساله فرهنگی اولویت در حوزه هماندیشی و تعاملات با همکاری استادان را سرلوحه فعالیتهای خود قرار دادم.
وی با بیان اینکه به هیئت اندیشهورز اعتقاد زیادی دارم؛ به شرط اینکه اعضای هیئت اندیشهورز نیز به این موضوع باور داشته باشند، بیان کرد: نخستی گام در این راه برقراری ارتباط عاطفی است و پیشنهاد میکنم که این گفتمان را ایجاد کنیم، چراکه علوم انسانی باید تغییر و تحولات زیادی داشته باشد که بتوانیم به فضای روشنفکری برسیم.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/