دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 دی 1399 - 16:52
هفته پژوهش در ایام کرونا/ 105

کسب 4 رتبه برتر پژوهشی توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: پژوهشگران و فناوران این دانشگاه در جشنواره پژوهشگران و فناوران برتر سال 1399 استان سه رتبه سومی و یک رتبه فناور برتر کسب کردند.
کد خبر : 550616
2461.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اردبیل، فرزاد ستاری با بیان اینکه جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل در سال 1399 با حضور استاندار اردبیل و جمعی از پژوهشگران در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد، گفت: پژوهشگران و فناوران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در جشنواره پژوهشگران و فناوران برتر سال 1399 استان سه رتبه سومی و یک رتبه فناور برتر را کسب کردند.


وی ادامه داد: در این جشنواره سه نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل حائز رتبه‌های سوم گروه خود شدند.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل افزود: در گروه فنی و مهندسی عباس میرزایی، گروه کشاورزی و منابع طبیعی محمد ضعیفی‌زاده و در گروه علوم پایه نازیلا آقایی موفق به کسب رتبه سوم شدند و در گروه فناوران برتر نیز  بهمن طاهری از مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از فناوران برتر استان معرفی شد.


ستاری درباره نحوه انتخاب این افراد گفت: پس از انتشار فراخوان مربوط در مجموع  22 نفر از اعضای هیئت علمی و فناواران مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل،  مستندات و مدارک خود را در هفت گروه ارائه کردند که پس از بررسی و امتیاز‌دهی، نفرات  نخست هر گروه به همراه نفرات دومی که کمترین فاصله امتیازی را با نفر نخست داشتند و در مجموع 15 نفر به دبیرخانه این جشنواره که در دانشگاه محقق اردبیلی مستقر است، معرفی شدند.


وی ادامه داد: در این جشنواره نورالدین قدیمی فارغ‌التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و عضو باشگاه پژوهشگران جوان که در لیست یک درصد دانشمند برتر جهان قرار گرفته است؛ تجلیل شد.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل معیارهای امتیازدهی را بیان کرد و افزود: مقالات چاپ شده در مجلات معتبر داخلی يا بين‌المللی، مقالات پذيرفته شده در همايش‌های علمی، طرح‌های پژوهشی پايان‌يافته دارای حسن انجام کار از کارفرما، طرح‌های پژوهشی، پايان‌نامه یا رساله پايان‌يافته که به فناوری رسیده از جمله مؤلفه‌های امتیازدهی بوده است.


ستاری بیان کرد: تأليف یا تصنیف كتاب، اکتشاف، ابتكار، نوآوری، اختراع، اثر بدیع و ارزنده هنری (مورد تأیید مراجع علمی معتبر)، سردبیری و عضویت در هیئت تحریریه نشریات علمی، هيئت مديره انجمن‌های علمی، داوری مقالات، جوائز دریافت شده از جشنواره‌ها یا سایر مراجع معتبر، معیارهای دیگری است که برای انتخاب نفرات برتر این جشواره مورد ارزیابی قرار گرفت.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب