دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 دی 1399 - 09:50

واکسیناسیون کرونا در کدام کشورها آغاز شد؟

هم‌زمان با انتشار اخباری در زمینه تولید و توزیع واکسن کرونا، واکسیناسیون سراسری در برخی از کشورهای جهان ازجمله اروپا آغاز شده است.
کد خبر : 550118
1.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، شیوع کرونا در جهان، کشورهای اروپایی را به فکر مقابله با خطرات ناشی از آن انداخت و موجب اتخاذ واکنش‌هایی شده است که شامل اعمال و لغو محدودیت‌های قرنطینه و ترددها، تعطیلی سراسری، ممنوعیت فعالیت کسب و کارها، مراکز آموزشی و مدارس، بستن مرزها و ممنوعیت سفر به دیگر کشورها، اجباری شدن ماسک و تعیین جریمه‌های سنگین می‌شود.


با همه این فراز و فرودها اروپا نخستین گام‌ها را برای اجرای برنامه واکسیناسیون به‌تدریج کلید زده است. دو شرکت آمریکایی و آلمانی  «فايزر» و  «بایون تک» واکسن کرونا تولید کردند، روسیه از واکسن اسپوتنیک رونمایی کرده است و واکسن شرکت  «مدرنا» در آمریکا به‌صورت اضطراری (یا شاید اجباری به دستور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا) مجوز گرفته است تا کشورهای جهان روند واکسیناسیون سراسری را آغاز کنند.


روسیه 


«ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد واکسیناسیون سراسری کرونا با استفاده از واکسن «اسپوتنیک وی» آغاز شده است.


ولادیمیر پوتین


وی افزود: حدود ۲ میلیون دوز واکسن تولید شده است که از دو گروه در معرض خطر شامل کادر درمانی و معلمان آغاز می‌شود.


انگلیس


هم‌زمان صدور مجوز استفاده از واکسن فایزر و بایون تک در انگلیس، وزیر بهداشت این کشور از آغاز عملیات تزریق واکسن کرونا خبر داد.


«مت هنکاک»، وزیر بهداشت انگلیس گفت: این واکسن در بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها و داروخانه‌ها و ابتدا میان افراد با سطح آسیب‌پذیری بالا توزیع می‌شود.


وی افزود: هرچند این واکسن افراد را از ابتلا به کرونا ایمن می‌کند، اما نمی‌دانیم تا چه حد از میزان شیوع این بیماری در کشور جلوگیری می‌کند.


کشورهایی که در آینده نزدیک واکسیناسیون را آغاز می‌کنند


فرانسه 


«امانوئل مکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه که خود به کرونا مبتلا شده است، اعلام کرد نخستین مرحله از واکسیناسیون کرونا در این کشور احتمالاً از اواخر دسامبر یا از اوایل ژانویه 2021 با اولویت گروه‌های حساس, یعنی افراد مسن با اولویت ۷۵ سال به بالا، کادر درمانی، افراد بالای ۵۰ سال، افرادی که به‌واسطه شغل و حرفه خود در معرض انواع ویروس‌ها قرار دارند و همچنین افراد آسیب پذیر انجام می‌شود.


امانوئل مکرون


آلمان 


«ینس اشپان»، وزیر بهداشت آلمان گفت: اوایل ماه آینده میلادی نخستین شهروندان آلمانی در برابر بیماری همه‌گیر کووید-19 واکسینه می‌شوند.  


اسپانیا 


«پدرو سانچز»، نخست‌وزیر اسپانیا از طرح ملی خدمات‌رسانی ۱۳ هزار مرکز واکسیناسیون کووید-۱۹ از ژانویه ۲۰۲۱ با هدف سهولت دسترسی شهروندان این کشور خبر داد. 


طبق این طرح، واکسیناسیون کرونا در این کشور از نخستین هفته سال۲۰۲۱ قابل اجرا خواهد بود و بخش قابل توجهی از مردم اسپانیا در آن واکسینه خواهند شد. 


ایتالیا 


«روبرتو اسپرانزا»، وزیر بهداشت ایتالیا با بیان اینکه واکسن کرونا در این کشور رایگان خواهد بود؛  اعلام کرد کمپین واکسیناسیون بی‌سابقه‌ای را در پایان ماه ژانویه (دی_ بهمن) با الویت گروه‌های پرخطر آغاز می‌کند.


این واکسیناسیون درحالی است که پیش‌تر اتحادیه اروپا پس از صدور مجوز استفاده از واکسن دو شرکت داروسازی فایزر و بایون‌تک در انگلیس، درباره تأیید شتاب‌زده واکسن و رقابت بر سر آن هشدار داده بود.


انتهای پیام/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب