لزوم توانمندسازی و پشتيبانی از بلوغ حرفهای پژوهشگران در کارآفرینی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، احسان کامرانی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و واحد بندرعباس با تأکید بر اینکه پژوهش بايد در تمام مراحل علمی نهادينه شود و اين مهم با توجه به بيانيه گام دوم انقلاب اسلامی و مبتنی بر درک عميق از هفت توصيه علمی مقام معظم رهبری باشد، گفت: توجه به این ارکان، رسالت استادان پژوهنده است كه روحيه خلاق و پژوهشگری را در دانشجويان شكوفا میکند.
وی بیان کرد: رشد و توسعه در حوزه پژوهشی باید طوری باشد که تمام مسائل لاینحل سازمانها و ادارات برای حل مشكلات زیربنایی به دانشگاه ارجاع شود.
اين پژوهشگر برتر كشور با تبیین نقش اخلاق در پژوهشهای علوم انسانی و هنر بر لزوم مطالعات اسلامپژوهی تاريخی تأكيد كرد و به تشريح نقش پژوهش در تجاریسازی و فناوری زيربنايی برای رونق اقتصاد مقاومتی پرداخت.
کامرانی تأكيد کرد: پژوهش نبايد فقط در یک روز یا هفته خلاصه شود؛ بلکه طعم شیرین پژوهش باید تمام روزهای سال در کام دانشگاهیان با حلاوتی خاص، جاری و ساری و در حل مسائل راهگشا باشد.
وی عنوان كرد: فعاليتهای علمی بايد پژوهشمحور و کارآفرین باشد، نیروی بدون تخصص در صنعت جای ندارد و باید توانمندسازی و پشتيبانی از بلوغ حرفهاي پژوهشگران در اولويت نخست كار مديران قرارگيرد و مبنای توسعه واحدها و مراكز دانشگاهی بر اساس پژوهش در امكانات و قابليتهای آنان باشد.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان گفت: رويكرد و چشمانداز مسئولان بايد به شكلی باشد كه به مقوله پژوهش بهعنوان نخستین و مهمترين قدم برای رسيدن به قله موفقيت بنگرند و به تشويق و ترغيب كاركنان و علم آموزان به تحولآفرينی بر پايه پژوهش و فناور نوين بپردازند.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، تربیت نیروی کارآفرین، متخصص و اندیشمند را از وظایف اصلی دانشگاهها خواند که به عنوان حلقه مفقوده امروز در جامعه در بخش صنعت و مد خودنمایی میکند.
کامرانی از همه دانشگاهیان خواست تا با حرکت بر محور پژوهش، دست به امور خلاقانه و کارآفرینمحور بزنند و از نوآوری و ریسکپذیری هراسی به دل راه ندهند.
همه برنامههای علمی بر محور پژوهش باشد
مدیرکل پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس نیز در ابتدای این جلسه با یادآوری فعالیتهای پژوهشی انجام شده در استان و این واحد دانشگاهی، پژوهش را موتور محرکه حرکتهای علمی قلمداد کرد و گفت: باید همه برنامههای علمی بر محور پژوهش استوار شود؛ زیرا امروز تولید ثروت بر پایه علم و فناوری بدون پژوهش، یا وجود ندارد یا محکوم به شکست است.
حجتالله سالاری با تشریح برنامههای هفته پژوهش بهصورت مجازی مطرح کرد: امسال در اثر شیوع کرونا تمام برنامههای این هفته به صورت غیرحضوری و مجازی برگزار شده و امید میرود برگزاری این برنامهها ، مشوقی برای جوانان دانشگاهی برای روی آوردن به حوزه پژوهش باشد.
این جلسه با تجلیل از پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس و استان هرمزگان به پایان رسید.
انتهای پیام/۴۱۱۷/4062/
انتهای پیام/