دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 آذر 1399 - 12:00
افضلی در گفتگو با آنا:

4 کارآفرین و نوآور ملی و بین‌المللی شناسایی شدند/ مأموریت دانشکده‌های طراحی در مسیر نظام فلسفه خلّاقیت

رئیس دانشکده هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید سلیمانی با بیان اینکه در فراخوانی 4 کارآفرین و نوآور را در مقیاس بین‌المللی و ملی شناسایی کردیم، عنوان کرد که این جریان می‌تواند برای دانشجویان الگو باشد.
کد خبر : 549821
fa6c892b-2264-49f7-ac95-8b290995fd3b.jpg

کوروش افضلی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان، دانشکده هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید قاسم سلیمانی کرمان را مرکز اصلی پرورش متخصصانی دانست که می‌توانند کسب و کار راه انداخته و مشغول به فعالیت شوند.


وی با تأکید بر ضرورت اشتغالزایی و تولید عنوان کرد: خلّاقیت و کارآفرینی مأموریت جدید دانشگاه‌ها تعیین شده است و در این راستا دانشکده هنر، معماری و شهرسازی واحد کرمان در دوران حیات خود فارغ‌التحصیلانی داشته که دارای خلّاقیت‌هایی در حوزه معماری یا حوزه‌های مرتبط شده‌اند.


تبدیل نوآوری‌ها به فن‌آوری و تکنولوژی در حوزه صنعت


رئیس دانشکده هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید سلیمانی متذکر شد: این خلّاقیت‌ها در مقیاس بین‌المللی و ملی نوآورانه هستند و بسیاری از این نوآوری‌ها به فناوری و تکنولوژی قابل استفاده در حوزه صنعت تبدیل شده‌اند.



دانشکده هنر، معماری و شهرسازی در دانشگاه‌های نسل سوم رکنی اساسی محسوب می‌شود و می‌تواند به مرکز تولید دانشجویان و فارغ‌التحصیلان کارآفرین تبدیل شود.



وی گفت: برای الگوسازی کارآفرینان و نوآوران دانشکده هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید قاسم سلیمانی کرمان در هفته پژوهش به برگزاری جشنواره مجازی اقدام کردیم و با فراخوان لازم، چهار کارآفرین و نوآور را در مقیاس بین‌المللی و ملی شناسایی کنیم که این جریان می‌تواند برای دانشجویان دانشکده الگو باشد.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان یادآور شد: در کنار این اقدام برنامه‌های ارتباط دانشکده با نهادهای دولتی، عمومی و خصوصی در قالب نشست‌ها و کارگاه‌های مشترک انجام شده است.


افضلی ادامه داد: با این اقدام دانشکده هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید قاسم سلیمانی کرمان را به محور کارآفرینی و خلّاقیت تبدیل خواهیم کرد.


وی توضیح داد: دانشکده هنر، معماری و شهرسازی در دانشگاه‌های نسل سوم رکنی اساسی محسوب می‌شود و می‌تواند به مرکز تولید دانشجویان و فارغ‌التحصیلان کارآفرین تبدیل شود.


رئیس دانشکده هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان تشریح کرد: با نوآوری‌های خلّاقانه و تبدیل آن به یک مدل نهادینه شده، علاوه بر اینکه دانشکده دارای برند می‌شود؛ بلکه می‌تواند برای آشنایی و آموزش‌های لازم تولید ثروت کند.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان تبیین کرد: نظام مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی باید بسترهای کارآفرینی را فراهم کند؛ چراکه برای شکل‌گیری دانشکده‌ها و دانشگاه‌های کارآفرین اعتقاد قلبی به این رویکرد نیاز است.


اعتقاد زیادی به کارآفرینی دانشجویان داریم


افضلی گفت: برای نشان‌دادن اعتقاد قلبی تصویب سیاست‌های کارآفرینی، صدور بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌های ارتقای هیئت علمی براساس فرآیندهای کارآفرینی باید مورد توجه قرار گیرد.



نظام مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی باید بسترهای کارآفرینی را فراهم کند؛ چراکه برای شکل‌گیری دانشکده‌ها و دانشگاه‌های کارآفرین اعتقاد قلبی به این رویکرد نیاز است.



وی تأکید کرد: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان  اعتقاد زیادی به کارآفرینی و اشتغال به جوانان تحصیل‌کرده دانشگاهی دارد؛ اما برای اینکه دانشگاه کارآفرین داشته باشیم به یک برنامه بازآفرینی در ارکان اساسی آن نیاز داریم.


رئیس دانشکده هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید سلیمانی کرمان خاطرنشان کرد: این دانشگاه زیرساخت‌های زیادی در شهرهای کشور دارد که در چارچوب دانشگاه کارآفرین و توسعه منطقه‌ای می‌تواند ایفای نقش کند. در چارچوب دانشگاه کارآفرین، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه، دارای بازآفرینی روش‌ها و نظریه‌ها می‌شوند.


افضلی افزود: نظریه‌ها و روش بومی و توسعه منطقه‌ای ملاک نقش‌انگیزی دانشگاه کارآفرین و نوآورانه می‌شود، چنین دانشگاهی دارای ارزش افزوده‌هایی برای اعضای هیئت علمی و کارکنان خود است.


وی عنوان کرد: امیدواریم روزی که اعتقادی قلبی برای شکل‌گیری دانشگاه کارآفرین نوآور دانشگاه آزاد اسلامی به‌وجود آید، در این فضای جدید دانشکده‌های طراحی با فلسفه خلّاقیت خود در مرکز اصلی نقش‌انگیزی دانشگاه کارآفرین قرار گیرند.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب