دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 آذر 1399 - 16:25
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌رضوی مطرح کرد؛

ایجاد تمدن نوین اسلامی با وحدت محتوایی میان حوزه و دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌رضوی بیان کرد: لازمه ایجاد تمدن نوین اسلامی، وحدت محتوایی میان حوزه و دانشگاه است.
کد خبر : 549045
637035343368382065.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مشهد، مسعود طاهری‌لاری در نشست مشترک استادان حوزه و دانشگاه با تبریک این هفته و گرامیداشت شهادت آیت‌الله «دكتر مفتح» اظهار کرد: نامگذاری این هفته از ابتکارات حضرت امام‌(ره) بود.


وی افزود: دشمنان اسلام و انقلاب تلاش‌های زیادی کردند که بتوانند میان دانشگاه و حوزه تفرقه بیندازند و این تدبیر مانند سایر تدابیر امام(ره) بسیار دقیق و سنجیده بود و نشان دهنده دوراندیشی ایشان بود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد با بیان اینكه دانشگاه محیطی نیست که فقط در آن تعلیم صورت گیرد، اظهار كرد: دانشگاه محیط تعلیم و تربیت است؛ بنابراین ما برای رساندن دانشجویان به کمال انسانی باید تلاش کنیم و  تقویت پایه‌های دانشجویان از نظر علمی و معنوی جزء وظایف ماست.


طاهری لاری تزكیه و تعلیم را دو بعد مهم و ضروری برای پرورش دانشجویان  دانست و تأكید كرد: تزكیه مقدم بر تعلیم است و حضرت امام (ره) نیز روی این مؤلفه خیلی تأکید داشتند و دانشگاه و حوزه نقش بسیار مهمی در این رسالت دارند.


وی بیانیه گام دوم انقلاب را یادآور شد و اظهار كرد: در بیانیه گام دوم انقلاب هم روی تربیت نسل جوان تأكید شده كه باید به سمت تمدن نوین اسلامی  حرکت کنیم و اینها همه مستلزم این است که یک نیروی تربیت یافته مبتنی بر آموزه‌های دینی و اسلامی داشته باشیم تا بتوانیم زمینه تمدن نوین اسلامی را فراهم کنیم.


این استاد دانشگاه بیان کرد: ایجاد تمدن نوین اسلامی بدون انسان تربیت‌یافته مبتنی بر آموزه‌های دینی امکانپذیر نیست و حوزه و دانشگاه در این زمینه نقش حیاتی دارند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌رضوی بر استفاده از ظرفیت‌های بسیار بالای حوزه و دانشگاه تأكید كرد و افزود: در دانشگاه افراد بسیار زیادی از حوزه داریم كه به عنوان استاد دانشجویان را تعلیم می‌دهند و این فرصت بسیار خوبی است که توانستیم از این ظرفیت بالای حوزه در دانشگاه استفاده کنیم و این امر مستلزم این است که گفتمان نزدیکی میان حوزه و دانشگاه داشته باشیم و باید از این ظرفیت در تربیت نسل جوان و برای حل مشکلات مردم استفاده کنیم.


طاهری لاری با بیان اینكه وحدت میان حوزه و دانشگاه نباید شکلی و صوری باشد، بلکه باید وحدت محتوایی باشد، اظهار كرد: باید وحدت محتوایی را در دانشگاه و حوزه پیاده کنیم، بخشی از نقشه راه پیاده‌سازی تمدن نوین اسلامی به وحدت محتوایی که بین حوزه و دانشگاه برقرار است، برمی‌گردد، خوشبختانه و به کوری چشم دشمنان اسلام و انقلاب حوزه و دانشگاه روزبه روز به هم نزدیک‌تر می‌شوند.


وی ضرورت برقراری گفتمان میان نخبگان حوزه و دانشگاه را یادآور شد و مطرح كرد: امیدوارم این هفته پایه‌گذار رسیدن به هدف مشترک حوزه و دانشگاه که همان ایجاد تمدن نوین اسلامی و رسیدن به آرمان بزرگ انقلاب اسلامی است، باشد.


این استاد دانشگاه تأکید کرد: پیداکردن هدف مشترک و تشخیص درست بسیار مهم بوده و ممکن است اختلاف نظری هم میان استادان حوزه و دانشگاه باشد که از طریق گفتمان قابل حل است.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب