دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 آذر 1399 - 11:40
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر:

مراکز تحقیقاتی مرکز اندیشه‌ورزی و گره‌گشایی هستند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر گفت: مراکز تحقیقاتی مرکز تفکر، اندیشه‌ورزی، گره‌گشایی و ارتباط سازنده با متقاضیان و سفارش‌دهندگان محصولات علمی هستند.
کد خبر : 548859
image_2020_12_16-9_37_37_727_aWg.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، اسماعیل عبداللهی در جلسه گشایش دبیرخانه کنسرسیوم انرژی‌های نو و تجدیدپذیر دانشگاه آزاد اسلامی در  دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر که به‌صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: مراکز تحقیقاتی مرکز تفکر، اندیشه‌ورزی، گره‌گشایی و ارتباط سازنده با متقاضیان و سفارش‌دهندگان محصولات علمی بوده و زیرساخت مهم توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان، تجاری‌سازی علم و ثروت‌آوری محسوب می‌شوند که می‌توانند ظرفیت‌های بالقوه را فعال کنند.


وی با ابراز امیدواری از اینکه بتوان با طرح‌های دانش‌بنیان از سرمایه‌های موجود بیشترین بهره‌مندی را کسب کرد، افزود: قدرت مانور و تعامل در دانشگاه آزاد اسلامی بیش از سایر نهادهاست؛ چراکه بسیاری از موانع معمول و اداری در راه توسعه علمی، کسب‌وکار و تجاری‌سازی علوم در این دانشگاه به‌صورت ساختارمند با آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های جدید رفع شده و وابستگی نداشتن دانشگاه به بودجه دولتی مزیت دیگر دانشگاه آزاد اسلامی است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر گفت: یکی از افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی در دوره مدیریت کنونی دانشگاه، رویکرد تحولی، اشتراک ظرفیت‌ها برای گره‌گشایی و توجه به مسائل محوری جامعه است که امیدواریم در نتیجه این برنامه‌ها و فعالیت‌ها، تعالی علمی و ثمربخشی آن محقق شود.


عبداللهی با قدردانی از اعتماد مسئولان دانشگاه برای راه‌اندازی دبیرخانه کنسرسیوم انرژی‌های نو و تجدیدپذیر در بوشهر عنوان کرد: بی‌شک این توانمندی در همه واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد. ازاین‌رو امیدواریم این ابتکار دانشگاه در ایجاد کنسرسیوم‌ها از یک‌سو موجب هم‌افزایی درون دانشگاهی و تعاملات برون دانشگاهی و از سوی دیگر سبب افزایش اعتبار و جلب بیشتر اعتماد عمومی شود.


انعقاد بیش از 30 تفاهم‌نامه همکاری توسط واحد بوشهر


وی با بیان اینکه استان بوشهر یکی از استان‌هایی است که دارای سند توسعه دانش‌بنیان و مصوب شورای ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور است، یادآور شد: در این سند کشوری یکی از مزیت‌ها و اولویت‌های در نظر گرفته شده، موضوع انرژی بوده و استان بوشهر با داشتن 900 کیلومتر مرز آبی و ظرفیت‌های وابسته‌ای مانند انرژی جزر و مد و امواج دریا، باد و حتی انرژی هسته‌ای که از دل دریا تغذیه می‌شود، موقعیت و وضعیت بسیار مطلوبی دارد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر ادامه داد: بر این اساس این دانشگاه با درک شرایط یادشده حتی پیش از تدوین و تصویب سند توسعه دانش‌بنیان استانی با جدیت به مسئله انرژی‌های نو ورود کرده و با حمایت‌های سازمان مرکزی دانشگاه و اعطای مجوز مرکز تحقیقاتی انرژی‌های نو و تأیید طرح‌های آن در کنار تلاش‌های همه ارکان دانشگاه، گام‌های بسیار مناسب و دوراندیشانه‌ای برداشته است.


عبداللهی درباره انعقاد بیش از 30 تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با دستگاه‌های اجرایی و صنایع تشریح کرد: این دانشگاه ورود جدی به این عرصه داشته که امیدواریم با تشکیل این کنسرسیوم و همکاری واحدها و مراکز دانشگاهی دیگر استان‌ها در چارچوب برنامه‌های مرکز تحقیقات انرژی‌های نو دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر که به تأیید سازمان نیز رسیده، بتوان سریع‌تر به اهداف مدنظر دست یافت.


وی اضافه کرد: زمینه اشتراک مساعی مطلوبی در استان بوشهر حکم‌فرماست و فضای تعامل و تعالی اندیشه و افکار باز است. با اینکه اقدامات گسترده علمی، آموزشی پژوهشی، فرهنگی و حتی ورزشی صورت گرفته توسط دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و نیز ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های مطلوب، نهادها و دستگاه‌های اجرایی استان، این دانشگاه را مجموعه قوی و با ظرفیت دانسته و به رسمیت می‌شناسند.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب