مخالفت با عرضه گوشت حلال در اتریش؛ نماد اسلامستیزی افراط گرایان
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا از «صدای آلمان»، فروشگاه زنجیرهای «اشپار» که یکی از بزرگترین فروشندگان کالا در اتریش است، قصد داشت با فروش این نوع گوشت، میزان استقبال مشتریان خود از «طعام حلال» را بیازماید.
با این همه، این فروشگاه طی هفتههای گذشته با کارزاری روبهرو شد که آن را به حمایت از پیکارجویان اسلامی متهم میکرد.
این فروشگاه، فروش محصولات حلال را قطع کرده است.
پس از اشپار نوبت «مرکور» شد
پس از اشپار، کارزار نفرت این بار گریبانگیر فروشگاههای «مرکور» شد.
گروه «ر وه» که فروشگاههای مرکور، بیلا، پنی و بیپا را دارد، از چند سال پیش گوشت حلال را وارد سبد کالای فروشگاههای خود کرده بود.
به گزارش صدای آلمان، این گروه هفته گذشته در بیانیهای اعلام کرد هیچ تصمیمی برای تغییر کالاهای عرضه شده در فروشگاههای خود ندارد و به فروش گوشت حلال ادامه خواهد داد اما صفحه فیسبوک این شرکت به ویژه پس از عقبنشینی اشپار، مملو از کامنتهای نژادپرستان شد.
یک کاربر در فیسبوک مرکور نوشت: من از این بعد فقط از اشپار خرید خواهم کرد. اشپار میداند ما اتریشیها چه چیزهایی را دوست داریم. عدهای کودن ما را نازی مینامند. اصلا نازی یعنی چه؟ ها ها ها... .
صدها کاربر دیگر هم روی این صفحه اعلام کردهاند که دیگر از فروشگاههای مرکور خرید نخواهند کرد.
حذف گوشت حلال، نماد طرد مسلمانان
به نوشته صدای آلمان، کارزار نفرت علیه مرکور نشان از بیاطلاعی کاربران فعال در این عرصه دارد زیرا مرکور تمام محصولات گوشتی خود را از کشتارگاههایی تامین میکند که حیوان را پیش از کشتن، بیحس میکنند.
این روش از سوی بسیاری از موسسه های اسلامی در اتریش به عنوان روشی منطبق با ذبح اسلامی پذیرفته شده است.
البته کاهش عرضه گوشت حلال در فروشگاههای زنجیرهای بزرگ در نهایت به سود فروشندگان کوچکی خواهد بود که محصولات عربی یا ترکی عرضه میکنند اما در کل حذف محصولات حلال از سبد کالای فروشگاههای اتریشی میتواند برای مسلمانان این کشور پیامی باشد درباره اینکه کشورشان آنها را نمیپذیرد.
«اریک فری» یک وبلاگنویش اتریشی، در اینباره نوشت: فروش گوشت حلال در اتریش یک حرکت نمادین است که به مسلمانان این کشور نشان میدهد آنان به این جامعه تعلق ندارند؛ کسانی که برخی از آنان نسلهاست در اتریش زندگی میکنند.
پس از حملات تروریستی خونین شامگاه جمعه بیست و دوم آبانماه که 130 کشته بر جای گذاشت، کشورهای اروپایی و آمریکا تدابیر امنیتی را تشدید کردهاند.
گروه داعش که از پارسال مناطقی در عراق و سوریه را به تصرف خود درآورده، با بر عهده گرفتن مسئولیت حملات پاریس تهدید کرده است علیه کشورهایی که مواضع این گروه را بمباران میکنند، حملات مشابهی را ترتیب میدهد.
انتهای پیام/