چرا نمیتوان ویروس کرونا را متوقف کرد؟
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، محققان اسکاتلندی، در تحقیقات اخیر خود این نتیجه دست یافتهاند که فرد مبتلا به بیماری کووید ۱۹ از توان بالایی برای انتقال ویروس در ۵ روز نخست بروز علائم بیماری برخوردار است.
در این پزوهش که از سوی دانشمندان دانشگاه «سنت اندروز» انجام گرفته، تأکید شده است بهرغم پیدا شدن ماده ژنتیکی ویروس کرونا در نمونههای گرفته شده از دستگاه تنفسی و مدفوع مبتلایان در چند هفته از زمان ابتلا، ویروس فعالی در هیچیک از نمونهها جمعآوری شده بعد از ۹ روز از آغاز بیماری، مشاهده نشد.
علت دشواری مهار ویروس
موگیه شفیک ناظر این پژوهش در بیانیهای گفت: این تحقیق به عنوان نخستین بررسی روشمند برای توضیح علل انتشار ویروس سار- کوو-۲ با شکلی کارآمدتر از ویروس سارس – کوو و مرس- کوو و دشواری مهار آن است و نتایج بیانگر اهمیت قرنطینه فوری شخصی بعد از مشاهده علائم بیماری است.
پژوهشگران در این تحقیق از ۹۸ تحقیق در مورد تقریباً ۸ هزار مبتلا به ویروسهای کرونا، سارس و مرس استفاده کردهاند.
این تحقیق نشان داد کسانی که علائم بارز ابتلا به کرونا در آنها مشاهده نشده، از قدرت خلاصشدن از شر ویروس به شکل سریعتر برخوردارند.
با این حال این پژوهش تأکید دارد عدم ظهور علائم بیماری نشان نمیدهد که مبتلایان نمیتوانند ناقل ویروس باشند، بلکه چه بسا عامل انتقال ویروس برای مدتی کوتاه تر باشند.
گفتنی است، میلیونها تن در سراسر جهان با گذشت یک سال از تاخت و تاز بیامان کووید ۱۹ و مرگ بیش از یک میلیون انسان، در انتظار واکسن ضدکرونا هستند که امید را در قلب آنها زنده کرده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/
انتهای پیام/