آوریل هینس کیست و چه مواضعی نسبت به ایران دارد؟
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، انتخاب آوریل هینس برای تصدی مقام مدیریت اطلاعات آمریکا در دولت جو بایدن رئیسجمهور منتخب از این نظر بااهمیت است که اگر هینس رأی اعتماد سنا را به دست آورد اولین زنی خواهد بود که در تاریخ ایالاتمتحده به چنین مقامی دست یافته است.
به همین دلیل گروه بینالملل خبرگزاری آنا در این گزارش سوابق کاری و مسئولیتهای اطلاعاتی هینس را بررسی کرده است و تا جاییکه توانسته اشاراتی نیز به نقطه نظرات وی در خصوص مسائل مربوط به ایران داشته است.
هینس اولین زنی بود که معاون سازمان سیا شد
هینس همچنین اولین زنی بود که بهعنوان معاون مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا سی آِی ای به کار گرفته شد. وی همچنین بهعنوان معاون مشاور امنیت ملی باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا نیز بکار مشغول بوده است. هینس برای بیش از یک دهه با بایدن در مسئولیتهای متفاوت همکاری داشته است.
مدیریت اطلاعات مرکزی آمریکا ازاینجهت اهمیت دارد که تمامی 17 عضو جامعه اطلاعاتی ایالاتمتحده را زیر نظر دارد. بایدن در هنگام معرفی اعضای کابینه خود گفت که همه این افراد ازجمله هینس امتحان خود را از بابت ابتکار و انگیزه خدمت پس دادهاند. بایدن در سخنرانی خود در ویمینگتون تصریح کرد که هینس در کارش واقعاً برجسته است و من واقعاً یک فرد حرفهای را انتخاب کردهام.
هینس 51 ساله متولد محله منهتن در نیویورک است. پدر و مادر وی افراد تحصیلکردهای هستند. هینس از 15 سالگیاش از مادر بیمارش که فوت کرده است نگهداری میکرد. هینس مدرک فیزیک خود را از دانشگاه شیکاگو گرفت و برای ادامه تحصیل به دانشگاه جانز هاپکینز به بالتیمور رفت اما بهجای تحصیل با همسرش یک کتابفروشی تأسیس کرد.
وی در دهه 1990 به تحصیل در رشته حقوق پرداخت و پس از فارغالتحصیلی در سالهای 2002 تا 2003 کار وکالت در دادگاه فرجام آمریکا شروع کرد. از سال 2007 تا 2008 بهعنوان معاون مشاور ارشد در کمیته رابط خارجه سنا فعالیت کرد. در آن دوره ریاست کمیته از آن جو بایدن بود.
تشابه رویکرد هینس به دیگر افراد اطلاعاتی دولت بایدن در قبال ایران
در سال 2010 برای اولین بار به دولت باراک اوباما راه یافت و مشاور حقوقی شورای امنیت ملی شد. از سال 2013 تا 2015 بهعنوان معاون سازمان سیا مسئولیت سنگینی را بر عهده گرفت. از 2015 به بعد هینس در دولت اوباما دستیار ارشد مشاور امنیت ملی دولت اوباما شد و تا روی کار آمدن دولت دونالد ترامپ در شغل خود باقی ماند.
با توجه به سابقه هینس در دولت اوباما و همکاری نزدیک وی به تیم اطلاعاتی ایالاتمتحده در دوره معاون اولی جو بایدن به نظر میرسد که هینس هم مانند دیگر گزینههای رئیسجمهور منتخب رویکردی مشابهی با آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی و جان کری وزیر خارجه سابق و نماینده ویژه رئیسجمهوری در امور تغییرات اقلیمی در قبال ایران و تحولات منطقه غرب آسیا پیش گیرد.
انتهای پیام/4155/
انتهای پیام/