دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 آذر 1399 - 13:41

علت‌های کاهش مکش جاروبرقی چیست؟

در مطلب زیر برخی علل کاهش قدرت مکش جاروبرقی را با هم بررسی می‌کنیم.
کد خبر : 543860
اصلی‌ترین-علل-مکش-نداشتن-جاروبرقی-را-بشناسید.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، اگر مدتی تقریبا طولانی از خرید جاروبرقی تان می‌گذرد احتمالا تصور میکنید که دیگر مکش سابق را ندارد. این مشکل حتی ممکن است در مورد جاروبرقی‌هایی که مدت زیادی از کار کردنشان نمی‌گذرد هم رخ بدهد.


در برخی موارد خانواده‌ها ترجیح می‌دهند که بدون بررسی علت، مشکل را به سن بالای دستگاه ارتباط بدهند و با خرید یک جاروبرقی نو کار خود را ساده کنند، اما حالا که قیمت لوازم خانگی سر به فلک گذاشته شاید بهتر باشد برخی علل کم شدن مکش جاروبرقی را با شما در میان بگذاریم تا شاید اندکی در هزینه‌ها صرفه جویی کنید.


گام اول: کیسه جاروبرقی را خالی کنید


این گام را احتمالا همه شما می‌دانید، اما بهتر دیدیم که اشاره‌ای به آن داشته باشیم. خالی کردن کیسه جاروبرقی مثل ری استارت کردن کامپیوتر است که به یکباره مشکل آن را حل میکند. پس قبل از هر اقدامی مطمئن شوید که کیسه جاروبرقی را خالی کرده اید.


گام دوم: تنظیمات دستگاه را بررسی کنید


احتمالا می‌دانید که همه جاروبرقی‌ها تنظیمات مشخصی برای قدرت مکش دارند. در برخی مدل‌ها مکش جاروبرقی از طریق یک دکمه چرخنده زیاد و کم می‌شود و در برخی دیگر با دکمه‌های فشاری یا اهرمی که درون یک نوار باریک تعبیه شده و به راست یا چپ کشیده می‌شود. شاید بگویید که همیشه با تنظیمات ثابت کار میکنید و علت نمی‌تواند به این دکمه مربوط باشد، اما این احتمال را در نظر بگیرید که دکمه بر اثر برخورد تصادفی با اجسام پیرامونی تغییر وضعیت داده است.


گام سوم: تمیز کردن جاروبرقی


به غیر از خالی کردن کیسه جاروبرقی بهتر است که هرگونه مو یا نخی را که به برس دستگاه چسبیده و دهانه آن را مسدود کرده از آن جدا کنید. میتوانید برای این کار از یک شانه بلااستفاده کمک بگیرید. در واقع پاکسازی برس جاروبرقی یکی از اصلی‌ترین گام‌ها برای بالا بردن مکش آن است.


هر گونه انسداد درون لوله را بررسی کنید تا از نبود اجسام خارجی در مسیر مکش هوا و لوله جاروبرقی مطمئن شوید. بهتر است همزمان نگاهی هم به واشر‌های دستگاه بیاندازید و آن‌ها را تمیز کنید تا چنانچه یکی از آن‌ها از جایش خارج شده و هوا را نشت میدهد نسبت به تعویض واشر اقدام کنید.


گام چهارم: تعویض فیلتر


اگر جاروبرقی شما فیلتر دارد بهتر است براساس توصیه شرکت سازنده آن را مرتبا تمیز یا تعویض نمایید و مطمئن باشید تفاوت را بعد از تعویض فیلتر احساس خواهید کرد و مکش جاروبرقی شما افزایش چشمگیری پیدا میکند.


گام پنجم: بررسی نشتی هوا


این مساله رایج‌ترین علت کاهش مکش جاروبرقی به شمار می‌رود. اگر مدت زیادی است که جاروبرقی خود را خریده اید قطعا به خاطر کهنه شدن لوله و ایجاد ترک در بخش‌های مختلف آن، هوا تا حدودی به بیرون درز پیدا می‌کند. پس برای جلوگیری از این مساله میتوانید با چسب برق سطح رویی لوله را درزگیری کنید یا اگر اوضاع آن وخیم است نسبت به تعویض لوله اقدام نمایید.


نتیجه


برای بررسی نتیجه گام‌های ذکر شده در بالا میتوانید پس از انجام تغییرات تلاش کنید با کمک لوله جاروبرقی اجسام دارای وزن‌های مختلف را از جایشان بلند کنید (قبل و بعد از کار) و پس از مقایسه این دو میتوانید به نتیجه گیری خوبی در مورد موثر بودن اقدامات صورت گرفته دست پیدا کنید.


منبع: روزیاتو


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب