تعطیلی ۱۵۰ شهر و کلانشهر از روز شنبه بهمدت ۲ هفته/ منع تردد از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح در شهرهای قرمز اعمال میشود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد مبارزه با کرونا در پایان نشست مشترک ویدئو کنفرانس قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا با فرمانداران، بخشداران و روسای شبکههای بهداشت و درمان شهرستانهای سراسر کشور، در محل وزارت کشور گفت: آخرین آماری که در ارتباط با شهرهای قرمز داریم تعداد ۱۲۴ شهر در کشور، وضعیت قرمز، حدودا ۱۵۰شهر نارنجی و ۹۸ شهر هم وضعیت زرد دارند. این طرح قطعاً از روز شنبه اجرا خواهد شد و قریب به ۲۵ مرکز استان نیز در سطح هشدار سه یعنی قرمز قرار گرفتهاند.
وی ادامه داد: در شهرهای قرمز موضوع دیگر منع تردد درون شهری از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح است که علاوه بر منع تردد بین شهری است که در شهرهای قرمز و نارنجی اعمال میشود.
رئیسی گفت: همه کلانشهرها جزء این ۲۵ شهر هستند و همه مشاغل به جز مشاغل سطح یک که تامین کننده مایحتاج مردم است مانند سوپرمارکتها، امداد و نجات و بخشهای درمانی، بیمارستانها، مراکز درمانی مانند مطبها و امثالهم. در حوزه اداری هم حداکثر یکسوم کارکنان حق حضور دارند.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا درباره ممنوعیت تردد در مناطقی که در سطح هشدار سه و دو یعنی سطح قرمز و نارنجی هستند، گفت: ترددهایی که ایجاد میشود در سطح هشدار قرمز و نارنجی است و پلاکهای بومی حق حضور در دیگر شهرها را ندارند و اگر وارد شهر دیگری شوند با جریمه سنگینی روبهرو خواهند شد. اکثر جرائم توسط دوربینها اعمال میشود.
رئیسی تصریح کرد: همه مدارس و دانشگاهها غیر حضوری است. مراکز مذهبی و فرهنگی هم به مدت دو هفته تعطیل میشوند و در این مناطق بحث برگزاری نماز جماعات و جمعه هم تعطیل خواهد شد.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا درباره برگزاری جلسات در مناطق هشدار سه و دو گفت: در مناطق قرمز جلسات اداری که میخواهد برگزار شود حداکثر ۱۵ نفر است و معنی آن این است که جلسه هیئت دولت هم اگر قرار است برگزار شود بیش از ۱۵ نفر نباید برگزار شود و بقیه بهصورت وبیناری حضور داشته باشند و حتی جلسات مجلس هم قطعا نمیتواند در تهران با بیش از ۱۵ نفر تشکیل شود.
وی افزود: این به معنای تعطیلی نیست بلکه بهصورت ویدئو کنفرانس با هم ارتباط داشته باشند. در شهرهای نارنجی یا سطح هشدار دو، حداکثر افراد میتـوانند ۲۰ نفر و در شهرهای زرد ۳۰ نفر در جلسات فیزیکی حضور یابند. جرائمی هم برای ضمانت اجرایی این تصمیات در نظر گرفته شده است.
رئیسی تاکید کرد: این محدودیت ها به هیچ وجه راه حل اصلی نیست و تنها راهی که میتواند ما را نجات دهد این است که همه پروتکلها را رعایت کنند.
وی عنوان کرد: تعداد مبتلایان کارمندان بانکها زیاد است و طبق این دستورالعمل باید حداقل تعداد حضور یابند. تجمع در بانکها خیلی خطرناک است و از بانکها هم خواستهایم تسهیلاتی فراهم کنند که مردم راحتتر اقدامات بانکی خود را انجام دهند.
انتهای پیام/4127
انتهای پیام/