مرادی باید در مورد غیبت کیانوش رستمی توضیح بدهد/ تهدید IOC شوخیبردار نیست
بهداد سلیمی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره حضورش در لیگ وزنهبرداری گفت: مسابقات لیگ از 19 آذر ماه شروع میشود و من امسال در لیگ حضور دارم اما فعلاً نمیتوانم نام تیمم را مطرح کنم. سال گذشته هدایت تیم بازار بزرگ را برعهده داشتم و این تیم امسال در رقابتهای لیگ حضور پیدا نکرد. فعلاً صحبتهایی برای حضور در یک تیم مطرح شده اما نامش را نمیگویم.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا در لیگ وزنهبرداری، تیمها پس از قهرمانی حضور مجدد در لیگ ندارند، اظهار کرد: معمولاً کسانی که به عنوان اسپانسر در مسابقات لیگ تیمداری میکنند انتظار برگشت سرمایهگذاری را در بحث تبلیغات و پخش زنده مسابقات از طریق رسانهها را دارند. وقتی این مسائل در لیگ وزنهبرداری وجود نداشته یا کمرنگ باشد، اسپانسرها هم انگیزهای برای تیمداری مجدد در لیگ را ندارند. همانطور که دیدیم تیم بازار بزرگ با وجود اینکه سال گذشته قهرمان لیگ وزنهبرداری شد اما امسال حضور پیدا نکرد.
مربی وزنهبرداری در پاسخ به این سؤال که باید چه کارهایی صورت بگیرد تا لیگ وزنهبرداری رونق بگیرد، اظهار کرد: به نظرم باید تعامل فدراسیون با صدا و سیما بیشتر شود. بیشتر رشتههای ورزشی از جمله تکواندو، کشتی و فوتبال یک برنامه تخصصی در تلویزیون دارند و همین موضوع باعث میشود که اسپانسرها برای سرمایهگذاری در این رشتهها جذب شوند اما در وزنهبرداری ما یک برنامه تخصصی در تلویزیون نداریم و این موضوع تأثیر بسزایی دارد. البته در رادیو ورزش یک برنامه تخصصی به نام مجله وزنهبرداری وجود دارد اما توجهها به رسانه شنیداری نسبت به رسانه دیداری کمتر است. بنابراین اگر پخش زنده مسابقات لیگ وزنهبرداری وجود داشته باشد، اسپانسرها هم خواهان سرمایهگذاری در این رشته خواهند بود. در حال حاضر ورودی نوجوانان و جوانان خیلی کم شده است و شما میبینید که بیشتر وقتها سالنهای وزنهبرداری خالی است. اگر این تعامل صورت بگیرد، قطعاً وزنهبرداری وضعیت بهتری پیدا خواهد کرد.
قهرمان اسبق المپیک لندن در مورد تغییر و تحولاتی که در رأس فدراسیون جهانی اتفاق افتاده و منجر به تهدید به حذف وزنهبرداری از المپیک 2024 شده است، عنوان کرد: نگرانی در این مورد بسیار زیاد است. متأسفانه فدراسیون جهانی در این یکی دو سال با اتفاقات تلخی روبهرو شده است. از تاماش آیان که فسادهای زیادی در این فدراسیون انجام داده تا تغییر و تحولاتی که در همین چند وقت اخیر شاهد آن هستیم نشان میدهد که فدراسیون جهانی وزنهبرداری شرایط ثبات ندارد. IOC هم نهادی نیست که یک رشته ورزشی را بدون دلیل تهدید به حذف کند. این موضوع خیلی نگرانکننده است. امیدوارم که شرایط در فدراسیون جهانی به ثبات برسد تا ما شاهد حذف این رشته جذاب از المپیک نشویم.
سلیمی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا وزنهبرداری ایران در چند سال اخیر با افت مواجه شده است یا خیر؟ گفت: من اعتقاد ندارم وزنهبرداری ایران دچار افت شده باشد. ما در المپیک 2012 بهترین نتیجه را گرفتیم و در المپیک ریو هم وزنهبرداری بسیار خوب درخشید. طبیعی است که هر وقت نسلی عوض میشود، دو سه سال وقفه به وجود میآید. زمانی که من توانستم در المپیک لندن به مدال طلا برسم، چهار سال قبل از آن حسین رضازاده موفق به کسب مدال طلا شده بود. این جابهجایی و تغییر نسل یک وقفه به وجود آورد اما با اینحال من توانستم در المپیک لندن به مدال برسم. بنابراین طبیعی است که هر وقت نسل عوض میشود، در هر رشته ورزشی یک توقف به وجود میآید اما الان ما نوجوانان و جوانان خیلی خوبی داریم که میتوان با سرمایهگذاری روی آنها در آینده به وزنهبرداری امیدوار باشیم.
عضو شورای فنی فدراسیون وزنهبرداری در مورد شرایط تیم ملی و کسب سهمیه المپیک خاطرنشان کرد: وزنهبرداری میتواند به کسب سهمیه امیدوار باشد. در حال حاضر ما چهار وزنهبردار داریم و هر کدام توانایی کسب سهمیه را دارند و حتی میتوانند در میدان المپیک به مدال برسند. امیدوارم که پس از وقفهای که به خاطر شیوع ویروس کرونا به وجود آمده بود و شروع دوباره اردوها، ملیپوشان به شرایط ایدهآل خود برگردند و بتوانند در مسابقات قهرمانی آسیا نتایج قابل قبولی کسب کنند.
سلیمی در مورد غیبت کیانوش رستمی در اردوی تیم ملی گفت: سبک و سیاق کیانوش رستمی به همین صورت است و نمیدانم دلیل عدم حضور او چیست. در جلسه شورای فنی که قبل از برگزاری اردوها تشکیل شد، مدیریت و اداره کردن کیانوش رستمی بر عهده آقای مرادی رئیس فدراسیون گذاشته شد و حالا باید از او بپرسیم که در مورد رستمی چه تصمیمی میگیرد.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/