دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 آبان 1399 - 14:19
گزارش آنا از برنامه علمی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی؛

دانشجویان چه رشته‌هایی می‌توانند از برنامه علمی ورزش استفاده کنند؟

دومین جلسه شورای راهبردی برنامه علمی تربیت‌ بدنی و علوم مهندسی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی در شورای راهبری برنامه‌های علمی تهران به‌صورت مجازی و برخط برگزار شد.
کد خبر : 540994
637372748241018407_lg.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دومین جلسه شورای راهبردی برنامه علمی تربیت‌ بدنی و علوم مهندسی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی در شورای راهبری برنامه‌های علمی تهران به‌صورت مجازی و برخط برگزار شد.


نخستین جلسه شورای راهبردی برنامه علمی تربیت‌ بدنی و علوم مهندسی ورزش در اردیبهشت‌ماه 99 با حضور مقصود پیری، مجری سابق این برنامه علمی برگزار شده بود.


بررسی و بازنگری نظام موضوعات برنامه علمی تربیت‌ بدنی و علوم مهندسی ورزش


در این جلسه به بررسی و بازنگری نظام موضوعات برنامه علمی تربیت‌ بدنی و علوم مهندسی ورزش با حضور اعضای شورای راهبردی، آزاده فنا به‌عنوان رئیس حوزه دانشجویی فرهنگی و علی‌اصغر درودیان، مجری این برنامه علمی پرداخته شد.


در این جلسه برخط و مجازی، به‌طور کلی چالش آسیب‌های فرهنگی در حوزه ورزش بررسی و تأکید شد با توجه گسترش این حوزه، در چالش دیگری به آسیب‌های حوزه اجتماعی پرداخته شود.


اهداف چالش آسیب‌های فرهنگی در حوزه ورزش


همچنین هدف غایی چالش آسیب‌های فرهنگی در حوزه ورزش، «پیشگیری و کنترل آسیب‌های فرهنگی» و «ارتقای شاخص‌های فرهنگی در حوزه ورزش» است. اهداف عینی این چالش، آسیب‌شناسی فرهنگی، توسعه کارکردهای فرهنگی در حوزه ورزش و ارتقای ابعاد فرهنگی است.


لزوم نگاه فرهنگی به مسئله تماشاگران در ورزشگاه‌ها


همچنین با توجه به اهمیت ورزش در مدارس و خانواده‌ها و نگاه فرهنگی به مسئله تماشاگران در ورزشگاه‌ها مقرر شد که ذیل چالش آسیب‌های فرهنگی به‌طور ویژه به آن پرداخته شود.


رفع تبعیض ورزش بانوان از جمله اصلاح قوانین در این حوزه و تقویت باورهای دینی در فعالیت‌های فرهنگی و ظرفیت‌سازی در جهت بهبود و باورهای فرهنگی در حوزه ورزش همگانی نیز از جمله راهبردهای پیشنهاد شده در این جلسه بود.



توجه ویژه به رویکرد ورزش همگانی و ورزش قهرمانی


توجه ویژه به رویکرد ورزش همگانی و ورزش قهرمانی به‌صورت مجزا از دیگر نکات مطرح شده در این جلسه بود.


 دانشجویان رشته‌های علوم ارتباطات، مدیریت رسانه، جامعه‌شناسی ورزشی، مدیریت ورزشی، علوم تربیتی، مدیریت فرهنگی، علوم اجتماعی، علوم اقتصادی، حسابداری، مدیریت مالی، روانشناسی، مدیریت آموزشی و... می‌توانند در این حوزه به پژوهش بپردازند و از زمینه‌های پژوهشی چالش آسیب‌های فرهنگی در حوزه ورزش برنامه علمی تربیت‌بدنی و علوم مهندسی ورزش استفاده کنند.


تأثیر کرونا بر صنعت ورزش


با توجه به اپیدمی ویروس کرونا در جهان و مشکلاتی که در زمینه صنعت ورزش از جمله تعطیلی باشگاه‌های ورزشی و... به وجود آمد، مقرر شد چالش جدیدی با رویکرد تأثیر کرونا بر صنعت ورزش در این برنامه علمی دیده شود. نسخه بازنگری شده برنامه علمی تربیت‌ بدنی و علوم مهندسی ورزش به‌زودی بر روی سامانه «پژوهشیار» بارگذاری می‌شود.


انتهای پیام/4118/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب