ماجرای صلح اعراب با رژیم صهیونیستی
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، آن روزها اعراب و رژیم صهیونیستی درگیر جنگی طولانی بودند؛ نبردهایی که از زمان تأسیس رژیم اسراییل در سال ۱۹۴۸ میلادی آغاز شده بود. آخرین جنگ نیز در سال ۱۹۷۳ میلادی رخ داد و اسراییل، بخشهایی از خاک مصر را تصرف کرد و از نظر آمریکا حالا وقتش بود که صلح کنند!
کسینجر دوست خوب محمدرضا پهلوی بود و سیاست خارجی آمریکا را طوری چیده بود که پهلوی دوم هر چه تسلیحات و تجهیزات میخواهد به او بدهند تا نگهبان خلیج فارس باشد و منافع آمریکا را در خاورمیانه حفظ کند. کسینجر یک یهودی صهیونیست بود و از رژیم اسراییل طرفداری آشکار میکرد. سال ۱۳۵۲ شمسی هم آمد پیش دوست خوب خودش و آمریکا که پیمان صلحی را پیش ببرد که صهیونیستها را از جنگهای مکرر آسوده کند. موفق هم شد و خدمت بزرگی به اسراییل کرد.
کسینجر با کمک پهلوی دوم طرح صلح اعراب با اسراییل را کلید زد
جایزهها را به چه کسانی میدهند؟
پهلوی دوم که در جنگهای میان اعراب و اسراییل، مخفیانه از اسراییل حمایت میکرد و در ضدیت با تحریم کشورهای منطقه در فروش نفت به اسراییل، نفت رژیم صهیونیستی را تامین میکرد، این بار هم با کسینجر همراه شد تا منافع اسراییل پیش برود. طرح صلح کسینجر با تلاش پهلوی دوم و از طریق روابط دوستانه وی با «انور سادات» رئیسجمهور مصر به نتیجه رسید. مصر با رژیم صهیونیستی پای میز مذاکره نشست و بعدها نیز انورسادات «پیمان صلح کمپ دیوید» را با اسراییل در سال ۱۹۷۸ میلادی امضا کرد و تمام!
همین باعث شکاف در جبهه مقاومت کشورهای منطقه در برابر موجودیت نامشروع اسراییل شد. به انور سادات برای پیمان کمپ دیوید که نخستین پیمان صلح یک کشور عرب با اسراییل بود، جایزه نوبل صلح هم دادند تا معلوم شود در دنیای غرب جایزهها را به چه کسانی میدهند!
طرح آمریکایی صلح با اسراییل و انورسادات خوشحال!
شارلاتانبازیهای کسینجر!
کسینجر هنوز زنده است؛ ۹۸ سالش است. او را سیاستمداری با هوش زیاد و بدون اخلاقیات لقب دادهاند. البته الان لقب اصلیاش در رسانههای غرب «استراتژیست ارشد» است! نکته مهم درباره کسینجر این است که بسیاری از مورخان و کارشناسان سیاسی بخش بزرگی از مشکلات طولانی خاورمیانه و حتی مشکلات فعلی این منطقه را به سیاستهای وی نسبت میدهند.
اسناد آمریکایی هم که در این سالها از طبقهبندی محرمانه خارج شدند نقش وی در جنگافروزی و جنایت و نسلکشی در بسیاری از نقاط جهان از جمله بنگلادش، کامبوج، آفریقای جنوبی، لائوس، خاورمیانه و آمریکای لاتین را ثابت میکند. درباره کسینجر سخن بسیار است، اما به همین اکتفا کنیم که روزگاری فقط بسیار مرموز بود و بعدها معلوم شد چه شارلاتانبازیهایی درآورده و چه نقشههایی پیاده کرده است. «ریچارد نیکسون» رئیسجمهور آمریکا که کسینجر وزیر خارجهاش بود به وی چه لقبی داده باشد خوب است؟؛ «مرد مرموز این روزگار»!
امروز در تاریخ مناسبتهای دیگری هم هست
امروز ۱۸ آبان مصادف با ۸ نوامبر میلادی و ۲۲ ربیعالاول هجری قمری در تقویم تاریخ، مناسبتهای دیگری هم دارد.
ـ درگذشت «محیالدین مغربی» منجم آندلسی در سال ۶۸۲ قمری
ـ شهادت «شیخ خلیفه مازندرانی» رهبر نهضت سربداران خراسان در سال ۷۳۶ قمری
ـ درگذشت «میشل مونتینی» شاعر و فیلسوف معروف فرانسوی در سال ۱۵۹۲ میلادی
ـ درگذشت «جان میلتون» ادیب و شاعر برجسته انگلیسی در سال ۱۶۷۴ میلادی
ـ زادروز «مارگارت میچل» داستانسرای آمریکایی در سال ۱۹۰۰ میلادی
ـ درگذشت «مهدی سحابی» هنرمند و مترجم ایرانی در سال ۱۳۸۸ شمسی
ـ روز ملی کیفیت در ایران
منبع: فارس
انتهای پیام/
انتهای پیام/