ظهور بیماریهای جدید با تغییر سبک زندگی شهری/ از سبک زندگی اسلامی دور نشویم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، وبینار «اصلاح سبک زندگی به کمک مزاجشناسی و گیاهان دارویی» توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در این نشست با اشاره به برگزاری وبینار «اصلاح سبک زندگی به کمک مزاجشناسی و گیاهان دارویی» گفت: مزاجشناسی، مهمترین روش تشخیص در طب سنتی محسوب میشود و این امکان را میدهد تا با توجه به بعضی خصوصیات ظاهری تا حدودی به ویژگیهای روحی، عادات رفتاری، حساسیتها، تمایلات، نقاط ضعف و قوت و … پی ببرد.
فرشید خجسته با بیان اینکه امروز مهمترین وظیفه استادان گیاهان دارویی آشنا ساختن و تشویق افراد جامعه بهویژه جوانان برای روی آوردن به سبک زندگی اسلامی است، عنوان کرد: سبک زندگی شهری امروزی با جایگزین کردن برخی شیوههای نوین اما غلط زندگی (از جمله جایگزینی نوشابههای گازدار، ظروف تفلونی، داروهای پرعوارض شیمیایی) ما را از سبک صحیح اسلامی جدا کرده و به بیماریهای زیادی از جمله دیابت، کبد چرب و سرطان رسانده است.
تأکید متخصصان بر پرهیز از خوددرمانی
وی افزود: با دانستن نوع مزاج طبق طب اسلامی افراد از این بیماریها ایمن خواهند بود، بنابراین لزوم توجه به نوع مزاج هدف از این سخنرانی در قالب چهار جلسه کارگاهی خواهد بود.
عضو هیئت علمی گروه زیستشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک نیز با اشاره به اهمیت و ضرورت «اصلاح سبک زندگی به کمک مزاجشناسی و گیاهان دارویی» بیان کرد: امروزه تأکید مهم متخصصان درباره بیماریها و مصرف گیاهان دارویی آن است که از خوددرمانی پرهیز کنید، چراکه بیتوجهی به این امر نه تنها منجر به بهبود نمیشود، بلکه موجب ایجاد مشکلات بیشتر در بیماری فعلی و بیماریهای دیگری در افراد خواهد شد.
زهره جعفری ادامه داد: گزارشهای متعدد در این زمینه منجر به جبههگیری شدید بسیاری از پزشکان در برابر داروهای گیاهی و حتی ممانعت بیماران از مصرف آنها شده است.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/