دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 آذر 1394 - 16:09
معاون آموزشی وزارت بهداشت:

برنامه اعتبار بخشی بیمارستان‌های آموزشی تدوین شد

معاون آموزشی وزارت بهداشت از تدوین برنامه اعتبار بخشی بیمارستان‌های آموزشی در وزارت بهداشت خبر داد و گفت: اجرای این برنامه به یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور واگذار شده است.
کد خبر : 52616

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر باقر لاریجانی در نشست دبیرخانه منطقه آمایشی پنج که در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، گفت: نقش دبیرخانه مناطق آمایشی هماهنگ کنندگی اجرای ماموریت‌های واسپاری شده است و کار با هماهنگی و همکاری کلیه دانشگاه‌های مستقر در منطقه پیگیری می‌شود.


وی گفت: علاوه بر نقاط قوت و وفاق جمعی که در واسپاری ماموریت‌ها به مناطق آمایشی کشور وجود داشته، با چالش‌هایی نیز روبرو بوده‌ایم و سعی شده از طرق مختلف این امر به صورتی اثربخش صورت پذیرد.


معاون آموزشی وزارت بهداشت با توجه به طراحی مدلی روشن در واسپاری ماموریت‌های مناطق آمایشی، اظهار کرد: به منظور رصد برنامه، نحوه پیشبرد اهداف برنامه‌های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در کل کشور آخر سال جاری ارزیابی می شود و براساس نتایج این ارزیابی ادامه کار برنامه‌ریزی خواهد شد.


دکتر لاریجانی گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی بسترهای مناسبی برای پیشبرد برنامه‌های وزارت بهداشت در سطح کشور بوده و باید از این زمینه به نحو مطلوبی استفاده شود.


وی افزود: ظرفیت‌های زیادی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برای دستیابی به اهداف بسته‌های تحول و نواوری در آموزش علوم پزشکی سعی شده که از این بسترها حداکثر استفاده صورت گیرد.


معاون آموزشی وزارت بهداشت با توجه به پیشبرد سامانه education Iran، اعتبار بخشی بین المللی و اعتبار بخشی داخلی دانشگاه‌ها در بستر دانشگاه‌ها برای کل کشور، گفت: برنامه اعتبار بخشی بیمارستان‌های آموزشی در وزارت بهداشت تدوین شده و اجرای آن به یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور واگذار شده است.


نهایی شدن سنجه‌های اعتبار بخشی بیمارستان‌های آموزشی


وی اضافه کرد: سنجه‌های اعتبار بخشی بیمارستان‌های آموزشی نهایی شده و هدف از این برنامه حفظ جایگاه و استاندارهای بیمارستان‌های آموزشی در آموزش علوم پزشکی است.


دکتر لاریجانی گفت: نگاه در اجرای بسته‌های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی نگاه به آینده است و کلیه برنامه‌ریزی‌ها در چارچوب سند آمایش سرزمینی صورت گرفته است.


معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه برنامه‌های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی و مدل اجرایی آن طی جلسات متعدد با صاحبنظران و مدیران مختلف تدوین شده، تاکید کرد: معاونت آموزشی از نظرات اساتید و مدیران در راستای بهبود روند اجرای این برنامه‌ها استقبال می‌کند و لازم است چالش‌ها در صحنه عمل احصا و باز خورد داده شود.


دکتر لاریجانی از تسهیل برخی روندهای معاونت آموزشی در ذیل برنامه‌های تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی خبر داد و اظهار کرد: با توجه به مصوبه آمایش سرزمینی، مصوبات شورای گسترش بسیار به روز‌تر از قبل شده و در خواست تاسیس دانشکده و رشته مقاطع بر مبنای این مصوبه بررسی می‌شود.


وی بازبینی کوریکولوم‌های آموزشی را یکی دیگر از برنامه‌های معاونت آموزشی برشمرد و گفت: این کار در قالب ماموریت‌های واسپاری شده برای رشته‌های مختلف به مناطق و دانشگاه‌های متولی هر رشته سپرده می‌شود و لازم است کلیه دست اندرکاران هر رشته در بازبینی کوریکولوها همکاری کنند..


معاون آموزشی وزارت بهداشت بیان کرد: کوریکولوم (برنامه آموزشی) بسیاری از رشته‌ها در کشور سال‌هاست که مورد باز بینی اساسی قرار نگرفته و در برهه زمانی فعلی اجرای این برنامه ضروری است و کارهای جدید باید پیوست کوریکولوم‌ها (برنامه آموزشی) شود.


دکتر لاریجانی اضافه کرد: فرآیندهای معاونت آموزشی در حال تغییر است و سعی شده از ظرفیت‌های داخلی معاونت در جهت پیشبرد کارها و تحول در آموزش علوم پزشکی بهره برداری شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب